| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а меня вот опять начинают терзать смутные вопросы
ибо что-то не сходится, с количеством воронок, и звуком взрывов, при том, что если еще и действительно отработало ПВО..
и уже не первый раз..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Понил, Толи вода Толи газ)))))
Ага, песок.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вот все равно странно..
Все же понимают какая площадь у того самого, так же известен факт что самое интересное не на поверхности.
Какого хрена оно все прилетает в район жилых кварталов? Что в тот раз что сейчас. Даже с учётом погрешности в +/-500 м..
так они получается не то что не рядом, а вообще в разные места?
п.с.: Рельсы, между прочим, в обоих местах рядом есть )))
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Шото не вяжется...де барахолка а де частный сектор...или то два прилета таки было?
Не..уйово так прилетіло. Співчуваю, бо не меньшу хєрню відчувають на нулі. А щодо нового м'яса то в мене тільке одна турбота - де оте біосміття дівати, бо це кубометри роботи. Щодо референдумів, то взагалі пох...й, скільки там ті підрахуї звітуватимуть про народний, бляґдь, вияв.
І ще, глядячи на джерела інформації про стан справ на рашкє, думаю, що ЗСУ з перше завдання виконали, тому що донесли до кожного йобаного москалика одну думку - приїдеш в Україну - сдохнеш. Тепер інше завдання - утілізація, пардон, демілітарізація цього тимчасового державного непорозуміння. Маю думку, що впораємося.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
про обстріл приватного сектора у Дніпрі
"На місці влучання виявили воронку діаметром приблизно 10 метрів та глибиною більше 7 метрів."
у же не несколько воронок, а одна
то есть пока имеем по факту две..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Востаннє редагував Alexs: 29.09.2022 о 11:26
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks