.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
судячи з усього хyйло вже не блефує з ядерною зброєю.
першими почали про це говорити штати з тиждень тому, сьогодні вже ЄС.
штати вперше за довгі роки сьогодні підняли у повітря такі літаки:
США підняли в небо одні з рідкісних і унікальних літаків RC-135S “Cobra Ball”
Використовується для стеження за радянською стратегічною ядерною зброєю. Дві кобри були помічені на кордоні з росією з боку Аляски, один летів із центру США.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Коронавирус может оставаться в жировых тканях даже после выздоровления.
К такому выводу пришли учёные из Стэнфордского университета. Ковид поражает жировую ткань, где, размножаясь, вызывает новые симптомы.
Срочно все в спортзал
ТРУХА Украина
.... так, признавайтесь, кто тут толстый?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
1. Чому ви мене до когось приписали? В мене особиста претензія до ваших брудних дописів.
Вчора так само була претензія до бруду від Сміта.
2. Яке у вас право чхати на правила цього місця, в якому я маю не менше прав ніж ви. І маю право вимагати від людини з українським прапором не позорити Україну.
Вас можна скріншотити та показувати європейцям що за люди жадають до них приєднатись. Ви хочете бути прикладом нецивілізованої українки. Я так не думаю.
Востаннє редагував Edd: 24.09.2022 о 19:52
Edd, от меня и всех остальных - пожалуйста, перестань цитировать скажену вагіну.
отвечай, якщо так свербить, но без цитат. воно ж їбануте вкрай.
благодарю.
Є простіший шлях. http://dspace.luguniv.edu.ua/jspui/b...HOVZEVA120.pdf . Кілька хвилин. Без книги, пошуку, перелистування.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Интересно, где эти ребята сейчас, смогли бы они повторить на больших экранах для жителей парасии сегодня?
З.Ы. днриха , захлебнись уже мрозь...
Я конечно не провидец, но сильно подозреваю что ядерный удар мало того что не остановит сопротивление, так ещё и станет реальным началом конца пуйлорежима, потому что возьмутся за него уже всерьёз - включая безлимитные поставки всего что можно и нужно для ВСУ, исключением РФ откуда только можно, полной изоляцией, международным трибуналом, хотя для начала заочным, постоянным страхом что откуда-нибудь прилетит ответка. А метать ядерные бомбы по городам оно не может, потому что тогда не будет что захватывать. Место попадания ЯО становится в итоге недоступным на ближайшие десятилетия.
Smith, люди вокруг тебя - так, насрано типа? Единственно важное - это твоя мания кого нибудь обосрать, а на остальных пофиг?
Ты ответь, не ссы.
У Кремлі обговорюють можливість введення воєнного стану і заборони виїзду чоловіків за кордон, а звернення президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів 30 вересня буде проведено за аналогією з 2014 роком.
Джерело: "Медуза" з посиланням на російське видання "Верстка"
Деталі: За даними джерел "Верстки" в парламенті РФ, звернення Путіна до Федеральних зборів 30 вересня буде проведено за аналогією з 2014 роком, коли Росія незаконно анексувала Крим.
Це означає, що депутатів і сенаторів, найімовірніше, зберуть у Георгіївській залі Кремля, Путін звернеться до них за підсумками проведених "референдумів" на окупованих територіях, потім має бути підписання "договору" про "приєднання" цих територій. Можливий також варіант, що Путін приїде до Держдуми.
Також зараз у Кремлі обговорюється можливість введення воєнного стану. За словами співрозмовників видання, це станеться в тому випадку, якщо Україна продовжить атакувати так звані "приєднані території", тобто окуповані РФ території України, на яких будуть сфабриковані "референдуми" про приєднання до Росії.
План запровадити воєнний стан два джерела, близькі до Кремля, називали "небажаним, але можливим".
Крім того, за словами одного з них, заборону на виїзд із Росії чоловіків, які підлягають призову, може бути оголошено ще до звернення президента, оскільки влада оцінює потік чоловіків, які виїжджають із країни, як такий, що "викликає тривогу".
Edd , если ты пропустил, я уже говорил, я ненавижу людей...тех кого вижу с первого взгляда нормальными, да, все остальные .......ну ты понял...
Я прекрасно вас поняла.
Это вы не поняли,хоть я и прямым текстом написала,что мне не интересно.
Это же как с библией. Сколько раз переписывали/ переводили,столько раз и впихивали туда свои трактовки.
И если я прожив пол века не сочла нужным расследовать этот вопрос,то с чего вы решили,что мне прямо необходим вариант ответа,который даёт именно эта книга?
зависит от магнитуды.
2 удара в 1945 остановили WW2.
если удары покроют 500 тыс. кв. км. то Украины не будет. и сопротивления тоже. как и оГордика.
(суммарно Украина - 603 тыс. кв. км.)
в таком случае, лучше быть в эпицентре - человек сгорает быстрее, чем нервные окончания успевают передать сигнал в мозг. вообще не больно. пух, и нету.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks