Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 354 з 2284 ПершаПерша ... 2543043443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633644044548541354 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 7 061 по 7 080.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Алиса Переглянути допис
    оспади, это ж надо быть такими упоротыми чтобы Маска каким-то образом оправдывать. Вообще в головах отсутствует способность воспринимать входящую информацию.
    я его не оправдываю, не считаю нужным с ним спорить))
    тем более, что его предложение не ново, уж сильно больно напоминает просочившиеся в СМИ условия Стамбульской сделки
    если бы не русня в Буче. скорее всего реальность уже была бы другой
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 880

Типово

оспади, это ж надо быть такими упоротыми чтобы Маска каким-то образом оправдывать. Вообще в головах отсутствует способность воспринимать входящую информацию.
    а на сколько надо быть упоротым, чтобы верить в лендлиз, с 1 октября?
    присутствует в головах способность оценивать информацию, про наипалово?
    или тут таких уже и нету..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    А что не так с лендлизом? Нам в нем официально отказано? Упустил этот момент. Где можно почитать?
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Вот что бы нам и дальше продолжали давать и оружие и деньги, и нужно быть в их, демократическом, мире. Вроди как логично? Не?
    ненене, Снь. ты живешь в своем "демократическом мире" в своей иллюзии, иначе ты не срал бы кирпичами на демократический мир Маска
    а Маск не одинок, Борель. микрон, шольца бояре и даже Лиз Трасс, все говорят об окончании/договоре
    но я тебя понимаю, на выхи в Крым смотаться был бы классно
    а то что там кацапы к нашей вате еще 1.5 млн своей ваты подселили. то такое, лишить гражданства и отправить по крымскому мосту в парашу, мы ж за идеалы демократии и идеалы свободы, правда?)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дописів
    16 880

Типово

А что не так с лендлизом? Нам в нем официально отказано? Упустил этот момент. Где можно почитать?
    все не так, просто нет его
    и читать негде..))
    осталась только "святая вера"

а рыбки гуппи уже и забыли, как из каждого утюга несколько месяцев
    включая фейкина-аристовича, вещалось - не подымайте панику(про зраду, что его нет), вот придет 1 октября, и лендлиз как повалит
    все дадут, что надо, уж тогда-то, уж тогда-то..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ненене, Снь. ты живешь в своем "демократическом мире" в своей иллюзии, иначе ты не срал бы кирпичами на демократический мир Маска
    а Маск не одинок, Борель. микрон, шольца бояре и даже Лиз Трасс, все говорят об окончании/договоре
    но я тебя понимаю, на выхи в Крым смотаться был бы классно
    а то что там кацапы к нашей вате еще 1.5 млн своей ваты подселили. то такое, лишить гражданства и отправить по крымскому мосту в парашу, мы ж за идеалы демократии и идеалы свободы, правда?)))
    все не так, просто нет его
    и читать негде..))
    Узнаю старый добрый оГород..... Каждый сюда со своими комплексами приходит. Отвык я уже от этого..... И это я в еще в Перекличку не ходил... только загляну....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    7 637

Типово

старлинки, допспутники и прочее
    я не знаю, это им озвученная сумма
    (НВшники пытались посчитать, но ничего у них не вышло)
    вообще то Маск за свои деньги батареи отдавал в основом вроде

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

а что с ним не так?
    выделены деньги и законодательно закреплена упрощенная процедура предоставления помощи
    наполнение смыслом сейчас вроде идет полным ходом

Дописів
    30 009

Типово

Узнаю старый добрый оГород..... Каждый сюда со своими комплексами приходит. Отвык я уже от этого..... И это я в еще в Перекличку не ходил... только загляну....
    Давай уже инсайды

Звідки Ви
    Дописів
    16 880

Типово

а что с ним не так?
    выделены деньги и законодательно закреплена упрощенная процедура предоставления помощи
    наполнение смыслом сейчас вроде идет полным ходом
    это не лендлиз
    хотя - а какая разница..))
    дают же хоть что-то

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

ты не уходи)))
    стрижка только началась)))
    хочу услышать чем ты более демократичный чем Маск))

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

о чем вы?

Звідки Ви
    Дописів
    16 880

Типово

о чем вы?
    даже не знаю,
    или про Маска
    или про упоротых
    или про то, что мир исключительно черно-белый..))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 418

Типово

это не лендлиз
    скуяли?
    долгосрочная программа под которую выделены деньги, а не перечень чего и как и когда должны передать. кстати первый ленд лиз был такой же
    Украина работает со штатами по заявкам под конкретные задачи с краткосрочной и среднесрочной перспективе
    в чем проблема? сейчас под программу нужно организовать как логистику так и контроль и учет. крути не крути это все таки аренда и не безоплатная

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

тебе чи в гуглі забанили?
    ну скільки ж можна нити з цим лендлізом...

Коли запрацює ленд-ліз для України

З 1 жовтня у США набрав чинності закон про ленд-ліз для України і фактично він відкриває значно ширші можливості для постачання озброєння, військової техніки та взагалі усього, що необхідно для перемоги. Але поки цей механізм посилення України не використовують і у Пентагоні пояснили чому.

"Ми високо цінуємо підтримку Конгресом України із законом про ленд-ліз. Однак, прямо зараз ми дійсно зосереджені на використанні програми "скорочення президентських запасів" (Presidential Drawdown - PDA) і використовуємо це як наше основне право на надання обладнання безпосередньо з американських військових запасів. На відміну від ленд-лізу, в ньому немає жодних положень, які б вимагали відшкодування, скажімо, за пошкоджене обладнання тощо. Отже, ми поки що дотримуємося PDA.

З боку Defense Express зазначимо, що ще до 1 жовтня для України діяли та продовжують діяти дві основних програми - "скорочення президентських запасів" (PDA) та Ініціатива сприяння безпеці України, (Ukraine Security Assistance Initiative - USAI).

PDA передбачає передачу озброєння з поточних запасів США, а USAI - замовлення нового озброєння в оборонних компаній. Кожна з них передбачає безоплатну допомогу. Водночас ленд-ліз передбачає повернення та відшкодування за передане озброєння, техніку та інше. Попри те, що існує міф про те, що ленд-ліз безоплатний - це не так, бо навіть назва Lend-Lease - перекладається, як позика-оренда.
    https://defence-ua.com/weapon_and_te...anki-9169.html
    Десятого травня 2022 року президент Сполучених Штатів Джо Байден підписав ленд-ліз для України. Першого жовтня закон набув чинності, але США досі не задіяли його механізми.

Журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш вважає відтермінування дії ленд-лізу позитивним сигналом для України. За його словами, це лише одна з програм, за якою Україна може отримувати американську зброю – але в оренду чи позику. Тобто повертати доведеться або гроші, або устаткування. Натомість за рештою програм зброю для Збройних Сил України надають безкоштовно і в необмежене користування. Після отримання вона повністю стає власністю України. І поки Конгрес виділяє гроші на ці програми, США будуть використовувати їх, а не застосовувати механізм ленд-лізу.

Він пояснив, що раніше було невідомо, чи Конгрес схвалить нове фінансування для Києва на наступний фіскальний рік: «Саме звідси в медіа і взялась дата перше жовтня – початок ленд-лізу автоматично прив’язували до неї».

«Багато хто чекає ленд-ліз через уявлення, що ця програма виведе поставки озброєнь від США на абсолютно новий рівень. Що зброї буде набагато більше, і вона буде набагато кращою… Але це не так – ленд-ліз не розблокує можливостей, які недоступні зараз. Надання того чи іншого озброєння залежить не від програми, а від політичного рішення в США» – пише Яриш, підкресливши, що «ленд-ліз – це план Б на той випадок, якщо Конгрес не схвалить нового фінансування для Києва».

30 вересня Палата представників США схвалила законопроєкт про тимчасове державне фінансування, в якому передбачене виділення Україні фінансової допомоги в розмірі 12,3 мільярда доларів.

https://hmarochos.kiev.ua/2022/10/06...omu-cze-dobre/

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

тут, до речі, пишуть, що завтра у хyйла день народження.
    та попереджають про можливі масовані обстріли у зв'язку з цим.
    Генеральний штаб ЗСУ попереджає: завтра росія може масовано обстріляти українські міста та села на честь дня народження путіна.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

-Враховуючи прив'язливість нашого противника до сакральних дат, а ми пам'ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що противник буде таке робити і на день народження свого вождя, - заявив він.

Громов зауважує, що ймовірно, обстрілами буде керувати сам путін, або це буде самостійне рішення військових керівників, як символічний "подарунок" диктатору.

Дописів
    7 637

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    про обстріл кремля подарунковими ракетами?!

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

даже не знаю,
    или про Маска
    или про упоротых
    или про то, что мир исключительно черно-белый..))
    не хотите, и не надо) но хорошо, что вы четко себя идентифицируете

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

о чем вы?
    Ну так вот же , а Сергова за что тогда?))

Дописів
    10 284

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    извращениц

Сторінка 354 з 2284 ПершаПерша ... 2543043443453463473483493503513523533543553563573583593603613623633644044548541354 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті