| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ситуация с Корбаном не может быть спектаклем?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Відволікання уваги від чогось цілком може бути ...
Зробіть скрін екрану та вставте в фотошоп. Думаю, ця інформація багатьох тут цікавить. У мене, наприклад, поруч будинок батьків.
+1000 Зато бидло-стадо в екстазі.Це ж лише Пороху не можна було порушувати закони. А клоуну можна навіть на Конституцію срати.
Яка ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ сторін за порушення договору? Давай ЦИТАТУ того, яку відповідальність понесе паРаша у випадку порушення домовленостей (а вона їх ВЖЕ ПОРУШИЛА)!Там нічого з цього НЕ ПРОПИСАНО! Це черговий "Будапештський меморандум"!
Це він сам тобі про це сказав?Це тобі теж ОСОБИСТО повідомили Штати та ЄС?пуйло сегодня бомбил порт в Одессе потому что его это не устроило![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 24.07.2022 о 00:16
На жаль, ці "брєдні" досить часто втілюються у життя.Чи, по-Вашому, в нас немає розбитих шкіл з поясненням, що там був "склад оружия" чи "штаб нациков"?
І що, як Штати сьогодні врізали паРаші за ПОРУШЕННЯ цих домовленностей? Черговою порцією "азабочєннасті"?
+10000000
Востаннє редагував Lenuhen: 24.07.2022 о 01:17
Після чого Україна "взяла под козырёк" і відзвітувала, що ПРОДОВЖУЄ виконувати домовленості.
Бо три роки тому 73% ставили галочку з думкою "хоть поржем".![]()
Пля, поясніть хтось цьому ідіоту, що таке ленд-ліз та на яких умовах він надається, бо саме воно надто ліниве, щоб залізти в Гугл й почитати про це.
На даний момент - ВІЙСЬКОВИЙ. На відміну від тебе.
+10000
Коли на виборах почнуть думати ГОЛОВОЮ, а не дупою.Коли вони вже повиведуться?!
ППКС
Людину не впустили в країну (і про це є відео!), а їй "спектакль".
Якби поруч з однією з цих шкіл був Ваш будинок або будинок близької людини, Ви б інакше думали.![]()
Вам ответят просто - вы должны были по возможности эвакуировать своих батькив ещё в феврале, это раз. Но раз просто будинок, без батькив, чего париться то)))
Какие б бредни не писали рашисты о размещение чего-то в школах, правило одно - в случае тревоги уходить в укрытия. В школе она кого-то застала или в сральне. Это два.
У вас везде проблема и вам все должны.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Та я просто не понимаю, ну они могут написать что угодно, 23-я школа, 133-я, 28-я, 100, стотыщмильонная, могут написать это завтра, через неделю, что это может изменить вообще? Напишут номер любого дома, абсолютно любой адрес в любом населенном пункте и подведут под это свои бредни.
Тоді тим паче не розумію, чому Ви так пишете.
Евакуювати??? Насильно чи як?
![]()
Дура.Но раз просто будинок, без батькив, чего париться то)))
А не пішли б Ви за руським кораблем?У вас везде проблема и вам все должны.
Кароче, сами думайте за свои школы и своих родителей, мы вам тут не советчики на ставке, разберётесь, вы умная ))))))П...ць! Нащо я чіпала оце гівно?
![]()
Хто щось знає про склад нашої переговорної групи (по зерну) і про те, хто їм видав директиву на перемовини, з посиланнями?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks