Стоило бы его проверить на полиграфе кстати вот 1 ссылка с поиска https://polygraph.ua/
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Стоило бы его проверить на полиграфе кстати вот 1 ссылка с поиска https://polygraph.ua/
Навіть серед "слуг" знайшлася якась кількість відносно порядних. А серед шавок косатого ідола нашого Жопуса - ні.
У неї в паРаші родичи - то ще не дивно, що зомбовані. А у мене подруга та ще дві знайомих живуть у Латвії. У країні, яка сама була під кремлівською окупацією, країні, яка нас зараз дуже підтримує та допомагає. І ця трійця теж ЗОМБОВАНА!Допис від Пролісок
Там путін головного мозку, укри - упороті, 8 років домбили бамбас, зараз домбимо харків та херсон, - і далі в тому ж дусі.
Як в країні з сильно развитою русофобією можна бути такими рашистами???
![]()
І це я вже мовчу про те, що за пів року жодна з них жодного разу не спитала мене "як ти там?".
Так що латиських подруг в мене теж більше немає.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
а це приклад визначної ролі тєлєка.
ті люди може не настільки вкорінені, щоб бути у латишській якійсь інфобульбашці. а перша ліпша російськомовна бульбашка їм роскаже про бамбас, і вони поступово схавають.
це до частого тут (типу)питання про єдині марафони тощо. показний приклад, відповідь на "ашотакова еслі поящіку буде суцільний квартал, не подобається -- не дивіться"
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Не заважайте Абдуріум жерти лайно - бачте, як вона причмокує від задоволення?
Михайло Подоляк
Все передбачувано: [росія] умисно обстрілює коридори, якими місія МАГАТЕ має дістатися ЗАЕС. Все, щоб запропонувати прохід через Крим/ОРДЛО. Позиція [України] незмінна. Доступ лише через підконтрольну територію [України]. Демілітаризація АЕС. Негайне відведення [російських] військ. На станції – лише [український] персонал.
У них кацапське коріння. Але йому вже декілька столітть, як мінімум два, а може, й більше: пращури моєї подруги (колишньої) жили в Латвії принаймні з 18 ст., а може, й раніше ("подруга" досліджувала свій родовід - знайшла документи за 18 ст., а далі поки що ні). Це яскравий приклад того, що гени не проп'єш: кацапом народився декілька столітть тому - кацапами будуть і твої прапра...правнуки.![]()
"Дебилы, ...ля!"(с)
Дніпро обласний
З'ясувалося про які знищені HIMARS говорили росіяни.
Окупанти витратили щонайменше 10 дорогих "Калібрів" на удари по дерев'яних макетах, які вони прийняли за американські ракетні системи HIMARS.
Українські захисники виготовили приманки з дерева, які через об'єктив російських безпілотників виглядали як реальні HIMARS. Російські БПЛА передавали дані про місцезнаходження "техніки" ракетоносцям у Чорному морі. А ті завдавали удару по макетам, приймаючи їх за VIP-мети.
Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на українського чиновника та американського дипломата.
У зебидло-стада сьогодні день суцільних оргазмів: спочатку зелень прийняла закон про тотальну цензуру, тепер ще й забрала гроші в армії, - кайф! Війна? Ні, не чули! Гниди!
Борислав Береза
Вітаю вас друзі з досягненням! Верховна Рада проголосувала за закон 7669 авторства Шмигаля та врешті-решт скасувала норму, згідно з якою гроші з дорожнього фонду спрямовувалися виключно на потреби армії або виплати боргів. Ура! Завдяки голосам 241 депутата "Велике будівництво" повертається! Війна фігня! Дороги - це все! Всі радіють?
Голоси, як завжди, - слуги, ОПЗЖ та Довіра.
як на мене - цікавий варіант перемовин.
"Забирайте людей, оставляйте земли", – в РФ назвали вероятный вариант мирного договора с Украиной
Будущий мирный договор Москвы с Киевом может содержать переселение поклонников "русского мира" на территорию России, считает Аббас Галлямов.
читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/opinion/257923_1661870144
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
про цензуру ще буде друге читання чрз 3 тижні. не знаю, правда, чи це допоможе.
а кілограм асфальту дає 100500 робочих місць ахаха. водіям і масажистам асфальтопрокладачів. і навіть
Spoiler: письменникам книг
розуміти требай не міркувати аполітично
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Смущает вот это:
Договор с этим тварями - это оксюморон."Стороны договариваются о том, что по истечении какого-то срока, например 5, 10 или 15 лет, РФ возвращает Украине захваченные земли. Украина соглашается подождать, чтобы Россия смогла организовать программы переселения для всех сторонников "русского мира" куда-нибудь в Сибирь или на Дальний Восток
Думаю, лучше наблюдать молча и ждать еще инфу. Это про Энергодар.
Насчет договоров с РФ согласна, ага, подождать, пока россиюшка организует депортационные коридоры, а она прям кинулась волосы назад. Вспоминая цифру про 90 тысяч убитых мариупольцев, про фильтрационные лагеря, та и вообще, что говорить.
отож. Сто раз говорено: ждуны руцкака мира не собираются в расеюшку. Тем более за Урал, в Сибирь или на Д.Восток.Иначе бы давно свалили.
Они хотят свой быдлячий руцкий мир на украинской земле. Варить гавно у нас под боком и откусывать и дальше.
Против уничтожения населения этой самой украинской земли и против разрушения они , кстати,ничего не имеют.
Вспомните тварь из Марика, которая вещала "Мариуполь очистился войной от нацистской нечисти и от всех этих парков и скверов".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks