Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 923 з 1230 ПершаПерша ... 4238238739139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339731023 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 18 441 по 18 460.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    56 441

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    ну и еще, для тех, кому оружия "дали уже больше, чем просили.."

Сергій Гнезділов

Бийте в набати розбиті дзвони, поки ми закриваємо тілами Піски.
    Нам потрібна артилерія.

"Як я і писав раніше, 6500 снарядів на грьобане село меньше ніж за добу.
    Таких діб вже шість, і в голові не укладається, як в цьому шквалі ворожого вогню залишається в живих хоч якась кількість нашої піхоти.
    Ні, я не скиглю.
    З нашої сторони працює два міномети 82 та 120.
    Інколи просинається і «чхає» в бік Донецька два стволи артилерії.
    Ми майже не відповідаємо.
    Контрбатарейний вогонь відсутній, від слова зовсім, ворог без будь-яких проблем для себе кладе артснаряд в наші окопи,
    розбирає дуже міцні, бетонні позиції за десятки хвилин, без паузи та мінімального відпочинку продавлюючи нашу лінію оборони.
    Позавчора вона зламалась, і полились рікою двохсоті/трьохсоті.

Я не публікуватиму ніяку статистику, це в нашій країні заборонено, але ви навіть не уявляєте кількості та відсотку втрат.
    Це йобана м‘ясорубка, де батальйон просто своїми тілами стримує навалу.
    Майже тиждень чекаємо хоч якусь підмогу, яка б вдарила по ворожій арті, нас, повторюся,
    безпокарно випалюють всім, чим багата російська воєнна система, сьогодні працювала авіація.
    Я пишаюсь керівництвом батальйону, яке залишилось тут, з нами.
    Комбат з нами, всі з нами, контужені, легкі трьохсоті, перев’язавшись повертаються через пару годин на позиції, якщо можна так назвати ці бездонні вирви.

Йде війна.
    Але без контрбатарейної боротьби вона перетворюється на безглузду м‘ясорубку, де перемелюється за день шалена кількість нашої піхоти.

Ви точно хотіли правду? Ось вона, гола правда.
    Їде резерв на позицію, закривати прорив собою, а через п‘ять хвилин з 15 людей цілим залишається один.
    Тіла лежать. Якщо легкий 300, може, повезе, заникаєшся, і пішки вийдеш, дістанешся медиків.
    Везли щойно трохсотого.
    Він всю дорогу кричав: - Де підтримка? Де артилерія? Чому нас кинули? Чому нас ніхто не прикрив?
    Я не знаю, друже, чому нас ніхто не прикрив…
    Він кричить, а мені соромно, що я досі цілий і неушкоджений, лише пару разів добряче глухануло.
    Проблювався, просрався, вибачте, і знову в строю.

Всі резерви розйобані, воєнна техніка палає, ворог підходить та без жодних проблем займає наші позиції після чергового шквалу арти.
    Прямо зараз ми втрачаємо Піски, всі людські та матеріальні наші можливості майже вичерпано.
    Денис, маріупольчанин, який казав мені «ну я арестовічу вірю, ми зовсім скоро все повернемо все обратно» мертвий.
    Його двічі було поранено, перев‘язували прям в окопі, казали йому, Денчик, іди на евакуацію, але він відповідав «хлопці, я вас не кину».
    І поранений вперше, і після другого поранення він продовжував відстрілюватись.
    Його тіло ми і досі не забрали. На руїнах Пісків, він лежить, розкинувши руки, і його погляд застиг.
    Він просить про помсту. Як я можу відмовити в його останньому проханні? Як ми всі можемо покинути Дена?
    Я вірю,що все ж таки вижив Дімка. Бо він не міг померти, нещодавно тільки повернувшись зі шпиталю, тільки зробивши пропозицію своїй дівчині.
    Кажуть, після одного з приходів він просто зник. Засипало землею. Але, я вірю що це помилка, і він живий. Дурацька надія і сподівання.

Знаю, моя держава не любить думки вслух. Але, мені не залишили вибору серед побєдобєсія і арєстовщини.
    Має лунати правда, а не розмови в кухні пошепки. Звісно ж, за цей допис окремо прилетить, бо як жеш так, невже держава бреше власним громадянам?
    Не здивуюсь, якщо вже сьогодні хтось скаже: «- агент Кремля Сірожа розбовкав про геніальний план переможеньки на Донецькому фронті, повісим його на Миротворець».

Я заїбався говорити, що все під контролем. Зараз в Пісках все ніхуя не під контролем, але чомусь ситуацію замовчують.
    Нам потрібна артилерія.
    Дайте нам сюди хоч щось, щоб ми могли триматись."

--

а наебайден тем временем вспоминает, кто подписывал лендлиз, когда, и для чего
    ну может к осени и вспомнит..
    Ничего не замовчують.
    Зеленский ещё несколько дней назад говорил,что там ад. И что пытаются вырвать любыми способами хоть какое-то вооружение. И что того,что дают,очень мало. И про " затримку" пакета помощи от ЕС на 8 лярдов. Не стал уточнять по вине каких именно стран. И про более 4 тысяч наших воинов,награждённых посмертно.
    Так что ничего не замовчують,но не все могут и хотят это слышать. Сидя в Днепре или в другом,относительно безопасном месте,многие ведут себя так,как будто эта война их не касается. Неделями готовы обсасывать такие или не такие позы на фоточках,и не вспомнят о том,что буквально рядом рашики стирают с лица земли Никополь и кучу других городов и сел точно так же как утюжили Мариуполь.
    И про пихоту правда . На днях проезжала неподалек одного полигона. Частенько там езжу и обучаются ребята там чуть ли не круглосуточно. И зимой в морозы учились. Но в этот раз - ливень такой,что пришлось машину останавливать. А они учатся. Мокрые до нитки,под проливным дожем. И это ещё не фронт. Видела пару раз как вдоль дороги шли со стрельбищ. Таких( даже не знаю какими словами это можно передать) лиц не встретишь на улице города. Они как ангелы - хранители!
    Востаннє редагував Антуриум: 05.08.2022 о 21:19

Дописів
    84 381

Типово

почалось камланіє
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 484

Типово

Сергій Гнезділов

Нам потрібна артилерія.

"Як я і писав раніше, 6500 снарядів на грьобане село меньше ніж за добу.
    Таких діб вже шість, і в голові не укладається, як ....
    Нажаль(. І це давно відомо всім, хто має особисті контакти на нулі. Як і все, що ви написали далі((.

Неодноразово це було наголошено в різних пабликах. Тут на Огороді теж про це писали.
    Але ці дописувачі, мабуть, не дуже "авторитетні". Та не так щільно заповнюбть текстрвим брудом простір. Їх дописи або не помітили, або не схотіли помітити....

Дописів
    84 381

Типово

так хай про це напише опа
    трохи ж авторітетніша за город інстанція, ні?
    хай про це рознесуть боти подоляка і позитивні блогери арахамії.
    ні?

а я знаю чому ні.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    30 009

Типово

А кроме как на форуме круглосуточно пи3деть, что-то ещё делаете?

Дописів
    84 381

Типово

а ні
    Востаннє редагував Мафальда: 05.08.2022 о 21:52 Причина: тот букет стосувався іншої області

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 880

Типово

а орки все беснуются..

Енергоатом

"Вдруге за останні декілька годин окупанти обстріляли Запорізьку АЕС:
    зафіксовано три «прильоти» безпосередньо на майданчик станції

Ввечері 5 серпня російські терористи вдруге обстріляли Запорізьку атомну електростанцію з РСЗВ.
    Три «прильоти» зафіксовані прямо на майданчику станції, біля одного з енергоблоків, де знаходиться ядерний реактор.

Рашисти серйозно пошкодили азотно-кисневу станцію та об‘єднаний допоміжний корпус.
    Є ризики витоку водню та розпилення радіоактивних речовин. Високою є пожежна небезпека. Наразі постраждалих немає.

Перед обстрілами представники Росатома поспіхом покинули станцію. Ймовірно вони знали, що готується атака.
    Український персонал ЗАЕС перебуває на місці і виконує усі заходи із забезпечення ядерної й радіаційної безпеки та ліквідовує наслідки пошкоджень."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    5 367

Типово

Вот почему ОТ во время тревоги останавливается.....

Дописів
    56 441

Типово

[QUOTE=Alexs;38566409]а орки все беснуются..

У карлика рондеву с Эрдоганом.

Надо " произвести впечатление".
    Мне вот интересно,что именно инспектируют в Стамбуле на наших зерновых грузах? Зерно взвешивают? Или нелегалов ищут?

Дописів
    25 976

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    ...
    Мне вот интересно,что именно инспектируют в Стамбуле на наших зерновых грузах? Зерно взвешивают? Или нелегалов ищут?
    наверное "контрабанду" оружия - про ту которую Спартц говорила.
    а с другой стороны - территориальные воды не Украины, корабли не наши, экипажи на них тоже, зерно уже проданое. пусть хоть на голове ходят

Дописів
    56 441

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    наверное "контрабанду" оружия - про ту которую Спартц говорила.
    а с другой стороны - территориальные воды не Украины, корабли не наши, экипажи на них тоже, зерно уже проданое. пусть хоть на голове ходят
    Так и я о том же. Создание видимости бурной деятельности для создания видимости собственной значимости.

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 880

Типово

*лядь, все как и предполагалось..
    по всей кацапеи пошел разгон, что это ВСУ уже трижды обстреляло Запорожскую АЭС,
    и они мол, уже просят все международные организации повлиять на киевский режим, и Зеленского в частности,
    иначе будет второй Чернобыль, а вся ответственность будет на Киеве
    и хрен его знает, что тут сказать, и что делать..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 020

Типово

.
    Ви читаєте хоча б тексти, які приносите?

#18334, ст.917, Роман Доник "Зараз з артою набагато краще за рахунок натівських калібрів."
    але "Нам щоб мати перевагу в арті для наступу потрібно гармат більше чим є у всіх країн Європи членів НАТО."

Є маса публікацій, з яких можна дізнатись, що передають нам дійсно дуже помітну частку свого арсеналу. І боєприпаси теж. І що виготовити нові гармати, танки і інше потребує багато часу і коштів, бо все це не з'являється з вакууму, варто лише побажати.

Не розумію: вам так важко сприйняти реальність?
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 492

Типово

Все время так забавно читать русню, как в смертях и опасностяГ виноват киевский режим, но до того как русня пришла этого ничего не было.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви читаєте хоча б тексти, які приносите?

#18334, ст.917, Роман Доник "Зараз з артою набагато краще за рахунок натівських калібрів."
    але "Нам щоб мати перевагу в арті для наступу потрібно гармат більше чим є у всіх країн Європи членів НАТО."

Є маса публікацій, з яких можна дізнатись, що передають нам дійсно дуже помітну частку свого арсеналу. І боєприпаси теж. І що виготовити нові гармати, танки і інше потребує багато часу і коштів, бо все це не з'являється з вакууму, варто лише побажати.

Не розумію: вам так важко сприйняти реальність?
    а можете рассказать нам о реальности?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

*лядь, все как и предполагалось..
    по всей кацапеи пошел разгон, что это ВСУ уже трижды обстреляло Запорожскую АЭС,
    и они мол, уже просят все международные организации повлиять на киевский режим, и Зеленского в частности,
    иначе будет второй Чернобыль, а вся ответственность будет на Киеве
    и хрен его знает, что тут сказать, и что делать..
    а тут просто - нужно ёпнуть по аэс... да да, прямо по станции, не по реакторам а очень рядом и по вспомогательным помещениям.... а стрельнули орки еще по никополю - еще ёпнуть по станции, но только еще ближе к реакторам
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    8 503

Типово

Шановні небайдужі, потрібен матеріал для плетіння маскування! Це може бути: бавовняна тканина (ситчик і подібне), постільна білизна, білі медицинські халати.
    Колір не має значення: ми фарбуємо!!! НЕ РІЗАТИ!!! Дякуємо ЗСУ, і всім, хто їм допомагає!
    Тел. 0638895518
    0955440380
    ...

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    56 441

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    ...
    Ангелин, слышала от знакомых военных,что сетки из базальтовой ткани намного практичнее хлопковых. Говорят,что они более лёгкие,быстрее сохнут в дождь, за счёт базальта не горят и не плавятся.
    Вы не плетете такие?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Влада три роки роззброювала та скорочувала армію, здавала ОБЛАШТОВАНІ позиції ворогу, закопувала мільярди в асфальт, серла у бік наших союзників, а тепер ЗАХІД винен в тому, що нам нічим захищатися?
    Для тих, в кого винен Захід, але не клоун з "кварталом":

За два тижні до вторгнення звинувачувати Захід у "лякалках" , за тиждень до вторгення порівняти світові авторитетні видання з кремливськими помийками , за п'ять днів до вторгнення цинічно заявляти, що дороги ВАЖЛИВІШІ за армію , звинувачувати Пороха в популізмі через його вимоги терміново посилити армію, нахабно пропонувати українцям готуватися до шашликів, а тепер ВИМАГАТИ від Заходу нас захистити??? А не пішли б ви всі нах разом зі свіма своїми ідолами! Нам ніхто нічого не винен! Треба вміти бути вдячними за ту допомогу, яку нам вже надають!
    Alexs, бери свої зелені шашлики та шуруй захищати ними країну замість наших хлопців у Пісках!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

а наебайден тем временем вспоминает, кто подписывал лендлиз, когда, и для чего
    ну может к осени и вспомнит..
    Шановні модератори, невже вам самим не огидно читати оце кремлівське лайно у бік наших союзників? Невже цей ху.йловський пропагандон не заслуговує на довічний бан за оббріхування нашого головного військового партнера?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 923 з 1230 ПершаПерша ... 4238238739139149159169179189199209219229239249259269279289299309319329339731023 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті