Допис від
Пролісок
Історія то така дамочка, що заморишся переписувати. Нікуди не дінешся від Щорса (він був в історії), Ковпака (і він був), Федорова (так само), як нікуди не дінешся від Бандери, Коновальця, та інших.
В історії України часів Директорії не розібралися толком.
Книги, кажете, заборонити. Ну ну. А натомість що? Сценарій сватів вивчати? взагалі ці всі "до основанья.." ніколи на добре не виходило. Знову починають замість ідеології тулити знищення, заборону і так далі. Мені наприклад краще хай дитина читає Мастєра ніж Гарі Потера. Особисто моє бачення.
Щодо зю, то феномер мудрості наріду в тому, що вів обрав, незважаючи ні на які знаки, натяки та пряму мову, людину дуже далеку від України. І не хоче зрозуміти одну просту річ - він, зю, виходу іншого не має, ніж поводити себе так як поводить. не через любов до України, не через переконання внутрішні, яких у нього не було і нема, не через принципи, які для нього порожнє місце, а тому що от конкретно в його прикладі - цього паяца зараз смикає за вірьовочки доля, і він просто змушений корчити з себе і патріота, і люблячого мужа, і такого правдолюба, що аж, і багато чого іще. Ті хто його потуги сприймає за чисту монету просто так нічого і не зрозуміли. Он юстас відкритим текстом каже дякую війні, для наших ЄС зробив багато послаблень у плані освіти працевлаштуванні та інше. Те що десятки тисяч уже ніколи цим не скористаються, то таке, ліс рубають тріски летять. І рука не здригнулася. Дата 24 лютого стидливо була замовчена в його спічі.
Про колегу якій всіх жаль теж писала. Мені жаль тільки наших бійців, які життя кладуть за таких ось. І навіть невідомо, яка буде кінцева мета.Судячи з дій влади в медицині, освіті, торгівлі та інше, та судячи з того що пачками колаборантів і наводчиків ловлять. І замість того щоб розстрілювати падлюк, продовжують це лайно на наші шиї садить, бо - гуманізьм
Bookmarks