| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
може тут відкриється
https://t.me/u_now/65968
https://t.me/u_now/65969
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Карл ІІІ
![]()
Здається, не япочинала з образ. А знаю всіх тутешніх, бо форум читаю з давніх-давен. Персонажів накшталт електри вважала начебто нормальними людьми до вчора, а тепер бачу, що Дейнеріс ой як права буває часом! І як у неї, тут читала, чи Ви думаєте, вас ніхто не читає). Я майже адреси всіх знаю). І вважаю, що нападаючи, як божевільна собака, вмій і відповідь гідну отримати. А то знайти мамку із 67 школи невеликий труд, менше про себе хай пише, бо я злопам'ятна і знайти можу. Ваші срачі мене не обходять, але за рідну людину те лайно порву і не скривлюся! Її жопа у теплі, і якщо день не задався, хай вчиться не кидатися скаженою собакою, тим паче, пост не її стосувався. Бо я теж можу пообзивати підорасіною її чоловіка, хто зна, наскільки це не факт. Начебто ж доросла тітка, під 50, а етики поведінки так і не навчилася. Як до мене, так і я
Ого понесло))....
Поаккуратнее там на повторотах. Кармовед и школовед)).
2 sonechkook
Я теж вважав що вона нормальна, поки не почала кидатись як собака при тому що до неї ніхто не звертався. Якесь загострення мабудь.
вже не ховаючись за бабло рекламують агітацію за підпис петиції (заскрінив у себе в FB).
цікаво було б знати: хто, власне, оплачує...
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Как только после 0.00 это говно пузырит. За е ба ли
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Мржно часы сверять ... Шоб эти твари всю жизнь под сиренами спали![]()
...а завтра пятница....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
А, точно, тогда суббота )))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks