| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не знал что это сезонный продукт![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
я молоко взагалі не п'ю, тому прийшлось на сайті сабжа глянути саме дешеве скільки коштує.
Молоко 450г Злагода 3,2% - 17.50 грн. (взяв 3.2, так як у нього сама висока жирність, тобто найближче до домашнього).
за літр виходить 38.89 грн.
прихильники домашнього точно впевнені, що за 17.5-26 грн. - то справжнє молоко, а саме дешевше за 38.89 фабричне - справжня сумнівна хімія?
ну це ж повна маячня.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
а была ли корова?
а шо там не так з економікою? я лише протупив, не взяв одразу більшу тару. просто відсортував від дешевого та узяв перше ліпше. якщо взяти одразу літр або більше, то буде дешевше.
але все одно магазинне виходить дорожче, значно дорожче.
а з приводу молока, вище ж стверджують, що магазинне - воно сумнівне та там одна хімія. то ж не я стверджував.
особисто я не замислювався над цим, бо як казав, молоко не вживаю. але якщо зараз подумать, то стовідсотково фабричному більше довірився б, чим "базарному".
ps. але не сперечаюсь: на смак і колір товаришів немає. хтось вважає, що "домашнє" якісніше та безпечніше - то їх право.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
тому що те молоко проходить великий шлях від корови до вас.
Кожна ланка цього шляху - це збільшення ціни. Тому що є транспорт (багато разів), сортування, переробка, стерилізація, пакування, логістика, заробітна платня усіх ,кто прийцмає участь в процессі, нарахування на цю заробітну платню (усякі там пенсійні фонди) ,витрати на склад та виробництво.А потім ще прибуток власників віробництва та магазинів. Й податки, податки, податки...
Александр_L, я нічого не забула))?
Я теж такого не стверджувала).а з приводу молока, вище ж стверджують, що магазинне - воно сумнівне та там одна хімія. то ж не я стверджував.
ты шо
там же 10 лет в торговле)
Две точки на Озерке (одна из них стационарная - после выхода из крытого рынка сразу поворачивать налево, там сплошной ряд киосков, с холодильниками, все как положено; вторая - на машине) и на углу П.Калнышевского (бывш. Косиора) и Калиновой работал киоск, на как он сейчас - не в курсе.
По состоянию на сегодня свои у своих покупают по 40-60 грн (в зависимости от степени родства)))) за 3 литра. Это суровая действительность. Залетным чужим от 70 грн за те же 3 литра. Хозяйств с коровами по селам осталось очень мало. Был период, когда при цене молока в магазине 12 грн за литр 2,5% молокозаводы закупали по селам по 50 КОП!!!. Пользовались тем, что хозяин 10 литров молока в город за 30-50 км не повезет. Себе дороже будет. Или выливать или отдать по чем берут. Вот тогда и пошел процесс массового избавления от коров. Последние закупочные цены я помню на уровне 3 грн. Да же не знаю, ездят ли сейчас молоковозы по селам, давно не спрашивал. Думаю, что вряд ли, при том количестве оставшегося скота.
вообще-то это очень печально,
большие предприятия душат маленькие и делают невыгодным подобную торговлю.
маленькие фермеры не смогут никак противостоять гигантам индустрии,
зарабатывающим на чужом молочном сырье бешеные деньги.
но тем не менее, во всем мире фермерская продукция считается более качественной;
у нас стали появляться всякие разные "эко" магазинчики с разнообразным ассортиментом,
по цене значительно выше больших супермаркетов.
но все же упирается в деньги?
вот и народ в массе своей скупает то, что более дешевое и более разрекламированное.
ну и то, что проще купить в городское суете, понятно что "офисные хомячки" или кассирши АТБ
не станут по утрам тусить на рынке, купят в ближайшем магазине
на обед кашку "Быстров" и запьют кефиром заводского производства...
гастроэнтерологи радостно потирают ручки))).
как-то так))).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks