Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1225 з 1369 ПершаПерша ... 2257251125117512151216121712181219122012211222122312241225122612271228122912301231123212331234123512751325 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 27368, показано з 24 481 по 24 500.

Тема: Хваленое АТБ

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Точно. Повідайте хочь ви щось про АТБ)).
    Що розповісти? Якось дорого мені там. Зараз довелося частіше в них бувати, бо варусів нема поряд, перевчаюся. Асортимент начебто і нічого в тіх, що нові, но коли де й коли як. Одна радість, перестали по чеку обманювати, раніше то була норма для АТБ: на полиці одна ціна, в чеку інша. Зараз того майже геть немає.

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    От ти вредна до чоловіків стала
    Нет. Люди общались о молоке, нормальная тема. Я лично с удовольствием читала))))

Сметану ибо берут родоки домашнюю с творогом и я ела и хочу все знать.

Но надо прийти и сказать свое никаму не авторитетное мнение что все заипали одного тут приходящего вас(((((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Нет. Люди общались о молоке, нормальная тема. Я лично с удовольствием читала))))

Но надо прийти и сказать свое никаму не авторитетное мнение что все заипали одного тут приходящего вас(((((
    Так вже по колу та муйня пішла. То вже не інформація була, а нікому не потрібний спор. Тож не один день те було. Піди перечитай, одне й те саме, кожен вважає - що правий і по колу. До чого та агресія від тебе?

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

... Одна радість, перестали по чеку обманювати, раніше то була норма для АТБ: на полиці одна ціна, в чеку інша. Зараз того майже геть немає.
    вже двічі за 5 днів купляв пепсі у своєму сабжі з цінником 33.70 по 38.50. треба було вже їх на ті 5 грн. покарати згідно закону, але усе жалію.
    але якщо до наступного разу буде висіти цінник 33.70, зіб'ю з них ті 5 грн. при купівлі заради принципу, бо за більш як тиждень вже можна було б старий цінник на новий змінити...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

був сьогодні в нашому сабжі. цінник на пепсі так і висить у 33.70 (не купляв, бо не потрібна зараз). у першій раз побачив різницю у ціні лише вдома по чеку, другого разу повідомив на касі, обіцяли замінити.
    і що треба зробити? привести їх за руку й проконтролювати, щоб вони його замінили? звичайно ні, наступного разу при купівлі просто їх покараю на ці 5 грн.
    якщо вони такі тормоза - хай платять різницю зі своєї кишені.

Звідки Ви
    ДнепрCity
    Дописів
    16 965

Типово

надо прямо сегодня пойти, и наказать, а то ишь, удумали
    кто здесь?(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Lucita Переглянути допис
    надо прямо сегодня пойти, и наказать, а то ишь, удумали
    не зрозумів сарказму. чи вам подобається, коли ціна у чеку не співпадає ціні на ціннику?
    чи подобається, коли ви проінформували про це робітників магазу, а вони на це болт забили?

хоча я розумію, коли людям може бути просто пофіг.
    але не розумію сарказм в сторону тих, кого таке ставлення бісить.
    всі повинні бути терпілами?

Дописів
    29 994

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    А я бачив эвакуированную корову....не только собак и кошек эвакуируют оказывается.....
    Через 2 дома с Мариуполя 2 коз эвакуировали

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    не зрозумів сарказму. чи вам подобається, коли ціна у чеку не співпадає ціні на ціннику?
    чи подобається, коли ви проінформували про це робітників магазу, а вони на це болт забили?

Расслабьтесь)))

Это щас повсеместная практика. Цена не соответствует ценнику.

Якобы из-за скачка валюты не успевают менять)))) типа цена заявлена была одна, но она уже другая ибо по старой нет выгоды продавать. Переоценку провели, а ценник не поменяли ))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 466

Типово

Так вже по колу та муйня пішла. То вже не інформація була, а нікому не потрібний спор. Тож не один день те було. Піди перечитай, одне й те саме, кожен вважає - що правий і по колу.
    Так ви з заявом про куйню прийшли, а сам нічого не протелепали))). До чого тут було ваше гомоніння)))?

Доречі, то особисто вам куйня. А багатьом, як ця тема показує, не куйня, а цікавість). Поміркуйте.

Дописів
    155

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис

Домашние продукты рулят. И никаких лабораторий нинада

https://www.instagram.com/reel/ChC7D...NWRhNmQxMjQ%3D

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Так ви з заявом про куйню прийшли, а сам нічого не протелепали))). До чого тут було ваше гомоніння)))?

Доречі, то особисто вам куйня. А багатьом, як ця тема показує, не куйня, а цікавість). Поміркуйте.
    Чого і ви такі агресивні?

Дописів
    70 792

Типово

Цитата Допис від tofanidze Переглянути допис
    Домашние продукты рулят. И никаких лабораторий нинада

https://www.instagram.com/reel/ChC7D...NWRhNmQxMjQ%3D
    Дааа. Мне гавняшками отдавала сметанка, по запаху и вкусу))))

Творог славбо тока на сырники)))))

Звідки Ви
    ДнепрCity
    Дописів
    16 965

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис

Да нет, что вы, на меня тоже иногда (часто) находит на тему справедливости (Тут должна быть картинка, но так как с этим сейчас на форуме так себе, то будет текст: "Бабка, которая ругается на кассе за неправильный ценник, теперь не какая-то сумасшедшая женщина, а ты")
    кто здесь?(с)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 466

Типово

Чого і ви такі агресивні?
    і я агресивна, і не я агресивна....усі агресивні.
    Жах).

Мабуть,в чієїсь переполошності справа)))?

Дописів
    32 994

Типово

то у него хобби такое
    всех и везде хаять, но никакой информации и конструктива не приносить на огород
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 466

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    то у него хобби такое
    у меня сейчас старшая дочь такая. Пубертат, девочка-подросток 12 лет. Хочу чего не знаю, чего знаю не хочу, все не такие - юношеский максимализм. Но масса информации на гора. "Информации")). Ну и цепляется, цепляется...))) по детски.
    И всё это без конструктива, конечно)). Узнаю в ней Цветочника.
    Правда,дочь реагирует на внешнюю связь. В отличие от)).

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    то у него хобби такое
    Головне, що ти з конструктивом не перевіреним ходиш, ляпнеш щось на повному серйозні затверджуючи, а потім: "ой, ну видимо, что-то поменялось" (с) эксперт у всьому, десь я такого вже тут бачив ))

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

у меня сейчас старшая дочь такая. Пубертат, девочка-подросток 12 лет. Хочу чего не знаю, чего знаю не хочу, все не такие - юношеский максимализм. Но масса информации на гора. "Информации")). Ну и цепляется, цепляется...))) по детски.
    И всё это без конструктива, конечно)). Узнаю в ней Цветочника.
    Правда,дочь реагирует на внешнюю связь. В отличие от)).
    Я вже вам давненько десь писав, що з початку війни ви геть змінилися у своїх текстах тут. До того були такою доброю і гарною жіночкою геть до всіх, всі тексти були завжди дуже взвішені й чіткі. Зараз щось інше геть в тих текстах. Чіпляєтесь до людей. Але я розумію, набридло бути всім зручною. Такі часи. Я це місце раніше сприймав як площадку для продажів, ну і за замовчуванням - клієнт завжди ж правий, так? Он як МІХа наприклад, ніколи майже не зперечався з ним, бо він клієнт, та й багато з ким інших. Зараз часи змінилися, можу й позперечатися - з ким забажаю, але всі звикли до того, як було раніше, от і невдобнінько багатьом стало. То я не про вас, а взагалі. Так що не вішайте ярлики на людей, копніть трошки глибше, та й в собі розберітся, часи жорсткі, може вам допомога треба?

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

Цитата Допис від Lucita Переглянути допис
    Да нет, что вы, на меня тоже иногда (часто) находит на тему справедливости (Тут должна быть картинка, но так как с этим сейчас на форуме так себе, то будет текст: "Бабка, которая ругается на кассе за неправильный ценник, теперь не какая-то сумасшедшая женщина, а ты")
    Може зараз то й смішно комусь, в АТБ в мене раніше не виникало бажання з тими продавчинями сперечатись по цінникам. Там безолаберність була завжди, то я старався рідше там бувати. А от Сільпо, навіть їх топові магазини, коли таким страждали, то я звав одразу головного адміна з тим розібратися. Навіть коли адміни починали щось "бикувати" (було й таке два рази), спокійно йшов з тим товаром і через застосунок вирішував ту проблему з головним офісом. І те все дуже швидкий вирішується тоді, без нервів. І прилітає на горіхи вже не подавчині у відділу, а управляющій саме того магазину. От тоді вони вже починають якось працювати краще. І то й правильно, покращувати сервіс, а не мовчки "ковтати", тіпа такі часи.

Сторінка 1225 з 1369 ПершаПерша ... 2257251125117512151216121712181219122012211222122312241225122612271228122912301231123212331234123512751325 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті