| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Скандальне ДТП з Трухіним завершилось штрафом у 850 гривень, і те – не нардепу
Тим часом, під час війнидрузікасири президента тихонечко в ліс ідуть ...
о, так це Європа вам виборчі урни лайном заповнила?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Только на четверть лайном.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Ботоферму 1/4-ную ліквідували залишилось тільки ідейне коричневе лайно?!
лучше бухай дальше
После вечеринки тест на наркоту у Премьерки Финляндии - отрицательный, в поставках гуманитарки действительно участвовала Зеленская....
Шота у Мафальды совсем не задалось..))
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
малюк не помічає 5000 російських гундяєвців, що крокують Україною
Ото пруть собі, ані комендантської години, ані перевірки документів, ані вручення повісток, ані блокпостів, ані перевірок телефонів. 5к рил. Кожен по гранаті в карман і неси 10к гранат, куди треба, знімай все що бачиш, координуй ворога. А отой ваший ВС, то для вкраїнчиків.
Востаннє редагував Мафальда: 26.08.2022 о 22:41
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Так якщо невтікущий два дні тому цілував Онуфрію руки в Софії Київській, то хто б тепер чіпав його (Онуфрія) прибічників? "Этадругое!"(с)
Згадується, скільки тон лайна вивернули (і продовжують) у бік Пороха за його майно в Іспанії. А "узеленського" - це, як завжди, "этадругое".
Ник Мельник
17 год ·
#неначасі?
Батьки Володимира Зеленського – Олександр Семенович та Римма Володимирівна – отримали ізраїльське громадянство та стали власниками будинка у місті Рішон вартістю 8 мільйонів доларів.
Про це повідомили автори Теlеgrаm-каналу "Незигар".
Площа житлового будинку складає 950 кв. На ділянці є басейн для морської води обсягом дев'ять тонн. Також на території є будинок охорони. Його площа дорівнює 120 квадратних метрів.
Ділянку батьків Зеленського охороняють четверо охоронців із числа колишніх бійців SAS. За інформацією «Незигар», охоронні послуги щомісяця коштують сім'ї українського президента більш ніж 12 тисяч фунтів стерлінгів.
Окремо оплачується утримання двох броньованих позашляховиків Lexus LX.
Сусідами батьків президента України стали родичі Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Також поряд із батьками Зеленського живе російський мільярдер Михайло Прохоров.
Та кого там цікавлять якісь там поїзди, жертви, РПЦ тощо? У найвеличнішого оно рейтинги у дупу летять - ото куди важливіше.
Даааужж... Наградил нас бог ушастым населением, которые наградило нас великим президентом, который за первые пол года войны, несущей как невероятные жертыы так и жестокой ценой военные победы, наградил военными орденами... дружбанов артистов и гражданских журналистов.
И ни одного военного.
Я так тоже делал кагдато.
В пионерском лагере им. Матросова, шо в селе Анновка, недалеко от Ж.Вод (туда прилетало уже несколько раз недавно) был день самоуправления и всеобщим пионерским голосованием меня избрали директором. Нарисовали задачи, которые мне нужно было сделать за день, тоисть дать распоряжение сделать.
Так за 7 часов моей каденции Наташка Онищенко (любов моя тогдашняя), по вселагерному моему селлекторному вызову прибегала ко мне в кабинет с тилифонами, здоровенным столом и кожанным креслом раз двадцать. Мы сидели и восхищаясьобстановкой алюбленно потрынделивали...
Железную ржавую лестницу, валявшуюся под окном директора, рабочие так и не убрали, бо я про нее забыл, как и про все остальные задания.
Мне было 13 лет.
Походу вовин молодой и закаленный к вниманию тысяч организм, оказался не готов к вниманию миллиардов и мысль, шо наполеоновская шляпа теперь ему клицу перестает у него выходить поутрам с калом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks