Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 731 з 1230 ПершаПерша ... 231631681721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741781831 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 14 601 по 14 620.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Пристрелите уже эту бешеную собаку, не могу смотреть как она мучиться...

Дописів
    46 288

Типово

Spartz: Киев должен лучше поддерживать свою героическую армию, а Ермак должен уйти в отставку

Заявление конгрессмена Виктории Спартц

https://spartz.house.gov/media/press...vxHlpEOtUllaKQ
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я вибачаюся, це ви щойно ПІДТРИМАЛИ Ашима в тому, що не треба цитувати дописи Возара та відповідати на них? А що поганого вам зробив Возар? Що поганого він зробив зебидло-стаду я розумію. А вам що?
    Дейнерис, я ж виділила - краще взагалі не відповідати... Не засмічувати форум. Возара читаю, а цю дрібідєнь (с) приходиться скоролити.

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис

Несколько раз сбривала красиво провокации укржурношлюх - зачем вам это нада? - мне не нужны ни ответы Зеленского и увольнения Ермака. Я только говорю - у вас большие проблемы. И Зеленский вам должен дать ответ как он будет эти проблемы решать! \

вот молодец.... уже прямым практически текстом как россиянин.... хотя почему как?

еще один аргумент в копилочку того кто такой возар - сепар или россиянин ненавидящий Украину и украинцев.... ведь когда не нравится журналист и ты его считаешь продажным, то напишешь просто - журнашлюшка.... у так уточнить мол укр.... ей, секта... как вам такое, все еще поддерживаете орка по кличке возар?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    поищу, были где-то старые

цвет тип нити какой?

п.с.

вы совсем дурная с своими порохоботами, война у каких то порохоботов только в стране Порохоботия?, если у вас так в голове, то я матом пошлю, извините.
    Нельзя так, не пишите далее такие глупости, не делите общество, иначе издец и точка
    Ви якось там у собі розберіться, а то одне речення освіченої людини, а друге - смітховське.

Несіть усе, що є.

військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    спасибо, что еще раз доказали свою черноротость).

может хватит кричать, что вы волонтер?
    вы это делаете так часто, что наводит на размышления...
    может, это как и военный опыт у кого-то?))
    Розважилася? А тепер стулки пельку!

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    59 041

Типово

Пилядь , ну скоко можно говорить что прохоскот и русьня это одно и тоже...

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 429

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Вам наверное так больше нравится, красиво?
    Так поставьте ему на вид, укажите на несоответствие)).

Почему же вы ждете, что я буду бегать по форуму и всех вокруг воспитывать))? Сделайте сами, раз считаете нужным.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Spartz: Киев должен лучше поддерживать свою героическую армию, а Ермак должен уйти в отставку

Заявление конгрессмена Виктории Спартц

https://spartz.house.gov/media/press...vxHlpEOtUllaKQ
    ох какие простые и тупые манипуляции с ее стороны - как не поддерживай всегда можно высказать претензию, что нужно лучше поддерживать...

стесняюсь спросить, хотя орк возар и ответить не сможет или в качестве ответа кинуть оскорбление - каким образом ермак мешает лучше поддерживать армию, что конкретно сделается если его убрать?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Навзаєм.
    А мені нема за що.

Светри є. З добрячої нитки - товстої, якісної, вовна+небагато синтетики. Махер та таке інше. Привеземо.
    Пишить в особисті куди везти. Або можу НП за мій кошт.

Здивована, що носки з вовни на потребі. Невже? Є ж фліс, термо та таке інше...

Хоча...Хоча портянки теж просили. Портянки, уявляєте? Дивувалася я дуже - 21 століття, але раз просять то зробила. Що ж.Мабуть, їм(тим) так зручно.

Попитайте, може ще комусь потрібні?
    В мене фланель залишилася, піврулону -огого).
    Так, фланель теж просили. І на труси... Ситчик там, штапель, усе, що бабусі берегли.

Дописів
    46 288

Типово

Четверта зустріч контактної групи з оборони України (UDCG), відома як "формат Рамштайн", відбудеться 20 липня у режимі онлайн.

Про це*повідомляє*пресслужба Пентагону у звіті про телефонну розмову міністрів оборони США та України Ллойда Остіна та Олексія Резнікова, передає Укрінформ.

Як зазначається, Остін надав Резнікову оновлену інформацію про допомогу США в галузі безпеки Україні, зокрема про новий пакет на $400 млн, про який було оголошено 8 липня.

Резніков розповів главі Пентагону про ситуацію в Україні.

(С)

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 965

Типово

Мудрые военные разрешают Зеленскому сидеть в кресле и говорить то, шо с ними согласовали.
    Мудрые военные сразу ему а-та-та...если он чего не так сделает-скажет.
    Мудрые военные сидят и смотрят на москальского крота, который управляет Зеленским, которому мудрые военные говорят шо делать.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Мудрые военные разрешают Зеленскому сидеть в кресле и говорить то, шо с ними согласовали.
    Мудрые военные сразу ему а-та-та...если он чего не так сделает-скажет.
    Мудрые военные сидят и смотрят на москальского крота, который управляет Зеленским, которому мудрые военные говорят шо делать.
    Немного не так.

Мудрые военные сказали Зеленскому - в военные делах мы тебя видеть не должны. Потому американцы разговаривают исключительно с Залужным и иногда с министром обороны. Хотя это совершенно не значит что Зеленский не может психануть и топнуть ножкой.

Но Украина - это не только фронт. А в тылу военные всего лишь военные.

Дописів
    46 288

Типово

Пацаны ещё не поняли, а зря ...

"Марафон" телемонополістів навіть незважаючи на те, що держава сплачувала олігархам мільйони гривень платників податків може залишитися без одного з ключових мовників.

Але найголовніше - українці більше не дивитимуться Футбол!!! Права у каналу Ахметова, його закриють або "передадуть державі". Якщо навіть не закриють , хто платитиме зараз шалені кошти за права і трансляції ??? Ніхто.

https://espreso.tv/futbolu-ne-bude

Дописів
    25 909

Типово

Пацаны ещё не поняли, а зря ...

"Марафон" телемонополістів навіть незважаючи на те, що держава сплачувала олігархам мільйони гривень платників податків може залишитися без одного з ключових мовників.

Але найголовніше - українці більше не дивитимуться Футбол!!! Права у каналу Ахметова, його закриють або "передадуть державі". Якщо навіть не закриють , хто платитиме зараз шалені кошти за права і трансляції ??? Ніхто.

https://espreso.tv/futbolu-ne-bude
    #перестаньтетрогатьмедведучка плавно переходит в #ахметовжертварежима
    суки

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 965

Типово

тихсн
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Так поставьте ему на вид, укажите на несоответствие)).

Почему же вы ждете, что я буду бегать по форуму и всех вокруг воспитывать))? Сделайте сами, раз считаете нужным.
    Нет, я не собираюсь никого воспитывать, все взрослые люди. И от вас не жду, просто бросается в глаза избирательность вашего воспитания "своим всё, врагам закон" или в своём глазу бревно не мешает, а у оппонентов соринку выискиваете
    Востаннє редагував Манула: 12.07.2022 о 09:44

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Пилядь , ну скоко можно говорить что прохоскот и русьня это одно и тоже...
    Крот, в вас є шикарнюча можливість використати свої матюки.

Дописів
    8 500

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    #перестаньтетрогатьмедведучка плавно переходит в #ахметовжертварежима
    суки
    Куди поділося Ваше '#атопутіннападьот?

Дописів
    9 040

Типово

Интересное интервью, интересно было почитать:
    https://www.pravda.com.ua/articles/2022/07/12/7357592/

– Згідно з політичною стратегією madman theory – теорії безумства, потрібно поводитися так, щоб переконати країну-противника в тому, що ти божевільний і готовий на все. Почавши війну, Путін саме так поводиться?

– Це класична стратегія. Те саме Путін робив 2014-го. І Трамп так любив робити.

Але у випадку з Путіним не йдеться про те, щоб зображати божевільного для досягнення своїх цілей. Це вже історія не про раціональний інтерес та розрахунок варіантів. Вони вже давно не живуть у світі раціо, якщо припустити, що хоч колись жили.

Але тут важливо ще ось що. Коли вони почали погрожувати застосувати ядерну зброю, їм, мабуть, надіслали сигнал про те, що, коли й далі гратимуться з цим, у відповідь отримають те й те. І сигнал був переконливий, бо зараз про ядерний удар вони вже не говорять. Мабуть, є якісь червоні лінії, якими, незважаючи ні на що, йде комунікація Росії та США.

Сторінка 731 з 1230 ПершаПерша ... 231631681721722723724725726727728729730731732733734735736737738739740741781831 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті