| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На свои качества посмотрите((
Пистец днище
Отписалась.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
странно, Софочку нехотя обидел и даже не понимаю чем.
замысловатые времена...
я зновза рибу грошіза сало... Сьогодні в приватної продавчині (приїжджає до нас іноді бусік, стоїть біля РАГСу (гусары,молчать!) спитала скіки сало коштує...Триста! каже
я оху..здивувалась та пішла геть. Чи ту свиню золотом годували, чи я чогось не розумію.
Завтовшки близько 3 см (на погляд) було, яке на смак хз.
Отож. От 250 до 400 хотят.
Но. Если часа в 2 дня приехать в крытый на озерку, то тот, кто собирается домой, с радостью отдает по 170.
Я так 2,5кг взял последний раз
Мне кажется, что всё дорожает просто с каждым днём. Ну ладно, раз в три-пять дней.
Ожидаемо, но всё равно очень неприятно.
а на честь якого свята в сабжі стільки знижок?
зайшов на сайт - втомився сторінки зі знижками відкривати.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
На яйцях підняли касу
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
Коли щось підіймається, яйця…. Так, нєт уж
Серйозно, психозахисний лайфхак знайшла: в магазин береш картку де грошей побільше (можно не продовжувати здавалося б), на ціни не дивишся, один раз на касі кажеш «оху***?!», і краще брати ще щось зверху до стандартного набору продукців, ціну якого можеш порівняти було-стало.
Береже психіку
Ну краще ж один раз оху… в цілому, ніж аналізуючи ціну кожного товару
Але це тільки для супермаркетів, у «М‘ясолюбі» не працює… (
Банан Эквадор - 65грн
Помидор розовый Украина - 65грн
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks