Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 851 з 1230 ПершаПерша ... 351751801841842843844845846847848849850851852853854855856857858859860861901951 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 17 001 по 17 020.

Тема: Балаканина - 3

Дописів
    25 987

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    без выездной отметки? Выехал из Израиля - должна быть отметка израильских погранцов о выезде кудой-то.
    та не, наши точно не ставят на выезд отметку в украинский паспорт - думаю в Израиле также

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    в каком месте я сказал что мне интересно ваше мнение настолько чтобы прислушиваться?)) разве что почитатьразрушитель легенд)
    Это не мое мнение . Это мнение государства Украина, в лице ее действующего и бывших президентов . (Указы о лишении и предоставлении гражданства иностранцам подписывает президент ). Если бы президент ошибался "настолько " его бы конституционный суд порвал бы в тряпки (учитывая сколько желающих сделать это ).Я не аппелирую вам , я лишь опровергаю нелепые домыслы которые вы в транслирует в публичной плоскости . Котрые потом начинают "повторять " по старой традиции "одна баба сказала "
    Востаннє редагував _pavel: 26.07.2022 о 21:16
    Shit or get off the pot!

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Так спарц же про продажу оружия на ближний восток или в рашу вещала
    Каким боком к ним припрятанное "бережливым ... людьми "в Днепре?)
    взагалі то вона обвинувачувала в контрабанді, можливо у рашку.
    інтерпол, до речі, казав про можливу контрабанду. тобто якщо відкинуте все "можливо" і залишити лише справді прямі обвинувачення без усіляких "можливо", то залишається лише обвинувачення спартц "у контрабанді зброї яку передають Україні".

а знайдені "безхазяйні" закордонні РПГ до того ж не у військових, а фіг зна де - то дуже погана ознака на перший погляд.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    та не, наши точно не ставят на выезд отметку в украинский паспорт - думаю в Израиле также
    в загран.

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    кроме мужчин 18-60.
    их, которые Ктосчембыл и никаких больше бумаг-доков-дозвилов, всех заворачивали и заворачивают, начиная с 24.02.2022 и по сей день. \
    граждан Украины мужского пола 18-60 выпускают только если есть гораздо больше доказуемых оснований (и присутствия в десятках разных условно закрытых баз данных), чем Ктосчембыл. ))
    ну либо были доки для выезда, либо как иностранный гражданин.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 970

Типово

в загран.

ну либо были доки для выезда, либо как иностранный гражданин.
    свои нюансы. если есть отметка на въезд в Украину не старше 90 дней. или вид на жительство. иначе трабл.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Путін просить Ердогана відкрити завод Bayraktar у Росії – CNN Türk

Ось воно що, Ердоган до Сочі на днях зібрався до фюрера ... Домовляться?
    А говорят, что ложь это. Фейк. А выделенное - сплетни в виде версий (с).

Информ война идет наравне с боевыми.
    Будет грустно, если они победят в ней.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 344

Типово

А говорят, что ложь это. Фейк. А выделенное - сплетни в виде версий (с).

Информ война идет наравне с боевыми.
    Будет грустно, если они победят в ней.
    Наверное пообещал пустить в Крыму строить отели ALL Exlusive и теплицы для помидор.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Наверное пообещал пустить в Крыму строить отели ALL Exlusive и теплицы для помидор.
    Наверное Эрд за это не согласится. Хотя ....)))) Очень долго османы были в Крыму. Могут повторить?

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Надо швидко лягати спать))
    Щоб бистріше ранок настав))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 344

Типово

Наверное Эрд за это не согласится. Хотя ....)))) Очень долго османы были в Крыму. Могут повторить?
    Так имперцы все похожи и говорят на одном понятном им языке.

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    взагалі то вона обвинувачувала в контрабанді, можливо у рашку.
    інтерпол, до речі, казав про можливу контрабанду. тобто якщо відкинуте все "можливо" і залишити лише справді прямі обвинувачення без усіляких "можливо", то залишається лише обвинувачення спартц "у контрабанді зброї яку передають Україні".

а знайдені "безхазяйні" закордонні РПГ до того ж не у військових, а фіг зна де - то дуже погана ознака на перший погляд.
    Доречі не інтерпол,а Європол. Так казав. Але ніяких доказів так і не надав. Так само як і спарц.
    Так що не натягуйте сову на глобус. Тим паче,що у кожної зброї є номери,і вирахувати звідки вона ,при бажанні,не проблема.

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Доречі не інтерпол,а Європол. Так казав. Але ніяких доказів так і не надав. Так само як і спарц.
    Так що не натягуйте сову на глобус. Тим паче,що у кожної зброї є номери,і вирахувати звідки вона ,при бажанні,не проблема.
    я про докази ніде не писав.
    а стосовно сови.
    достатньо того, що після її звинувачення Пентагон відреагував так:

США не бачать ознак, що надану зброю Україна може вивозити з країни як контрабанду, заявив військовий представник Пентагону.

«Ми не відстежуємо зброю. Я маю на увазі, українці використовують зброю, яку ми їм надали, і ми не бачимо жодних ознак того, що ця зброя пішла кудись ще, окрім як для боротьби з росіянами», – цитує сайт Міноборони США представника відомства під час брифінгу 15 липня.

Представник Пентагону додав: «Ми також ніде більше не бачимо ознак того, що ця зброя була передана будь-кому, крім ЗСУ».
    ...
    https://www.radiosvoboda.org/a/news-.../31946177.html
    і тут раптом знаходять зброю й близько не у ЗСУ.
    так що я не натягую ту сову. я лише кажу, що це дуже погано й не приємно для нас виглядає після отих звинувачень та слів Пентагону на нашу підтримку.
    хоча ще треба дочекатись, що скаже СБУ та поліція.

Дописів
    25 987

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Это не мое мнение . Это мнение государства Украина, в лице ее действующего и бывших президентов . (Указы о лишении и предоставлении гражданства иностранцам подписывает президент ). Если бы президент ошибался "настолько " его бы конституционный суд порвал бы в тряпки (учитывая сколько желающих сделать это ).Я не аппелирую вам , я лишь опровергаю нелепые домыслы которые вы в транслирует в публичной плоскости . Котрые потом начинают "повторять " по старой традиции "одна баба сказала "
    что то у вас с опровержением жиденько выходит - ровно такие же домыслы ничем не подтвержденные кроме как своим трактованием. не более
    это еще не подошли к разнице понятий "два гражданства" и двойное гражданство")))
    Востаннє редагував 1234A: 27.07.2022 о 04:27

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 344

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я про докази ніде не писав.
    а стосовно сови.
    достатньо того, що після її звинувачення Пентагон відреагував так:

і тут раптом знаходять зброю й близько не у ЗСУ.
    так що я не натягую ту сову. я лише кажу, що це дуже погано й не приємно для нас виглядає після отих звинувачень та слів Пентагону на нашу підтримку.
    хоча ще треба дочекатись, що скаже СБУ та поліція.
    Странно что на фоне той гавкатни тут же освещают про эту находку. Ну нашли и нашли а кричать то так зачем?
    Взяли, посадили и крутим их что и откуда. А потом освещаем.
    Версия 2-А а давай те подкинем жару на это тему вот например в ..Днепре и т.д. " А она была права?"
    Тут или неуемное рвение соответствующих органов в купе с СМИ или организованная провокация в продолжении -"Нас обманывают, не говорят правду,зрада зрадная."С)

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 019

Типово

"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Зустрічаєм майже нового генпрокурора

Андрій Костін – юрист. У 2010 він був обраний депутатом Одеської міської ради від партії "Фронт змін", а у 2019 році – депутатом Верховної Ради від "Слуги народу".

Костін претендував на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, але експерти з громадських організацій віднесли його до кандидатів із сумнівною репутацією.

Як голова комітету з правової політики він відповідав у парламенті за судову реформу, проте саме в період керівництва комітетом Костіним належна судова реформа блокувалася, а необхідні законодавчі зміни та пропозиції спотворювалися.

Костін не декларував дохід від продажу квартир в Одесі. Але декларував корпоративні права свої та дружини в "Адвокатській компанії Право".

Також журналісти "Схем" виявили, що дружина й донька Костіна працюють помічниками-консультантами інших нардепів, а сам Костін "працевлаштував" родичів колег.
    https://www.pravda.com.ua/news/2022/07/27/7360386/

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

тревоги нету, но пару бабахов было

или может то хаймерсы, учебными..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 492

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    тревоги нету, но пару бабахов было

или может то хаймерсы, учебными..
    не слышно, и слава Богу..

Была недавно там где постоянно слышно. И хоть понимаешь что наши, всё равно приятного мало.
    Еще детские тревожные вопросы добавляют "радости" : а это точно наши? А откуда ты знаешь, что это наши? А почему ты решила, что этот жуткий вертолет наш, а не вражеский? Почему он чуть не сел нам на голову, зачем он так низко????

Эх(.

Сторінка 851 з 1230 ПершаПерша ... 351751801841842843844845846847848849850851852853854855856857858859860861901951 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті