а у нас слышно не было. Только по завывшей сирене поняли, что летит.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а у нас слышно не было. Только по завывшей сирене поняли, что летит.
Перекличка: кому бумкало
В нас тиша... Ттт!
Слышал, громко
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
Слышно было, но слабо очень, потому что в наушниках
кто здесь?(с)
https://mil.in.ua/uk/news/rosiyany-p...u-oborony-zsu/
Ото так складно знайти, чи що.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Когда уже вселенная услышит и сраная русня с балалайками, водкой, медведями и плешивыми превратятся в тлен.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
марна справа.
чувак, который родился без двух лет - 300 лет назад в городе, временно носящим название Калининград, считал что прелесть субъекивного идеализма в отсутствии объективной правды. звёздное небо над головой, моральный закон в каждом из нас, и борщ - это то, что не требует доказательств.
это почти что віра - субъективная объектуализация вареника в шоколаде. или гопаке.
не складно.. но не совсем понятно - «частина з них фізично знищена, частина взята в полон, а частина змогла певними колонами або малими групами вийти».
почему - несколько, какая-то часть, возможное количество, некоторые потери ?
практически каждый день по отчетам пишут, прям дословно поштучно - сколько, кого, чего, какой техники, где уничтожили
а тут, сколько шуму было..
и что окружены, и что тысячи, и дорога к отходу отрезана, и простреливается,
и тишина..
можно ж было хоть в общих цифрах озвучить - тыщу положили, тыщу в плен, две ушли
хотя - какая разница,
главное ж - освободили.
тогда юг сдали, непонятно как,
тут тысячи из окружения ушли..
какая разница как, правда ж..
Востаннє редагував Alexs: 05.10.2022 о 00:32
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Майже правда. До початку ленд-лізу ця допомога надається безкоштовно. Після - з визначеними умовами оплати, після закінчення війни, і умовами, коли оплата скасовується. На об'єм допомоги і номенклатуру форма допомоги не впливає. Або майже не впливає. Тобто так, як зараз - навіть вигідніше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Обережно, те, що ви зараз побачите — може сильно вплинути на ваш моральний стан.
Чергова жахлива катівня в нещодавно звільненому селищі Піски-Радьківські.
В підвалі одного з домів утримували полонених місцевих мешканців, АТОвців та полонених з ЗСУ. Сусіди постійно чули звідти крики…
Поліції точно відомо про катування, закопування/викопування в землю заживо та застосування протигазу з тліючою тряпкою.
Також в катівні знайдено фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками і лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут.
Поліції відомі імена військовослужбовців, над якими знущались росіяни.
Слідчі та прокурори працюють над встановленням усіх фактів, які відбулися у цій катівні. Покарано буде кожного.
https://www.facebook.com/nakipelovo/...99855632150173
ps як сказала сволота сергов - українці самі у цьому винні.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
https://t.me/Tsaplienko/17164
Ждемс...Видатний американський філософ, політичний економіст і публіцист японського походження Френсіс Фукуяма спрогнозував великий колапс у Росії.Про це він написав у своєму акаунті у твіттері. "Найближчими днями відбудеться великий російський колапс", - написав відомий вчений і футуролог.
Нагадаємо, що напередодні видатний вчений попереджав, що крах росії у війні з Україною буде раптовим та катастрофічним.
жуть яка(. Нелюди.
Дуже хочеться женевську конвенцію щодо полонених блюсти після оцих всіх знань...
там щось в голові зламалося, не варто звертати увагу або лютитися, людина ,мабуть, хвора. Тобто не винна.ps як сказала сволота сергов - українці самі у цьому винні
Іншої причини писати те, що він зараз тут пише, особисто я не можу представити.
Ну чули ж вчора-позавчора, спіймали в Дніпрі якогось психічно хворого, який в символиці країни-окупанта швендяв по місту? Швендяв та щось там ще агітував.
Усі стресують зараз, ось і загострюється всяке різне(.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks