| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Это не мое мнение . Это мнение государства Украина, в лице ее действующего и бывших президентов . (Указы о лишении и предоставлении гражданства иностранцам подписывает президент ). Если бы президент ошибался "настолько " его бы конституционный суд порвал бы в тряпки (учитывая сколько желающих сделать это ).Я не аппелирую вам , я лишь опровергаю нелепые домыслы которые вы в транслирует в публичной плоскости . Котрые потом начинают "повторять " по старой традиции "одна баба сказала "
Востаннє редагував _pavel: 26.07.2022 о 21:16
Shit or get off the pot!
взагалі то вона обвинувачувала в контрабанді, можливо у рашку.
інтерпол, до речі, казав про можливу контрабанду. тобто якщо відкинуте все "можливо" і залишити лише справді прямі обвинувачення без усіляких "можливо", то залишається лише обвинувачення спартц "у контрабанді зброї яку передають Україні".
а знайдені "безхазяйні" закордонні РПГ до того ж не у військових, а фіг зна де - то дуже погана ознака на перший погляд.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я про докази ніде не писав.
а стосовно сови.
достатньо того, що після її звинувачення Пентагон відреагував так:
і тут раптом знаходять зброю й близько не у ЗСУ.США не бачать ознак, що надану зброю Україна може вивозити з країни як контрабанду, заявив військовий представник Пентагону.
«Ми не відстежуємо зброю. Я маю на увазі, українці використовують зброю, яку ми їм надали, і ми не бачимо жодних ознак того, що ця зброя пішла кудись ще, окрім як для боротьби з росіянами», – цитує сайт Міноборони США представника відомства під час брифінгу 15 липня.
Представник Пентагону додав: «Ми також ніде більше не бачимо ознак того, що ця зброя була передана будь-кому, крім ЗСУ».
...
https://www.radiosvoboda.org/a/news-.../31946177.html
так що я не натягую ту сову. я лише кажу, що це дуже погано й не приємно для нас виглядає після отих звинувачень та слів Пентагону на нашу підтримку.
хоча ще треба дочекатись, що скаже СБУ та поліція.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Странно что на фоне той гавкатни тут же освещают про эту находку. Ну нашли и нашли а кричать то так зачем?
Взяли, посадили и крутим их что и откуда. А потом освещаем.
Версия 2-А а давай те подкинем жару на это тему вот например в ..Днепре и т.д. " А она была права?"
Тут или неуемное рвение соответствующих органов в купе с СМИ или организованная провокация в продолжении -"Нас обманывают, не говорят правду,зрада зрадная."С)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Зустрічаєм майже нового генпрокурора
https://www.pravda.com.ua/news/2022/07/27/7360386/Андрій Костін – юрист. У 2010 він був обраний депутатом Одеської міської ради від партії "Фронт змін", а у 2019 році – депутатом Верховної Ради від "Слуги народу".
Костін претендував на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, але експерти з громадських організацій віднесли його до кандидатів із сумнівною репутацією.
Як голова комітету з правової політики він відповідав у парламенті за судову реформу, проте саме в період керівництва комітетом Костіним належна судова реформа блокувалася, а необхідні законодавчі зміни та пропозиції спотворювалися.
Костін не декларував дохід від продажу квартир в Одесі. Але декларував корпоративні права свої та дружини в "Адвокатській компанії Право".
Також журналісти "Схем" виявили, що дружина й донька Костіна працюють помічниками-консультантами інших нардепів, а сам Костін "працевлаштував" родичів колег.
тревоги нету, но пару бабахов было
или может то хаймерсы, учебными..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
не слышно, и слава Богу..
Была недавно там где постоянно слышно. И хоть понимаешь что наши, всё равно приятного мало.
Еще детские тревожные вопросы добавляют "радости" : а это точно наши? А откуда ты знаешь, что это наши? А почему ты решила, что этот жуткий вертолет наш, а не вражеский? Почему он чуть не сел нам на голову, зачем он так низко????
Эх(.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks