| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да, за неправду нехорошо, но это такой канал.
Там письки реклама донат.
А митинг был. Только в апреле)))
Впрочем это отражало настроения. Но их всех разогнали.(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
ну то такой канал, с ним понятно
а вот прямо сейчас, на нашем же сайте читаю: Дніпропетровський оперний театр атакували хакери
читаю новость а там - "Вчора хакерській атаці зазнав і Дніпропетровський театр опери та балету. На сайті театру про це повідомили.."
читаю на сайте театра, а там - "На даний час продаж квитків на сайті театру не працює в наслідок хакерської атаки на систему з онлайн продажу квитків."
система продажи билетов - Kontramarka.ua (кстати, зарегестрирована в Эстонии)
и да, там пишут: - "В цей самий момент ми відбиваємо хакерську атаку від недолугих російців. На сторінці kontramarka.ua можуть бути збої, ви могли отримати листа сумнівного змісту. Але причин для хвилювання немає: дані про ваші квитки зберігаються на серверах Amazon.."
так кто на ком стоял, кто кого атаковал?
журнашлюги - они еще те журнашлюги..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Но мы и не официальный источник. Каждый вправе написать то,что видит и думает.
Вот лично я думаю,что в марте в Херсоне не кричали " Зеленский молодец,а путину пи3 дец!' На фоне наступления русни,это было просто не логично.
Потому,считаю,что это не мартовское видео.
Но не запрещаю другим думать иначе.
Востаннє редагував Антуриум: 05.10.2022 о 12:33
Алексу від Юстаса ( майже).
Враження учасника напівмарафону Лиман - Щастя, з цифрами.
Невідома лише початкова чисельність батальйону, щоб оцінити - 193 залишилось, а скільки стали хорошими росіянами. Приблизно оцінюють в 600-900 чол., а скільки реально?
https://www.youtube.com/watch?v=vA-drndMKK4
про втрати - 00:30
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Я думаю что за этих кто на видео, наших бойцов не отдали бы.
Дякую. Даже цікаво.
Враховуючи,що по армійським стандартам батальйон - це до 800 людей, їхні втрати можна порахувати. Але теж приблизно. Бо невідомо наскільки той батальйон був укомплектований.
Що найцікавіше в цьому відео,так це те,як зустріли вцілілих. Мало ймовірно,що після такої зустрічі хтось із них захоче далі плювати...
Хоча,хтозна що там в тих хворих головах.
Я не хочу вас обидеть или уличить в фейках, простите если это так вам показалось. как раз в марте там был движ. оф.власти области кто здрыснул, кто пошёл в коллаборанты, а тероборона и местное население реально проявляли героизм. потом все стихло, стали массово уезжать оттуда, или выживать в сложившихся условиях.
Песец...В натуре, бедолаг, как пушечное мясо используют...
И цимес в том, что до них это начинает доходить.
ИМХО, утилизируют их свои же - чисто для того, чтобы под контролем рф в оккупированных районах не осталось недовольных мужиков.
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks