| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я может глупую вещь спрошу, но что такое лимит на кредит и чем он отличается от кредитного лимита?
вот эти 50к (попробовал, кстати, поднять до 100к - отказ) - это что?![]()
хм. дивно, як у когось по 50-90к кредитного ліміту.
проте я здогадуюсь, як можна було його отримати. вони то повертали не 10к ліміту, а 10к + використаний ліміт на 24 лютого. тобто, якщо було використано ліміту 80к, та дали ще 10, то може бути й 90.
хоча у данному випадку з 50к сума кругла.
ps на скріні 50к - кредитний ліміт, його й відмовили підвищувати. там так же й написано.
ліміт на кредит (він же для оплат частинами) на вкладці кредитів (іконка знизу).
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
лимит не менялся вообще, в конце февраля он был заморожен, но не пересматривался
Рассрочками я просто не пользовался никогда, пошел на эту вкладку,там написано 0.
В углу кнопка, там такое рисует. То есть вы имеете в виду "лимит на кредит" - это рассрочки или вот та общая цифра сверху, наверное.![]()
то скорее моно официально говорит одно
а под катом делает другое
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Ну всё. Начали лимитами меряться)))
Востаннє редагував Alias: 28.08.2022 о 00:14
И не жаль память стёртую...
Які офіційні заяви? На початку війни вони оголосили, що повертають ліміти і все. Спочатку було обмеження у користуванні лімітом в 10 тис., але сам ліміт не зменшували. Згодом обмеження зняли (там тиждень всього чи два таке було). Про це писалося у повідомленні, що і зараз висить закріпленим на головній сторінці у застосунку (знизу синя стрічка з гаєчним ключем і написом "Діючі обмеження"). Тільки зараз вже там просто прописані обмеження від НБУ.
А от Приват просто взяв і рубанув з п'ятдесяти (здається) до 2-х тисяч грн може з місяць тому. Ну спасибі, що не в нуль, бо там автоматичне списання прикручене, не хочеться, щоб якось через завтик мій, відрубали послугу.
Але там ліміт висів "щоб було".
Так там все рандомно було - гадаю, в мене теж не чіпали ліміти, і він теж не малий.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
мне ни приват ни моно не меняли его, да заблокировали-разблокировали, но суммы на экране не менялись
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Ты реально думаешь что я не убедился что лимит на оплату частями у меня по прежнему равен 0 прежде чем подать заявку на закрытие карты?
Год назад было так:
Потом лимит еще увеличили, суммарно доведя до 180к, а с началом войны поставили 10/0 и больше он не двигался, вплоть до момента закрытия карты.
Востаннє редагував Dnepr: 28.08.2022 о 10:37
Ну у мене Приват себе поводить загадково. Тут ліміт рубає, тут пропонує оформити платину безкоштовно (схєра - не знаю, утримувати її все одно нема за що) Вже мчу прям з європ за таким подарунком
Колись була потреба підняти ліміт на Приваті, до двадцятки десь. Відмовили. Ну ок, порішала за рахунок Моно. Наступного дня - а нате вам полтіннік. Як казала моя бабуся - спасіба вам в шляпу!![]()
Кстати, еще покращення - "Monobank c 1 сентября повышает размер комиссии за снятие собственных средств клиентов с 0,5 до 0,9%. По словам руководства банка, старые тарифы не покрывали расходы банка."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks