Пристрелите уже эту бешеную собаку, не могу смотреть как она мучиться...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пристрелите уже эту бешеную собаку, не могу смотреть как она мучиться...
Spartz: Киев должен лучше поддерживать свою героическую армию, а Ермак должен уйти в отставку
Заявление конгрессмена Виктории Спартц
https://spartz.house.gov/media/press...vxHlpEOtUllaKQ
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
вот молодец.... уже прямым практически текстом как россиянин.... хотя почему как?
еще один аргумент в копилочку того кто такой возар - сепар или россиянин ненавидящий Украину и украинцев.... ведь когда не нравится журналист и ты его считаешь продажным, то напишешь просто - журнашлюшка.... у так уточнить мол укр.... ей, секта... как вам такое, все еще поддерживаете орка по кличке возар?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Пилядь , ну скоко можно говорить что прохоскот и русьня это одно и тоже...
ох какие простые и тупые манипуляции с ее стороны - как не поддерживай всегда можно высказать претензию, что нужно лучше поддерживать...
стесняюсь спросить, хотя орк возар и ответить не сможет или в качестве ответа кинуть оскорбление - каким образом ермак мешает лучше поддерживать армию, что конкретно сделается если его убрать?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Четверта зустріч контактної групи з оборони України (UDCG), відома як "формат Рамштайн", відбудеться 20 липня у режимі онлайн.
Про це*повідомляє*пресслужба Пентагону у звіті про телефонну розмову міністрів оборони США та України Ллойда Остіна та Олексія Резнікова, передає Укрінформ.
Як зазначається, Остін надав Резнікову оновлену інформацію про допомогу США в галузі безпеки Україні, зокрема про новий пакет на $400 млн, про який було оголошено 8 липня.
Резніков розповів главі Пентагону про ситуацію в Україні.
(С)
Мудрые военные разрешают Зеленскому сидеть в кресле и говорить то, шо с ними согласовали.
Мудрые военные сразу ему а-та-та...если он чего не так сделает-скажет.
Мудрые военные сидят и смотрят на москальского крота, который управляет Зеленским, которому мудрые военные говорят шо делать.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Немного не так.
Мудрые военные сказали Зеленскому - в военные делах мы тебя видеть не должны. Потому американцы разговаривают исключительно с Залужным и иногда с министром обороны. Хотя это совершенно не значит что Зеленский не может психануть и топнуть ножкой.
Но Украина - это не только фронт. А в тылу военные всего лишь военные.
Пацаны ещё не поняли, а зря ...
Але найголовніше - українці більше не дивитимуться Футбол!!! Права у каналу Ахметова, його закриють або "передадуть державі". Якщо навіть не закриють , хто платитиме зараз шалені кошти за права і трансляції ??? Ніхто.
https://espreso.tv/futbolu-ne-bude
тихсн
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Интересное интервью, интересно было почитать:
https://www.pravda.com.ua/articles/2022/07/12/7357592/
– Згідно з політичною стратегією madman theory – теорії безумства, потрібно поводитися так, щоб переконати країну-противника в тому, що ти божевільний і готовий на все. Почавши війну, Путін саме так поводиться?
– Це класична стратегія. Те саме Путін робив 2014-го. І Трамп так любив робити.
Але у випадку з Путіним не йдеться про те, щоб зображати божевільного для досягнення своїх цілей. Це вже історія не про раціональний інтерес та розрахунок варіантів. Вони вже давно не живуть у світі раціо, якщо припустити, що хоч колись жили.
Але тут важливо ще ось що. Коли вони почали погрожувати застосувати ядерну зброю, їм, мабуть, надіслали сигнал про те, що, коли й далі гратимуться з цим, у відповідь отримають те й те. І сигнал був переконливий, бо зараз про ядерний удар вони вже не говорять. Мабуть, є якісь червоні лінії, якими, незважаючи ні на що, йде комунікація Росії та США.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks