Гиперзвуковые что-то ловит в мире?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
пишут пожар, правый берег.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
вже виклали відео, де вікна вилетіли.
автор під ковдрою у ліжку лежить, навкруги купа скла від вікон. автор не поранений.
робимо висновок, що ковдра рятує від скла.
жарт, але що ще робити, як не жартувати...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
вікна стоять на провітрюванні, вже хвилин 15 якийсь запах гарі.
мабуть вікна прийдеться закрити на ніч...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
пишут, "в городе образовалось несколько воронок"
тогда непонятно, получается было несколько прилетов,
или же это с одной
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
знов
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Валентин Резніченко.
"Ввечері ворог атакував Криворізький район ракетами Х-59.
Більшість ракет наші сили протиповітряної оборони знищили.
Одна влучила в підприємство з переробки зернових", - зазначив він.
"Повітряне командування "Схід" повідомило,
що ввечері 28 вересня під час ракетного удару противником застосовано 5 керованих авіаційних ракет Х-59 з Су-35 по об'єктах Дніпропетровської і Запорізької областей.
Підрозділи Дніпровської зенітної ракетної бригади та Нікопольського зенітного ракетного полку знешкодили 4 з них:
1 ракету збито в Запорізькій області, 1 - в Криворізькому районі, ще 2 ракети знищено в районі н.п. Синельниково."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks