Звернення Залужного до українців: https://www.facebook.com/permalink.p...00040882220625
Що цікаво: сказав вірити ЗСУ, йому, Павлюку, Шапталі... А ось ВЕРХОВНОГО чомусь НЕ НАЗВАВ. Дуже показово, як на мене.![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Звернення Залужного до українців: https://www.facebook.com/permalink.p...00040882220625
Що цікаво: сказав вірити ЗСУ, йому, Павлюку, Шапталі... А ось ВЕРХОВНОГО чомусь НЕ НАЗВАВ. Дуже показово, як на мене.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
там платніе или полностью тупіе. не ищите місль
там только злость. Портников, как и Шарий, получает з/п в рублях. доказано.
и сколько бы VZr не старался из-под других ников, всё равно никуя у них не выходит. и даже "а Виктория - молодец" (с) не спасёт
рашики они палятся по полной.
Стосовно виділенного червоним: це треба було робити ВЖЕ ДАВНО!! А вони тільки прокинулися.Більш того, займатися питаннями інформаційної війни треба було починати ще у 2014 році!
Вони тоді ні хріна не робили, вирішивши, що інформаційна війна не важлива. В результаті п'ять років на діючу (тодішню) владу срали, як хотіли, завалювали фейками - жодного позиву до суду з її боку не було!
Купа ТБ-каналів тонами вивалювала кремлівську пропаганду - жодної реакції з боку влади на це за п'ять років!
Врешті решт маємо, що маємо: повномасштабна війна Кремля проти України, на "троні" сидить клоун-малорос, на опозицію та її виборців "клали з прибором", в країні процвітає цензура тощо. А опозиція лише зараз почала задумуватися: вже пора до суду чи ще зарано?
Пля, пристойних слов не вистачає - лише мати.
Iryna Gerashchenko
12 ч. ·
Телеграм канал ВР за 10 серпня.
Жарти про наступне засідання в Ластівчиному гнізді, корисні поради щодо мін, і новини- виключно про депутатів слуг з одним вкрапленням про групу «За майбутнє».
Двічі- цитують шановну пані Шуляк, підкреслено, що вона голова партіі Слуга Народу, потім передрук партійної інтернет сторінки з новинами про брифінги партійців.
Спікер і президент.
Це Телеграм канал ВР. Канал і сайт ВР виглядають ще гірше, це суцільна партійна сторінка СН.
Жодної інформації про інші парламентські фракції і групи , їх діяльність , законотворчі ініціативи, роботу з виборцями.
Прес служба Європейська Солідарність кілька разів надісла вчора на прес службу парламенту суспільно важливу новину про передачу ЗСУ лідером нашої партії Петро Порошенко 11 бронемашин, закупленої завдяки , в тому числі донатам простих українців.
Уявляєте, скільки б сюжетів і новин в так званому марафоні було , якби слуги хоч щось передали ЗСУ?
Тут питання принципове. Наші виборці, прості українці щодня продовжуєть донатити Армії. І ми вимагаємо поваги до їх благодійності і публічної подяки.
Наші виборці вимагають припинити політичну цензуру.
Я ретельно збираю і фіксую всі факти політичної цензури в ВР.
Друзі, чи не здається вам, що прийшов час звертатися до суду щодо цензури в ВР , на каналі Рада і інших ресурсах парламенту? Такого не дозволяв собі навіть комуніст Ткаченко і регіонал Рибак в часи Януковича.
Немає дня, коли я не звертаю увагу всієї президії на неприпустимість політичної цензури, відсутності балансу і знищення свободи слова за їх керівництва ВР. Воєнний стан ту ні до чого….
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
пропагандонствует....
Три ЧЕЛОВЕКА ? Ахаххаах (с)...))))))
А скоро ж учебный год. Бедные дети (...Такая мерзость кругом и рядом (с).
первая часть вашего поста однозначно нивелирует возможность услышать ответ на вторую часть поста.
Вы это написали осознанно.
Вам не ответ на вопрос нужен.
Вам другое надо....
Вы осознанно задали вопрос в формате "ты гавно".
Что вы хотите от меня услышать)))?
И с чего вы вообще решили, что на вопрос в таком формате я снизойду отвечать?
Вас сильно интересует мое мнение що до портникова? Точно)))? Ой ли)).
Мда уж.
Ну лохторат как обычно выбирает внешность там, где нужно выбирать мозги.
Ну шо ж поделаешь, как говорил классик: « Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа»
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks