| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
здається, порохоботи Петі та партії своєю агрессивною агітацією, злизаною з ольгиньських методичок (у тому числі на опозиційних ЗМІ) не допомагають, а навпаки - шкодять.
більше негативного ставлення лише до опзж, а як до політиків окремо, то взагалі нема нікого, до кого б було більше негативного ставлення, як до Петі.
джерело: телеграм канал Дніпро Обласний.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Коли не приймаєш участі у всіх срачах, типу ти не в темі, оце "самі знаєте хто" трохи нервує.
А Свєта знову обісралася.
Розплющ очі, дурепа. А краще іди накуй.
Скільки її вже люди посилають посилають, а воно як та настирлива муха.
Якщо когось ще цікавить моє життя, то російської я пишу в Перекличке. І це едина тема і взагалі ресурс, на якому російською.
Придуркуваті люди, то їм не звітувала що вже третій рік не самотня жінка, то ще якимись речами цікавляться, які їх не обходять.
На Евробаченні не голосувала, якщо що. А то і такого роду претензії до людей читала))
Сама цифра промовиста.
Збираються нібито серйозні люди, посадовці
"У нараді взяли участь прем'єр-міністр Денис Шмигаль, перший віцепрем’єр-міністр Юлія Свириденко, міністр юстиції Денис Малюська, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова АМКУ Ольга Піщанська, т.в.о. голови СБУ Василь Малюк, посадові особи Апарату РНБО України."
і оприлюднюють подібне.
І, можливо, навіть не бентежаться; а що, всього лише підрахували по методиці, виконали свою роботу. Скоро додому, вечеря, відпочинок.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
знайдіть канал, та подивіться. це ж діло 5 секунд.
ні, я не проти, що можна знайти інші опитування, де розрив буде менш великим.
але замість того, щоб побачити проблему, що може щось у самій "агітації" щось не так, шукаєте "некоректність" саме опитування.
і нічого не змінюючи побачити потім на виборах, що проблема була не в опитуванні та дивуватись вже офіційним цифрам.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
наверное неплохо -
Группа официальных кредиторов Украины, в состав которой входят шесть из семи стран Большой семерки, согласились отсрочить платежи по долгам Украины до 2024 года (с)
https://www.unian.net/economics/fina...-11910447.html
Та шо ж вы такие то злые. Вы же королевишнами должны быть))
Красавишнами)
эротишными.
Здесь должен появиться Смит со своим классическим вопросом))
где купить дрожжи, сахар и томатную пасту???
Девочки, вы чего? Так без Дейнерис было хорошо, чего вы решили ругаться и меряться непонятно чем(((
Не, я понимаю, все на нервах, но... Я, наоборот, по жизни намного добрее стала, просто потому что за многое, за что раньше бы зацепился, то теперь думаешь: да фигня это всё...
simplyA, simplyA-2.0 - это я
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks