| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
на всяк случай, а то вцепились
минские появились, когда армия уже проснулась, убрали плесень, стволы прочистили, дали прочухана окупантам ... парады устраивали не на картонной технике
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Та нічого особливого, так само, як і в Дніпрі, тільки без сирен та іншого лайна накшалт "слуг урода".
З точки зору прагматизму, то треба їбашить цілодобово і годувати усяке переміщене расово неповноцінне лайно з сирій, африки та азії. Ще й толерантно до цього біосміття відноситись, для мене це взагалі неприйнятно, бо я позиціную себе як расист, секстист і націоналіст. Тому туристом туди можна, жити - не дуже, краще вже країни латинської Америки.вот когда мы говорим "в Европе" - что мы себе представляем? что визуализируем? что первое приходит на ум, с точки зрения не туриста, а когда трудовыебудни.
Та нормальні там жінки, добре, що не такі розмальовані, як повії.
Звичано, що злякались. Але це все дарма вони зробили, матеріал є та і взагалі береш будь-яку кримсу и мовчки розстрілюєш, невинних там немає.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
ну и патриотические идиоты. Этих больше.Еще например есть идейные патриоты.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
"Мы не были готовы взрывать мосты 24 февраля. Мы думали, что с той стороны люди будут бережно относиться к домам и мостам"
Ничего личного, это всего лишь уровень профессионализма и ответственности высшего политического руководства страны ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks