| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
де я казав про пошук на російській?
про мову я перший заговорив, і я одразу мав на увазі мову пошуку у налаштуваннях гугла. це ж очевидно.
режим incognito на налаштування гугла абсолютно ніяк не впливає (принаймні у хромі), бо авторизація нікуди не зникає. ймовірно на мобільних пристроях гугл працює так само.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Как вам новость?
Фото про одно, заголовок про другое, содержание про третье...
![]()
Я вот думаю мне нужно рыть в сторону "Почему в инкогнито по умолчанию русский", но делать это не буду
Пошло. Сегодня обмен. Не пишут, сколько наших. Я об иностранцах ниже писала. Супер
ну так у тебе все одно видача відбувається на російській. це ж видно не тільки з луцька, а і з інших варіантів підказки. значить, щось не так же робиш.
з приводу авторизації в incognito я частково протупив. гугл авторизації дійсно не показує, але при цьому явно у стрічці пошуку при наборі тексту видає підказки пошуку з мого аккаунту.
це лише може значити, що incognito не такий вже й incognito.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
По идее у жителей рф должен был бы возникнуть вопрос о денацификации. Но это не точно. Да и давно говорилось, кто там помнит уже
кто здесь?(с)
ну да, это я не так делаю, а не вы гадаете о работе гугла ))) И последние две строки тоже ни о чем не говорят
инкогнито так понимаю не запрещает гуглу взять данные из кеша браузера, ведь его смысл немного другой
И ведь они прямо это пишут
You’ve gone Incognito
Now you can browse privately, and other people who use this device won’t see your activity. However, downloads, bookmarks and reading list items will be saved. Learn more
Chrome won’t save the following information:
Your browsing history
Cookies and site data
Information entered in forms
Your activity might still be visible to:
Websites that you visit
Your employer or school
Your Internet service provider
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks