| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бутусов був патріотом при пороху.
а тепер перевзувся бгг
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Ну, да, куда там ему до зелёного массовика-затейника, раскрученного во времена Владимира Великого!
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Наконец то озвучили настоящие цели "спецоперации"...)))
Сегодня увидела у кого-то эту мысль, вот согласна:
"Он абсолютно нормально продолжает в том же духе что и 24.02. Я не понимаю людей кто с него смеётся. б***ь, он абсолютно больной маньяк, который выстроил систему, неспособную к сопротивлению любому преступному приказу. Все эти Пионтковские кричащие о почти свержении х*йла очень сильно ошибаются.
Абсолютно холодный маньяк ни на секунду не сомневающийся в том что делает."
Хотя смеяться над ним можно и нужно.
Востаннє редагував Lenuhen: 16.09.2022 о 22:08
И еще продолжают эту тему с транспортировкой аммиака через нашу территорию. Я, честно говоря, не понимаю, как такая идея вообще могла прийти в головы Эрдогана и ооновца (сейчас с трудом сдерживаю себя, чтобы не применить свой набор от Т9), ну либо это было какое-то условие, которое х*йло сказало втюхать нам. То есть, логическую связь - война-аммиак-ракетный обстрел-последствия - они неспособны выстроить как будто.
ні, це дуже м'яко сказано. він - шкідник.
і за 6+ місяців він та ко роблять саме цей вкид далеко не вперше, на що Генштабу доводиться якось реагувати.
ну вигадав би щось інше, ато по колу одне і те ж тупе зрадойобство. у нього криза жанру, чи що? і це - явне шкідництво.
ps. що цікаво, що цей вкид зроблено саме наступного дня, після того як вони "агресивно" почали клянчити бабло для себе.
не здивуюся, що цей вкид проспонсовано на тлі цих прохань про бабло.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Зеленський назвав умову: експорт російського аміаку в обмін на полонених https://www.pravda.com.ua/news/2022/09/16/7367812/
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Кремль вважає недоречною ідею Зеленського щодо звільнення українських військовополонених в обмін на запуск аміакопроводу "Тольятті – Одеса".
"Хіба люди та аміак – це одне й те саме?!", – заявив прессекретар Путіна Пєсков
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
del
Востаннє редагував habubabur: 17.09.2022 о 14:34
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks