| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Походу. Складывается стойкое ощущение что дегустаторы заняты тем же занятием. Ещё усерднее. Только цветовые предпочтения поменяли ...))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
В когось війна, а комусь гроші вашливіші, як і завжди.
Viktor Tarasenko
17 год ·
З інету:
Ще в квітні знайомі волонтери сконструювали дрон на крилі, керований, спроможний нести до 5 кг вибухівки, з гарною швидкістю та дальністю польоту, по дуже бюджетній ціні. Намагалися достукатись з цім прототипом до влади, але як їм сказали ті чиновники на яких їм вдалося вийти: богато на цьому не заробиш.
А скільки вже було б можно наробити ціх камікадзе за пів року....
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Spoiler: малатцы!
А і правда, навіщо нам бюджет? Згорів сарай -- гори і хата!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мля, у цієї зеленої плісніви днище є чи взагалі немає?![]()
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
форумчане коллаборировали коллаборироровали да не выколлаборировали.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Юлія Сабат Войткова
6 год ·
Очільник Києво-Печерської Лаври Петро Лєбєдь, відомий як митрополит Павло (Паша Мерседес) був затриманий на кордоні
Митрополита було спіймано при спробі контрабандного вивезення церковних цінностей. Документи на супровід церковного майна він виписав собі сам.
Автора не знаю, але у саме яблучко:
От останнім часом зеленим не везе, ну просто катастрофа. Плівки Деркача -фальшиві, сам Деркач виявився зрадником. «Жму руку, обнімаю» накрилось мідним посудом. Справу по Роттердам+ закрили за відсутності складу злочину. Справу Портнова проти Порошенка суд не прийняв.
А тут ще й заяву про вступ до НАТО писати прийшлося, який вніс в Конституцію Порошенко.У зелених просто чорні часи!
Про улучшение (зеленение).
18 января 2020 года.
-------------------------------------------
Везу пассажира. Говорит по телефону с родственницей.
Знаешь что в армию берут уже с 18 лет? Да, да указ президента (именно так он так назвал этот организм)!
О чем шёл разговор не знаю, да это и не важно, однако далее последовала фраза: "У меня есть ещё полгода, что то будем думать, что то решать. Как то не вовремя это случилось".
Подъехали к месту, спрашиваю: скажите пожалуйста, за кого вы голосовали в апреле 2019 года.
- А зачем вам?
(После чего окончательно стало всё понятно. Голосовавшие за зелёную соплю всегда уходят от ответа или начинают находить оправдания.)
- Да знаю за кого вы голосовали, мне так, чисто поржать. И глядя ему в глаза мило улыбнулся.
Зебил вышел обтекая.
А ведь я просто взглядом дал ему понять последствия его выбора, не более. Хотя боюсь, он этого так и не понял, как не понял своей ошибки на выборах.
---------------------------
Такие фортели можно проделывать со всеми кто голосовал за Зе, когда те будут Вам жаловаться по поводу пенсий, зарплат, степендий, субсидий, увольнений, сокращений, дорог, роста цен, ЖКХ и т.д и т.п.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks