| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Доброчинний зоозахисний аукціон
Паляниця зі смаком полуниці у крамниці біля Укрзалізниці
Нужно было по скрепному назвать.....
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
За кіло ціна, бачив сьогодні. Наче нічого.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
А обратно они по такой цене принять не хотят?![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Я вот тут подумал... А фантики от конфет, или обертку от шоколадки можно на обмен принести в АТБ?
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
да, мне девушка ответила, что в мою тару нельзя.
программа требует к каждому объему пива продавать и упаковку, вместе.
я хотела налить в свою фирменную фляжку, это и экологичнее (нержавейка),
и нет проблем с последующей утилизацией бутылок).
но я так понимаю, мы только с одноразовыми пакетиками полиэтиленовыми боремся?)
а на бутылочки - плевать, хоть подозреваю, что их утилизация сложнее.
Более того, заготовка для баклаги - одинаковая ( по крайней мере так было на Малби, когда я там кондеры ставил) а на выходе цена раздутой заготовки разная ')
Раньше была одинаковая. Поллитровка получалась як железная а двушка як гондон.
Потом покращылы. На каждый объем своя заготовка.
ЗЫ. Я када лет трыццать назад впервые увидел заготовку то подумал шо это шось неприличное![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
ну да. а якщо ви з тієї баклажки з горла пили?
я б не хотів, щоб після такої вашої тари мою баклажку у той агрегат сували...
ну і другий варіант: зайшов бомж, який знайшов баклажку у смітті. невідомо, яка рідина там взагалі до цього була.
налили йому, а ви потім у черзі стоїте. вас нічого не бентежить в такій ситуації?
Востаннє редагував after midnight: 30.07.2022 о 15:19
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
во-первых, это молоко люди кипятят в 90% случаев,
во-вторых, вы не покупаете пирожки домашнего изготовления,
или любые другие кондитерские изделия?
я уже молчу про сыровяленую рыбу или мясо, или домашние сыры (брынза и пр),
если так подходить к покупке продуктов, то надо ходить со своим стерилизатором
и носить на всякий случай скафандр)).
та можна ще згадати автомати по продажу води на вулицях зі скляними стаканами у совку, якими, як кажуть, ще й алкаші користувались.
але вже 21ше сторіччя, та й захворювання нові з'явилися.
ті агрегати з наливу пива/квасу/лимонаду й так навряд чи миються, навіть при заміні бочки їх не миють, то не вистачало, щоб туди ще сували принесену з собою тару, яку невідомо хто облизував, та невідомо звідки вона взята. і лише заради того, щоб хтось зекономив пару грн. на пиві в 100+ грн. (якщо це двушка).
і зрівняння з пакетами заради екології тут теж не доречно. бо свій вживаний пакет у магазі нікому не нашкодить, на відміну від своєї баклажки в розливайках.
от якби у них були автомати, які миють та дезінфікують тару (хоча б горлишко), то нема питань. а так - ну його нафіг таку економію та екологію. ризик не малий, а моє здоров'я цінніше.![]()
Велики розливайки, типу Моря Пива геть давно не використовують чужу тару, мені здалося, так завжди було. Там ще є ньюанс з горловиною, до їх машин розливу, не все підходить. Якось в більш малій, в магазині при заводі "Аристократ" був якийсь трабл з тарою періодично, приходили зі своєю, бо не знаєш буде в них, чи ні. Але з часів Ковіду, те геть заборонили (навіть об'яви почіпляли, бо народ же звик). Це єдине місце, де я таке тоді бачив. Та й причина була в тім, що в них самих були перебої з тими бутилками.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks