| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Серегашисяй))))
С днем рождения. Здоровья и удачи!
все, кто не школоло, помнят плакаты второй половины девяностых "кохаймося, бо ми того варти" "на має бути 52 мільйони".
для школоло, покажу:
так вот, теперь задача: кохаймося теперь в два раза больше и быстрее, ибо
и я считаю и эту цифру сильно завышенной. очень сильно. не удивлюсь если реальность в районе 26 млн. так что, люби друзи - кохатися не перекохатися!В феврале Госстат озвучивал данные о 41,2 млн населения Украины, а для подготовки бюджета-2023 предоставил данные о 34,5 млн.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Шпигунський скандал на КБ "Південне".
Українські правоохоронці затримали інженерку дніпровського підприємства "КБ Південне", яка, як каже слідство, "злила" противнику інформацію про український оперативно-ракетний комплекс "Сапсан".
Якщо версія правоохоронців підтвердиться, то це може бути найгучнішою шпигунською справою останнього часу у сфері технологій, адже Росія могла отримати доступ до найновітніших українських військових розробок провідного підприємства країни.
Підозрювану звати Перькова Резеда Індусовна, вона є інженером державного конструкторського бюро "Південне" ім. М.К. Янгеля в Дніпрі.
Її затримали правоохоронці в Дніпрі 7 вересня, суд арештував її на 2 місяці.
Підозрювана не визнає своєї провини, про це розповів її адвокат. Він вже подав апеляційну скаргу.
Всі деталі і подробиці в матеріалі ВВС News Україна
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Резеда Индусовна, *лять.
Судить по законам военного времени.
Почему не трибунал, я не понимаю. Какие нах апелляции.
Дайте хоть за горло подержаться, как говорится. У меня к ней личное
Про Резеду Индусовну шутка, я надеюсь?
Два месяца это в сизо. Потом судить будут.
Ленухен, у всех к ней личное. Но у нас не пещерный строй. Даже жаль немного.
Порвали бы живьем.
ВОт такие консервы времен второй мировой еще есть.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks