| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а у меня еще вот вопрос (это не лично к Смиту)57 глядунов в теме...
почему количество просмотров тут некоторых волнует
а количество воронок от прилетов - так уже и нет?
типа, я видел/видела, как тему просматривает хх, или хххх - и что?
подумайте на досуге над этим вопросом..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Насколько мне известно,прямые заказы малому бизнесу есть. Не уверенна,что идут сверху,но ,думаю, согласовываются
Во всяком случае рюкзаки,разгрузки и ТД шьются предпринимателями давно. В марте уже шили термобелье. Верхнюю теплую одежду тоже смогут. Очень хорошего качества.Другой вопрос - количество.
Ещё добавлю. Не особо за этим слежу,но попадалась инфа ,что на заседаниях ставки постоянно обсуждается и вопрос подготовки войсковых частей к зиме.
Надеюсь раз обсуждают,значит и что-то делают.
Востаннє редагував Антуриум: 29.09.2022 о 12:31
"Ми домовилися з прем'єром, що максимально орієнтуємось на нашого виробника. При тому, що ми контрактуємо будь-де, у нас 350 договорів вітчизняних і 123 іноземних. 23% західних, 77% наші", - розповів він.
За словами міністра, замовляли форму ще влітку цього року.
"На сьогодні офіційно за всіма стандартами 15 жовтня розпочинається зимовий період. Зрозуміло, що похолоднішати може раніше. Тому я сказав, що якщо ми не встигаємо завезти зимові куртки, то щонайменше головне - термобілизна та флісові куртки. Це вже якось вирішує завдання перехідного періоду", - сказав він.
За словами Резнікова, "у нас вже привезені і перебувають на складах 200 тисяч одиниць повноцінного зимового комплекту. Тепер - лише розвезення до бойових підрозділів, вони отримуватимуть насамперед і не замерзнуть. Це не рахуючи спальних мішків, наметів, ТЕНів тощо, звісно", - додав він.
При цьому, повідомив міністр, "розуміючи, що це війна, частина одягу рветься, я звернувся до партнерів на "Рамштайні" і сьогодні є підтвердження від британських та іспанських партнерів. Це вже міжнародна технічна допомога".
"Загалом, приводів для паніки немає. Зраду відставити", - сказав Резніков.
Вот видите, боты нас мониторят и как только мы подняли вопрос - сразу в новостях ответили. Знач - наши боты здесь![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
1 воронка-замалчивают, 2-е-правда. Фух аж легче стало.
Такий емоційний допис був вчора.
Але не все так запущено. "Монопартія" разом з опзжистами стабільно вдосконалює законодавство. Згуртований колектив ОП на чолі з Єрмаком і настільки ж незамінним Татаровим впевнено займається роботою, яку повинен здійснювати Кабмін і купа інших держорганів. Президент робить вигляд, що не чує і впритул не бачить товстих натяків на, скажемо так, небажаність згаданих осіб поблизу від керівництва і демонструє підтримку. Волонтерів звично щемлять, по мірі можливості. На єдиному телемарафоні практично відсутні вороги з ЄС, зате популярні гості з бувшо-теперішніх ригів; немало ведучих з мураєвско-ахметовської "еліти". Сам марафон вже досягає стандартів совєтської безальтернативної Першої програми ( а ТБ все ще формує дуже помітну частину громадської думки і політичних уподобань, як би не кивали на інтернет з його соцмережами).
Немає причин для занепокоєння.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks