| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
+1000
Лише рашоголові та зебіли опускаються до того, щоб срати у бік тих, хто на відміну від них (зебілів) зараз НА ФРОНТІ!Ти щойно не лише Березу обісрав, але й Марченка теж! І Залужного! І купу інших нашіх вгодованих хлопців, чиїх відео з передової повно в інеті. Бо в них, як ти висловлюєшся, "ряшки"(с) ЩЕ БІЛЬШІ!
Давай, звинувать їх у тому, що вони не воюють, що вони ледачі, що вони виходять з дому лише для того, щоб "пофоткаться"(с), тощо, - дуже хочу подивитися, за скільки хвилин від тебе залишиться лише мокре місце після цього.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
еще одна косоглазая пришла)),
пишет, не видя что ее опровергли несколькими постами выше...
хоть бы читала, перед тем как хамить...
это все жирные торты, думаю, пальмовое масло забило остатки
просвета в сосудах)), скоро ждем полную моральную дегенерацию)).
На тих фото дійсно нема Берези, але й нема ні одного зеленого героя. Чому?
Там є і Береза, і Березовець.
То в них просто такі тупі жарти. І це не дивно, враховуючи, що "жарти" "Квартал 95" для них найулюбленіші.
Це дуже складно для зебілів. Бо Марченко вони теж ніколи не бачили. Вони взагалі НІКОГО не бачать за зеленим сяянням свого ідола.![]()
интересно как скоро дойдет
для самсонки - все березы на одно лицо, любит самоснка березыТам є і Береза, і Березовець.
можно вывезти самонку из берез, но не выведешь берез из самсонки..![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Так якщо у клоуні побачити президента, то не дивно.
Буквар тобі подарувати?
Чия б корова мичала! І це пише представниця стада, яке взагалі НЕ ЧИТАЄ навіть останні 2-3 повідомлення теми, тому РЕГУЛЯРНО виставляють "новину" через 5-10 хвилин після того, як її ВЖЕ ВИСТАВИЛИ.
Після того, як ти та твоя сокоритниця опустилися до лайна у бік ВОЛОНТЕРКИ, ви втратили право звинувачувати мене у хамстві, бо з тих пір головними хамками та лайнометками форуму стали ВИ!
Так не жери їх. Чи слабо?это все жирные торты, думаю, пальмовое масло забило остатки просвета в сосудах
Бо на фронті памперси не видають.
Миколаїв у зебілів вже став "НЕ передовой"???
Та щоб у тебе все життя було таким "спокійним", як зараз на тій "не передовій"!
До тебе ніколи.
Так бур'яніху ще ніхто не ображав.
Ви прослухали коротку характеристику дружини Алекса. Дякуємо за увагу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks