Spoiler: теперь пороху точно *****ць
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Spoiler: теперь пороху точно *****ць
Щось перші коментарі не надто радісні.
"У 2021 році заступник генпрокурора Олексій Симоненко, який тепер виконуватиме обов'язки генпрокурора, був на святкуванні дня народження заступника голови Офісу президента Олега Татарова, хоча раніше він передавав справу Татарова від НАБУ до СБУ. За даними УП, Симоненко є креатурою Татарова.
За інформацією джерел УП в керівництві "Слуги народу", замість Баканова обов'язки глави СБУ буде виконувати його перший заступник Василь Малюк, якого раніше джерела УП називали близьким до Татарова. Він також був на святкуванні дня народження Татарова. "
https://www.pravda.com.ua/news/2022/07/17/7358650/
Хоча, для кого як...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Луганскую, Донецкую сдадут с боями...
Вот что будет...
И это нормально, ложить там пацанов никто не будет.
А дальше торговля...
Кто бы каким патриотом не был, воюем, против ядерной страны и кучи орков....не образованных...
Для которых жизнь ничего не стоит,и война для них способ заработать.
Тут севастопольска помойка негодуе. Приколов в наш чатик.
цытаты
"многие из них превратились в галицийскую мразь
Как бы ещё не хуже...
Каким образом русский город Днепропетровск столь быстро стал вот этим - для меня по сей день загадка."
Специально для помойки - да, мы в Днепре патриоты. Идите нах.)
Востаннє редагував Я-не-Я: 18.07.2022 о 04:37
Homo homini lupus est
Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.
Чувак приползает с целью привлечь интерес к севпомойке.
Да кому она надо? Захлебнитесь
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks