| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
шота седня не по графику
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
бачив цю новину ще вранці. але зараз з сиреною постало питання: у всіх на телефонах цей тест сирени був?Тестування від ДСНС наробило переляку!
Люди жартують, що перевіряють не тільки саму систему, але й психіку на міцність.
Отже, сьогодні в Дніпропетровській області знову тестували систему оповіщення.
Детальніше ми писали про це тут (https://t.me/dniprooblcentr/12830).
бо у мене не було. телефон якось там сигналити повинен навіть з вимкненим звуком. у мене - тиша.
то чи вони якось коряво тестують, чи у мене з телефоном щось не те...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
упс.
DW на русском
@dw_russian
·
27 хв
Московские депутаты - вслед за мундепами из Петербурга - призвали Путина уйти в отставку. "Просим освободить себя от должности в связи с тем, что ваши взгляды безнадежно устарели и препятствуют развитию России", - говорится в обращении Совета Ломоносовского округа к президенту РФ
Nikoy Если это не фейк, то информация очень радостная.
Учитывая дату, задержку с оформлением документов и то, что "ДНР/ЛНР" в эту статистику не входят - наши цифры по потерям русни получается еще и занижены.
человек, себя сам охотно обманывающий, вредит себе, своей семье и социуму.
пуйло не уйдет. пуйло нужно убить, лучше публично и графично.
На ЯП может и фейк выложили....а может мо фашистской педерации хочет побольше бабок украсть.....
Потому что не китайское.....или дорогое.....))
та якось цікаво. спитав у мами, у неї теж 12й андроїд. теж тиша була при тесті.
як вони тестять - х.з.
можливо від району міста залежить (ну, тобто від БС оператора). можливо ще не скрізь включили. то як з тими ж сиренами на вулиці. у когось дуже галасно, у когось взагалі не чутно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks