Е6анутая черноротая чайка...жопе слова не давали...убейся мразь...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Е6анутая черноротая чайка...жопе слова не давали...убейся мразь...
так а навіщо ваша братія так на неї еакулює? ще й бутусов до цього підключився (хоча це й зрозкміло).
ні, я розумію, що відставка Ермака - це як червона ганчірка. але Ермак - то таке. а заклик до його відставки без доказів та висновків спец. служб США - то взагалі втручання у справи іншої країни.
але особисто мене бентежить саме друге обвинувачення: у контрабанді зброї. це вже ну неприкрита робота на РФ.
а порохоботи так наполегливо вже четверту добу її підтримують.
жах якийсь.
Востаннє редагував after midnight: 14.07.2022 о 16:10
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Расходимся!
Теперь - хароший!
Ахметов більше не підпадає під визначення олігарха, – Мін'юст
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Востаннє редагував Vozar: 14.07.2022 о 16:12
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
мне так нравится "видомо нам", ни одного факта оружия того, что нам давали, что оно оказалось в Сирии или ни одного фотовидео от рашепомоек. как кацапы разбирают западные образцы, но меншовартисть нашей патриотической оппозиции просто прет из всех щелей, большой белый хозяин приехал, целый конгресмен, а может еще и представителем какой то палаты станет
самое интересное, что эта же "украинка" до поездки сюда рассказывала бидону, что нужно заниматься не Украиной. а экономикой, но наше оппозицонное стадо это не смущает, она прямым текстом говорит - мой избиратель там. а не здесь, а этим божья роса по щекам
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
(с)))Хочете прикол — Ірина Геращенко може бути визнана олігархом
Справа в тому, що на Геращенко записані канали Порошенка (і не лише на неї, тому там і інші також можуть отримати такий статус), у неї статки близькі до 2.5 млрд грн (ця сума вважається по антиолігархічному закону як мінімум) і вона є політиком.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ОП предложил ФБР контролировать логистику вооружений, а Ермак предложил съездить в США и отчитаться перед конгрессом
в общем обсератушки очередные у пети и ко как с вагнеровцами
зы. кто не помнит историю. немного напомню историю с Кольчугами, когда в результате скандала хотели завалить Кучму, а реально толкнули в обиймы рашы
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks