а где ночью нашли разбите окна в Мост Сити? или уже успели повставлять
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а где ночью нашли разбите окна в Мост Сити? или уже успели повставлять
ну это ж шикарно..))
я ж только вчера эту мысль озвучил, что пиарщики Зели протупили,
и надо было заготовить с десяток таких заявлений, о присоединении - и бомбить их по полной программе, ну а фули - бумажка ж есть, а там потом уже пусть разбираться
а то нашим до границы -можно, а после - уже нельзя.. непорядок
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Ну що, проголошуй незалежність Лиманської республіки, підарас плешивий."
Ю.Гудименко
Вот именно - Троицкий далеко от ЖД вокзала и его развязки.
И причём тут какая то зрада? Просто на фоне реальных прилётов рашистских ракет производится расчистка под строительство от зданий исторической застройки в районе Троицкого. Ведь обсуждали в прошлый раз, там застройщику не давали разрешения на снос зданий исторической застройки. А эти здания именно по красной линии - самый лакомый кусок.
Востаннє редагував bobry: 30.09.2022 о 10:53
А бобер ещё и баран
Написано ж "кроме юмзешного и того шо возле троицкого"
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
да, очень позитивная новость - котел захлопнулся
ВСУ окружили россиян в Лимане – ISW.
"Наши прорвали оборону рф под Ставками и перерезали дорогу Торске-Дробышево – последний путь снабжения и отхода врага к западу от Лимана.
ВСУ также отрезали доступ рф к дороге Сватово-Лиман – основной линии связи, поддерживающей ее группировку в самом Лимане.
Котел захлопнулся. Ждем сочных деталей от наших героев"
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Я про троїцький зауважив окремо, мабуть ви читаєте по діагоналі.
Хоча розкид в пару-трійку км при використанні тих літаючих вагонів з вибухівкою, які "високоточні" тільки на папері (а в житті летять просто "кудись туди") - це норма. Тож і троїцький можна вважати спробою (невдалою) накриття залізниці.
Але якщо вам більше до вподоби теорія змови - ну, то ваше право, думайте, що хочете![]()
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
У меня там заговоренный и стратегический запас специй - на него надеюсь почти как на оберег)
В мене вчора син спитав "коли здохне фуйло?". При чому так буденно... Як "Коли підемо гуляти".
А у наших "гребенях" діти грають у "ракету": це коли в тебе летить каштан, а ти від нього збігаєш та ховаєшся. Реалії сьогодення.
Дивлюсь
Smith, відпочиньте, будь ласка, тиждень.
І ще Гудименко:
"Моє рідне місто. Мій вічний біль.
Запоріжжя, місто пекельних промислових вогнів та тихих дніпровських плавнів, місто двадцяти дев‘яти моїх років, місто, в якому я знаю кожну вулицю і досі пам‘ятаю, куди ходить кожна маршрутка. Місто, де все було вперше.
Моє місто щодня стікає кров‘ю. Кров‘ю мирних громадян, кров‘ю найкращих воїнів. А я відчуваю сором від того, що не воював за свою область, хоча армія є армія – воюєш, де накажуть.
Я знаю, що сьогодні будуть робити тисячі пацанів і дівчат з Запоріжжя на всіх напрямках фронту. Те саме, що і вчора. Те саме, що і завтра.
Їбашити за Запоріжжя.
За Запоріжжя.
За Запоріжжя."
Сегодня еще концерт на Красной площади в честь "присоединения".
Ну пусть празднуют.
Столько вопросов зрады
Почему Игрек, а не другие.
Почему не трамвайное депо, тролейбусное
дааа
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks