| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
понимаете ли для начала надо понять, что такое лендлиз,
и чем отличается от всяких поставок
а по факту - лендлиз=жизни наших бойцов и мирных людей
чем раньше мы могли бы его получить(оружие и технику), тем раньше закончить эту войну, тем больше жизней сохранить, тем больше городов сохранить, тем больше инфраструктуры сохранить
неужели это не ясно..?
а по факту, лендлиз стал "планом Б", (сейчас ломы гонят по фейсбукам эту волну), ранее его уже обозвали "символическим жестом"
ну или для верующих - "символ веры"..))
а для незнающих, непомнящих, упоротых - "ну дают же хоть что-то", чего ты кипешуешь..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Те 1,5 млн завезенных, да и коллаборанты побегут по крымскому мосте наперегонки. Так шо дави их Федорович. Тоже мне проблема. Там в первый сезон 10млн туристов прибудет. Только успевай самсу готовить а еще как американские матросы прибудут та то вааще. И демографию поправят и буджет пополнят.
Понимаете-не понимаете
https://t.me/usinfantryman/10916Добре, давайте трішки прояснимо про ленд-ліз, що б не розганяти зраду (поки це все ще не зайшло дуже далеко).—
Попри повідомлення, ленд-ліз не почав діяти 1 жовтня з настанням нового фіскального року в США. Закон набув сили 9 травня після підписання Джо Байденом, і за цим законом постачання можливо було здійснювати й раніше.
Тоді чому їх не було?
Ленд-ліз - це лише одна з програм, за якою Україна може отримувати американську зброю - але в оренду чи позику. Інакшими словами, надане озброєння потім доведеться або оплачувати, або повертати.
Натомість за рештою програм зброю для ЗСУ надають безоплатно і в необмежене користування.
Після отримання вона повністю стає власністю України. І поки Конгрес виділяє гроші на ці програми, США будуть використовувати їх.
Раніше було невідомо, чи Конгрес схвалить нове фінансування для Києва на наступний фіскальний рік. Саме звідси в медіа і взялась дата 1 жовтня - “початок” ленд-лізу автоматично прив’язували до неї.
Але 30 вересня Конгрес схвалив для України додаткові 12 млрд - частина з яких піде на військову підтримку. Тому всі найближчі пакети озброєнь США будуть і надалі постачати за іншими програмами “в подарунок”. Задіяння ленд-лізу відкладається - але це не означає поганих новин.
Багато хто чекає ленд-ліз через уявлення, що ця програма виведе постачання озброєнь від США на абсолютно новий рівень. Що зброї буде набагато більше, і вона буде набагато кращою - танки, літаки, артилерія, РСЗВ (підкреслити необхідне).
Але це не так - ленд-ліз не розблокує можливостей, які недоступні зараз. Надання того чи іншого озброєння залежить не від програми, а від політичного рішення в США. Програми - це про механізм постачання, а не про наповнення. Тоді для чого взагалі треба ленд-ліз?
Ленд-ліз - це план Б на той випадок, якщо Конгрес не схвалить нового фінансування для Києва. Джо Байден обіцяє підтримувати Україну так довго, як знадобиться - і саме тут може знадобитися козир ленд-лізу.
Щоб надати зброю за цією програмою, Білому дому не доведеться знову просити в Конгресу грошей і чекати, поки їх затвердять. В цьому і полягає спрощена і пришвидшена процедура. А вже що саме надавати, буде вирішувати адміністрація США.
Я не знаю, коли почне діяти ленд-ліз.Залежатиме від складу Конгресу після виборів у листопаді, і чи підтримають там нове фінансування для України.
Але з цією програмою в США з’являється можливість безперервної підтримки України на довготривалу перспективу.Так довго, як знадобиться.
Сподіваюсь, я допоміг розставити всі крапки над “і”.
Автор
(https://twitter.com/OstapYarysh)А якщо ви пропустили новини - ось деталі найновішого пакета озброєнь від США (https://ukrainian.voanews.com/a/nova...i/6775733.html).
значит в общем их выражения сходятся.... но дьявол в мелочах.... видит он одной из причин тыкания палкой бешенной собаки, ну так что поделаешь это не преступление, все мы разные и что думаем по разному это нормально, ненормально быть в толпе с одной мыслей на всех... имхо конечно, вдруг кому то нравится..
лично я не увидел в его писанине ничего крамольного, и отреагировал... вы же можете думать иначе.... меня бесит когда вешают ярлыки, очень бесит.... нельзя так, в рашку превращаемся, а не становимся европой которую на рисуют не первый год(это не только Вам ответ, это мои мысли всем участвовавшим)...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
ви точно все перечитали з наданих цитат?
здається, що треба було все виділяти болдом.
там же написане наступне:
тому, якщо вірити Пентагону, а не вірити йому особисто у мене причин немає, різниця лише в тому, будемо ми повинні повертати зброю/гроші за зброю, чи ні.«Багато хто чекає ленд-ліз через уявлення, що ця програма виведе поставки озброєнь від США на абсолютно новий рівень. Що зброї буде набагато більше, і вона буде набагато кращою… Але це не так – ленд-ліз не розблокує можливостей, які недоступні зараз. Надання того чи іншого озброєння залежить не від програми, а від політичного рішення в США»
більше ніяких відмінностей немає, як вони кажуть.
тому не розумію, скільки це можна ще мусолити?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Тат там зрада на зраде и зрадой погоняет. Не видите или не хотите видеть.Но! Она никогда не говорила ничего подобного тому, что писал Сергов.
ну я смотрю, вы ж поняли, да?
"план Б" (вместо реального лендлиза) вас полностью устраивает,
все разжевали, в уши вложили, успокоили - ну вот и чудненько..
плюс еще при толковании шикарная фраза - "Я не знаю, коли почне діяти ленд-ліз"
но взялся толковать, толкователь..
я тоже не знаю, когда
возможно и никогда..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ви теж вже втомили виправдовувати рашиста сергова.
якщо вам замало того, що він неодноразово наголошував про те, що українці самі винні що їх тепер вбивають та гвалтують.
то що вам буде не мало?
чи ці слова для вас лише "особиста думка"?
Гітлер теж вважав, що усіх євреїв треба знищіти.
то він тоді не нацисти і ні у чому не винен, і то була лише його особиста думка, яка відрізняється від інших?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
сподівавалась що після серговського бана тут буде гармонія.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
лендлиз подписывал Байден
и не верить ему уже есть причины
не надо было тогда его вообще подписывать, и ездить по ушам, и тогда, и сейчас, и на будущее
ибо уже пошли лишь оправдания - та он ничего и не изменит, та он не особо и нужен, та то просто план Б.
плн Б - это погибнут еще тысячи, или десятки тысяч наших бойцов, и украинцев..
вот в том это и вся, ипучая разница
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А кстати, арестович то находится на миротворце..))
"Профессиональный провокатор. Осуществление публичных информационных диверсий в пользу российских захватчиков."
"Центр «Миротворец» просит правоохранительные органы рассматривать данную публикацию на сайте как заявление о совершении этим гражданином осознанных деяний против национальной безопасности Украины, мира, безопасности человечества и международного правопорядка, а также иных правонарушений."
это как так?
советник ОП, заведующий инфополитикой страны, ежедневно вещающий по нашим ушам вместе с рашафейкиным - и на миротворце, и ни у кого вопросов не возникает?
куда катится этот мир..![]()
Да нормальный пацан
https://psb4ukr.natocdn.net/criminal...945.f2edb0.mp4
нет, не сходятся.
Украинцы виноваты в том, что не подготовились защищать свою страну (не вступили в НАТО) и украинцы виноваты в том, что стремились в НАТО в НАТО и называли пуйло пулом - это разное.
Это я о причинах войны в исполнении этих двух пользователей.
Но каждый волен видеть то, что ему больше нравится. тут вы совершенно правы.С одной поправкой:
в некоторых случаях нормальные люди всё же имеют одну мыслю на всех.все мы разные и что думаем по разному это нормально, ненормально быть в толпе с одной мыслей на всех...
Например, считают, что яйца мужикам отрезать плохо. И насиловать кого бы то ни было - плохо. И что захватывать чужие территории - плохо, и т.д. И никакой лозунг "путин - куйло" не может быть оправданием для подобных действий. А те, кто считают что все перечисленное делать можно - уроды. Поскольку в рассее считают именно так, они - уроды. А не "такие же точно люди " (как мы). (Сергов).
Тут я в толпе, да.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks