| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Так, я погано висловився. Порошок - це людина (чи бот), яка свідомо виступає проти теперішньої української влади. В цьому їх наративи близькі до рашистських.
На щастя для України, порошки складають малу частину прихильників колишнього Президента. Я, наприклад, в реальному житті їх не зустрічав ніколи. Що наводить на деякі роздуми...
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
У 2014-2015 ще не йшлося про наступні вибори. Дивіться ширше.
Коли волонтери вже стогнуть ''та коли ж???''А от зараз, коли широкомасштабна...![]()
А їм зверху ''не на часі, бо ми асвальт виробляли і бєлих голубєй у небо запускали''.
А хто ті, хто критикував виробництво асфальту і запуск голубів до широкомасштабного?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Очільник територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадій Корбан хотів в'їхїати в Україну, однак прикордонники вилучили в нього український паспорт.
Як повідомляється, Корбан наразі перебуває на пункті пропуску на кордоні. На місце прибули адвокат Корбана Андрій Йосипов, представники СБУ, НАБУ і ДБР.
Йому повідомили правоохоронці, що його українське громадянство припинене. Підтверджуючих документів правоохоронці ще не надали.
"В результаті я не можу тепер в'їхати ні по одному документу: ні по військовому квитку, ні по "Дії", ніяк. По суті, застряг тут у прикордонній зоні. Адвокати зараз розбираються, тому що не зрозуміло за яким документом, наприклад, я можу повернутися назад (до Польщі, - ред.)", - сказав Корбан в коментарі РБК-Україна.
(с.)
https://censor.net/ua/p3355842
Товарищ Зе решил открыть второй фронт? Вже на часі?
![]()
#перестаньтетрогатьмедведчука_ахметова_корбана
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks