| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Что то мне не верится, что это наши достали, наверное бавовна ((( Но очень надеемся!!!!
Так ответят же гады. По жилым домам.
хм.
ЗСУ завдали удар по авіабазі в Криму українською зброєю, - The New York Times![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Какое то чувство Вины я слышу, которое обсуждали недавно в какой-то темке)))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Шикарно написано про сьогоднішні події в Криму! Повністю підтримую!
Олена Монова
3 ч. ·
Я не можу знати, чи доживу до кінця цієї світоглядної заруби.
Ніхто з нас не може знати.
Але я ВЖЕ побачила символічне сьогодні: як чорне смердюче зло зробило розворот і повернулось туди, звідки вилізло.
Туди, де все почалось в 2014.
І це правильно і справедливо і невідворотньо.
Ібо нєxуй.
Дракаріс
Р.S.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Запор(((
Что-то взорвалось или мне послышалось ?
Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks