Нуу... не знаю.. Не не не просите![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нуу... не знаю.. Не не не просите![]()
Ця особа рок за роком дістає, періодично всіх.
Я багато можу навести прикладів, часом гидких, але воно нікому тут не потрібно, як і чиєсь особисте життя тим більш.
Часом видно планка западає, он як зараз про якісь російські сайти, а тим більше що я щось сюди чи може в яку іншу тему приносила з російської пропаганди. Як би то не Свєта, то я б запитала що вона має на увазі, чи може лінк попросила б. А тут видно якась істерика. Причому істерику я можу зрозуміти, коли один раз. Але ж постійно і за наш рахунок - навіщо?
Коротше кажучи, ігноруватиму.
Вибачте.
В реальному житті все інакше. Ось у мене є подруга із зе-електорату до мозку кісток , типу Зеленський бог і супермен, якби не він, ми всі давно померли би.
Ще ні разу ми з нею не сварилися, просто чудова людина, іноді по-доброму її підколюю. І Ви на 100% праві, багато що зараз фігня ...
Довелося мені вчора проїхатися електричкою, та такою яка зовсім не схожа на наші дніпровські.
Всього два вагона, їхати 3,5 години.
Спочатку купа народу, потім значно поменшало.
І в якийсь момент чокнутий мужик взяв і в своєму купе насцяв. Ота вся гидота потекла, жіночки почали сварити його, позвали контролерку, вона теж посварила, але що може йому зробити. Він під бабське квохтання пішов у другий вагон, там навоняв, мабуть і звідти погнали.
Дивлюся він повертається. І розумію що у вагоні крім мене одні бабусі прямо похилого віку, які і сваряться то тихим голосом, на що він їх посилає. І тут вибір, або я зараз буду виглядати сварливою злою тіткою, або дозволю цій вонючці знову усістися в вагоні і годину будемо їхати вдихати амбре.
Відгадайте з першого разу в якому з варіантів моя гординя постраждає менше і який вибір я зробила ?)))
а потом объявления везде - пропал папа, брат, сват, муж.... спокойный без врагов и вредных привычек)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Він ще футболку почав задирати, мовляв а ну дивися, а я, я тут осьо. В якусь мить я подумала що скаже та я воював.
А там "купола" набиті.
Два - це дві відсидки?
"...про якісь російські сайти, ................ з російської пропаганди"
------------------
Не чув ніколи, щоб когось бентежило офіційне цитування, часто детальне, діареї російських вождів. І подальше обговорення, часто тривале і з переходом ледь не в смакування. Безумовно, це потрібно, але не в такій кількості і часто без контраргументів, або таких наївних і заяложених, ще з методик КейДжіБі, що ефект десь повзає біля нульової позначки.
А що неможливо зрозуміти і викликає огиду - чи не кожна згадка про кремлівського ублюдка супроводжується фото цієї істоти, або й не одним. Мабуть, редакції бентежаться, щоб ми не забули, яке воно на вигляд? Турбуються, щоб ми могли простежити життєвий шлях, збираючи колекцію "день за днем"?
А то проблема: російський сайт; до того ж серед них є майже нормальні.
Замість того, щоб зміцнювати власний інформаційний простір. Людина з усталеним світоглядом може читати що завгодно.
Майже як у відомому анекдоті.
http://anek.ws/anekdot.php?a=9750
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Вы процитувати зокрема мене з тим щоб поговорити взагалі на цю тему? Тобто до мене питань немає? Бо я ніколи не ходила на ресурси з роспропагандою, та і взагалі навіть розважальні ресурси на зразок Інтуїція перестала відвідувати. Пару разів Дудь і Гордеева попалися, але одразу зрозуміло що вони в своїх пошуках харошіх руских такі ж самі пропагандони, і не слід їх спонсорувати переглядати, тим паче вподобайками.
Коротше, я правильно зрозуміла що цитата тільки для занурення в це питання всім чатиком, а не зокрема мені?
До речі, попався ролик, подивилися що знайома виклала.
Там все теж саме про мову.
І спало на думку, що це ж скільки людей вважають що перейти на українську - це акт проти агресії і демонстрація патріотизму. Тобто що ТІЛЬКИ ці причини. Чи не занадто примітивно?
Особисто в мене першочергово точно не вони.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Коломойского, Рабиновича и Корбана планируют лишить украинского гражданства.
Об этом пишет «Украинская правда», ссылаясь на несколько источников в ОПУ и «Слуге народа». Вроде бы указы уже есть, но подписал ли их президент Зеленский, пока неизвестно.
«Наразі УП не змогла добитися офіційного підтвердження інформації, що укази про позбавлення громадянства цих осіб уже підписані. Ми звернулися до усіх них за коментарем».
(телега)
гы гы... и корбана
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Як не потрапити до списку олігархів, якщо ти за всіма ознаками до нього потрапляєш? Позбутися громадянства!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks