Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 266 з 2307 ПершаПерша ... 1662162562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752763163667661266 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 5 301 по 5 320.

Тема: Перекличка

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Не будут. Не рассчитывайте.
    .... такой себе отпуск....
    Ага, на 6000грн/мес. Гуляй на все.

Дописів
    36 896

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    у меня вереница старичков прохавала как это работает и переехала в маленький городок в германии.
    от германии аренда жилья и соц. помощь, вполне хватает на жизнь. плюс украинская пенсия.
    жить в германии веселее получается чем в днепре. ))
    Здесь не хватит. На мой взгляд, по крайней мере.
    У меня вообще впечатление, что в Швецию едут уже с какими-то долговременными планами в голове, т.к. для "вынужденного отпуска" страна не подходит. Ну и в целом, по шкале "веселости" где-то сильно внизу списка.

Но в любом случае, не ломиться в Стокгольм - здравая стратегия.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Не все думают так далеко....
    ЗЫ перестанут платить, они просто вернутся.... такой себе отпуск....
    моя сестра поехала так няньчить внука)))) оформила помощь, вчера зашла уже, хвастала)))))

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 104

Типово

Что-то не вижу смысла зазывать обратно уехавших)))
    Как видим, тупые и ленивые(с) сами возвращаются)))
    А самые неумные вот и не уехали
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від KSh Переглянути допис
    а Вы очень красивая? ))
    Очень наоборот.

Дописів
    4 528

Типово

У меня знакомые практически все хотят вернуться, кроме одной харьковчанки, но она долго сидела под обстрелами. Остальные ждут. Не потому что они тупые ленивые или даже не хотят рубиться ( тут вообще от характера зависит). А вот априори домой и все. И у них есть возможность здес работать .
    Есть такие, кто не нашел нормальную работу, проблема снять нормально жилье. Есть такие что столкгулись с тем, что украинцам платили меньше, например, или где то отказали, т к поляки бывает в преимуществе, или проблемы какие то другие, не адаприровались где-то, вот они уже вернулись.
    Есть девочка знакомая, студентка, очень умная по природе, закрылась в комнате и не выходила несколько месяцев, у всех своя психика, реагирует на войну по разному. Очень хочет домой, вот лучше б выходила фоткала цветы и постила в инсте деликатесы - в этом случае, как то отвлекалась. имхо.
    .

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    У меня знакомые практически все хотят вернуться, кроме одной харьковчанки, но она долго сидела под обстрелами. Остальные ждут. Не потому что они тупые ленивые или даже не хотят рубиться ( тут вообще от характера зависит). А вот априори домой и все. И у них есть возможность здес работать .
    Есть такие, кто не нашел нормальную работу, проблема снять нормально жилье. Есть такие что столкгулись с тем, что украинцам платили меньше, например, или где то отказали, т к поляки бывает в преимуществе, или проблемы какие то другие, не адаприровались где-то, вот они уже вернулись.
    Есть девочка знакомая, студентка, очень умная по природе, закрылась в комнате и не выходила несколько месяцев, у всех своя психика, реагирует на войну по разному. Очень хочет домой, вот лучше б выходила фоткала цветы и постила в инсте деликатесы - в этом случае, как то отвлекалась. имхо.
    Я уже давно говорю чтобы люди ехали в отпуск, если есть возможность. И всё вот это вот. Кукуху нужно беречь.

Правда отпускотерапия может работать только до очередной трагедии. Я проверяла))

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Так домашним тогда можно и сыродавленое называть ))) Разве что рафинированное дома не сделаешь, но даже парафин можно выморозить дома )
    А зачем оно, это сыродавленное?
    Я таким не пользуюсь. В моих привычных рецептах нет надобности в нем.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Рафинированное по сути и есть сыродавленное. Но можно придраться к словам, и вспомнить, что на маслоэкстрационных заводах масло не только выдавливают, а потом еще и через бензин жмых прогоняют чтобы больше масла достать )
    Так что да, Олейна с полок и есть сыродавленное масло )

Дописів
    4 528

Типово

Я уже давно говорю чтобы люди ехали в отпуск, если есть возможность. И всё вот это вот. Кукуху нужно беречь.

Правда отпускотерапия может работать только до очередной трагедии. Я проверяла))
    Єто хорошо, если что-то помогает)), потому что там сложно все - тоска по дому, друзьям, может страх, такое...
    Я хожу на лебедей посмотреть возле местной речушки, успокаивает.))
    .

Дописів
    4 528

Типово

Рафинированное по сути и есть сыродавленное. Но можно придраться к словам, и вспомнить, что на маслоэкстрационных заводах масло не только выдавливают, а потом еще и через бензин жмых прогоняют чтобы больше масла достать )
    Та не, не так. Сыродавленное - это давленное из сырой семечки, там даже лушпайки могут попадаться, рафинрованное - это очищенное, и есть еще из жареной семечки. Все на любителя. В сыродавленном больше сохранится витаминов, не так пахнет.
    Кстати базарное лучше пробовать, если например были дожди и семечки могли попреть, такое масло будет горчить. И еще у него может быть осадок со временем, если оно нерафинированное, но это уже нормально. У меня когда то родители этим занимались, поэтому так запомнила.
    .

Дописів
    9 887

Типово

вона більш корисна))) така собі "екстра верджин" соняшникова олія

ВИДИ ОЛІЇ
    Сира соняшникова олія (перший віджим) – така, яку піддають тільки фільтрації, тому вона найбільш корисна. В ній повністю збережені фосфатиди, токофероли, стерини та інші біологічно цінні компоненти. Сира соняшникова олія має приємний запах і смак, але вона не може довго зберігатися, швидко каламутніє і гіркне.
    Нерафіновану соняшникову олію очищають механічним шляхом без додаткової обробки. Олія має насичене темно-жовте забарвлення, яскраво виражений смак і запах насіння. Нерафінована олія буває вищого, першого і другого сортів. Вищий і перший сорти мають специфічні властиві соняшниковій олії смак і запах, без сторонніх запахів, присмаку та гіркоти. У продукті другого сорту дозволяються дещо затхлий запах і присмак легкої гіркоти, може бути осад. Нерафіновану олію очищають частково – відстоюють, фільтрують, гідратують і нейтралізують. У нерафінованій олії зберігаються корисні речовини і вітаміни: фосфоліпіди, вітаміни Е, F і каротин.
    Олія соняшникова нерафінована ідеально підходить для приготування салатів і холодних страв, також використовується для приготування тіста.
    Гідратовану соняшникову олію отримують шляхом механічного очищення і гідратації. Для цього через нагріту (до 60°С) олію пропускають гарячу воду (70°С) у розпорошеному стані. Білкові та слизові речовини випадають в осад, а продукт відділяється. Олія, на відміну від нерафінованої, має менш виражені смак і запах, менш інтенсивне забарвлення, без помутніння та відстою. Гідратовану олію, як і нерафіновану, виробляють вищого, першого і другого сортів.
    Рафінована соняшникова олія – прозора, без осаду, має забарвлення слабкої інтенсивності, досить виражені смак і запах. Рафінація – це етап виробництва рослинної олії, на якому відбувається очищення рослинної олії від різних забруднень. Рослинна олія обробляється лугом, з нього видаляються вільні жирні кислоти, фосфоліпіди; продукт розшаровується, очищена рослинна олія піднімається вгору і відокремлюється від осаду. Потім її піддають відбілюванню. У біологічному відношенні рафінована олія менш цінна, оскільки, містить менше токоферолів і не містить фосфатидів.
    Рафіновану дезодоровану соняшникову олію отримують шляхом впливу водяної пари під вакуумом. Під час цього процесу знищуються всі ароматичні речовини, які можуть призвести до передчасного псування олії. Соняшникові олії бувають марки «П» і «Д». Марка Д свідчить, що олія соняшникова рафінована дезодорована. Олія цієї марки призначена для виробництва продуктів дитячого і дієтичного харчування. За фізико-хімічними показниками вона відрізняється від марки «П» за кислотним числом. Для олії марки «Д» воно має бути не більше 0,4 мгКОН/г, а для олії марки «П» норма не більше 0,6 мгКОН/г.
    Виморожену соняшникову олію отримують в наслідок видалення з неї природних воскоподібних речовин (воску). Цей воск надає соняшниковій олії каламутності. Якщо олія піддавалася «виморожуванню», то її найменування доповнюється словом «виморожена».
    Рафінована соняшникова олія в домашній кулінарії використовується для смаження і тушкування. Оскільки, вона не додає продуктам додаткового запаху, чудово підходить для фритюру. Із соняшникової рафінованої олії виробляють також маргарин і кулінарні жири. Олія соняшникова рафінована застосовується при виготовленні консервів, а також у миловарінні та лакофарбовій промисловості.

Дописів
    65 836

Типово

А, для жарки.
    Не, я подсолнечное не использую никакое.
    Или оливковое, или смалец, или топлёное сливочное.
    На подсолнечном вредно.
    Достаточно и того масла, на котором жарят в общепите))

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    Єто хорошо, если что-то помогает)), потому что там сложно все - тоска по дому, друзьям, может страх, такое...
    Я хожу на лебедей посмотреть возле местной речушки, успокаивает.))
    Бедная девушка, это может остаться на всю жизнь.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Водка, коньяк можно и не искать лебедей. Ну или потом пойти и посмотреть.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Ямайка Переглянути допис
    вона більш корисна))) така собі "екстра верджин" соняшникова олія
    Исчерпывающе, спасибо))

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Вот тоже нашли в шо упереться-соняшник. Есть кукурузное, рисовое-жарь не хочу. Да еще сало, смалец, Гхи.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Вот тоже нашли в шо упереться-соняшник. Есть кукурузное, рисовое-жарь не хочу. Да еще сало, смалец, Гхи.
    И кокосовое)) гыдота така, как по мне

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 337

Типово

Я так не думаю. Тоже пользовался.

Дописів
    36 896

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    В ваших краях доступно, к слову?

Сторінка 266 з 2307 ПершаПерша ... 1662162562572582592602612622632642652662672682692702712722732742752763163667661266 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті