Антін Мухарський
19 September, 20:03 ·
ПИ...ДИТИ ВЛАДУ - НАШ ГРОМАДЯНСЬКИЙ ОБОВ'ЯЗОК
Одним з відразливих рудиментів "совка" є сліпе преклоніння перед владою.
Для тих, хто не в курсі, поясню моє власне трактування терміну "совок". Це регресивний психотип "людини простої", виведений в СРСР шляхом деградаційної селекції. Людини, котра зупинилася у своєму розвитку на рівні емоційного інтелекту звичайного підлітка. Не здатної до самоосвіти та самовдосконалення. Довірливої, наївної, інфантильної, але водночас жорстокої, брехливої, підступної та нахабної, яка матеріально залежить від подачок держави (або своїх роботодавців), а інтелектуально та психоемоційно - від засобів масової інформації.
Характерною рисою "совка типового" є психологія людини з розмитим почуттям власного Я, що потопає у колективному МИ. Людина раб. Пародія на Людину, всередині якої живе "чорт зубоскал", метафізичним завданням якого є оббріхування, знецінення та висміювання Свободи та високих людських Чеснот на догоду власній брехливій ницості.
У 2019-му, скориставшись загальним виборчим правом, критична маса "совків" привела до влади своє віддзеркалення - брехливих русифікованих чортів із пацифістським салатом олів'є в головах та обіцянками шашличків на дєнь поб'єди.
Але, на щастя, за роки Незалежності в Україні народилося громадянське суспільство, яке власними надзусиллями почало вичавлювати з себе радянського раба.
І перед вами яскравий його представник. Новий українець. Самодостатня, незалежна, реалізована людина, для якої будь-яка влада є апріорі підозрілою. Ба більше - вона є моєю обслугою.
І якщо я бачу, що влада зажралася, бреше, краде або веде країну в бік нового совка моє завдання як Вільного Громадянина - *****ти цю владу нещадно. Та й так, щоб вона шипіла і звивалася, наче вуж на сковорідці. Як чорт в міцних руках Коваля Вакули.
Ба більше - *****ти совкових чортів - місія Нового Українця.
І нам це вдається! Бо навіть затяті булгаковці-пушкіністи та адепти 95-го кварталу вже вивчили слова українського гімну та навчилися після слів "Мухарскій галімий пєтух. Татуірованоє чмо. Ти просто завідуєшь Зєлєнскому. Ми за тобой прійдьом. Ході - оглядивайся" писати в коментарях цілком бандерівське "Слава Україні. ЗСУ Слава!"
Совкі, як питомі раби, завжди мали "гнучку спинку" ловили кон'юнктуру, тримаючи ніс по вітру. Зараз в суспільстві є запит на націоналістичні чесноти, які совок у владі чи то вдало мавпує, чи дійсно, завдяки російським ракетам, проходить прискорений курс лютої українізації.
Справжню "бандеризацію" нинішньої влади перевірить тільки час.
Адже процес перетворення совків на нових українців справа тривала і повільна. Тому коли мені закидають: "Ну ви же тоже работалі на каналє Інтер, со Снєжкой-путіністкой сколько дєтєй нарожалі, у Ківалова корпоратіви вєлі, с голой жопой по Майдану бєгалі..", я відповідаю: "Перетворення русскоговорящєго кієвляніна і малороса Антіпа Мухтарского на свідомого українця Антіна Мухарського зайняв у мене не одне десятиліття".
Але у нас немає стільки часу, щоб вибити з нинішньої влади інфантильний, брехливий, мстивий та тупий совок, який під час війни відкриває кримінальні справи на бойових генералів та волонтерів, нахабно загарбує інформаційний простір, проштовхує русифікаторські закони, нищить та знецінює громадських активістів, роздаючи медальки своїм дружбанам.
А ще намагається закрити нам рота, буцім критика влади під час війни не на часі.
Влада розбещує. Абсолютна влада розбещує абсолютно. Бо колишні раби мріють не про свободу, а про власних рабів. І якщо після нашої Перемоги ми не хочемо опинитися у зеленому рабстві, *****ти цей совок варто починати саме зараз!
П.С. ЗЕ-ботам нагадую, що в слові "елімєнти" перша літера А)))
Bookmarks