| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
возар с возрастом должна приходить мудрость благодаря опыту... а то что пришло к тебе называется по другому...
ААААСССТОНАВИСЬЬЬ!)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
возар случилось страшное - с тебя тут уже ржут, а в роспабликах подсматривающих думаю жалеют) и хоть бы освобождать не пришли
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ну вот опять - проблеммы личные с поссать? а что вы хотели - видимо возраст батенька.... не бережете себя... рветесь в бой с ветряными мельницами.... тут бы успокоительных попить... природа... витаминчики.... мафу под ручку и звездочки посчитать вдвоем рассказывая как вы были огого когда то и самого чапая пулеметом учили плавать.... боевой опыт ё ма ё))
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Четвертий.
А от за цю брехню я пропоную всім форумським порохоботам зібратися та начистити рило цій смердючій шлюсі!Щоб вона після цього не лише своїм нутром та смердінням, а й зовнішньо теж НЕ ВІДРІЗНЯЛАСЯ від свині! Бо ТАК нахабно брехати може лише свиня і лише за ДУЖЕ ВЕЛИКІ гроші від Ху.йла!
На форумі повно доказів того, що і Порох, і ми ВИМАГАЛИ розслідувань. Більш того, вони БУЛИ. Брехати, що їх не було і не вимагали відкрити, може лише кремлівська пропаГАНДОНША.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
возар, а на пальцах медленно - это что по привычке внимание в сторону отводишь? известный приевшийся способ мошеничества![]()
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
І це заслуга Баканова, Шифрина (доречі, хто це? Юхим?) та Тимошенка?
Чия б корова мичала!это ты полный нуль, даже с минусом
Головне, щоб всі ми не перетворилися на колективну Антуріум чи колективного Сміта, чи, прости Господи, колективного 1960-го, - ось тоді краще буде повіситися.
Казкова дебілка.
Востаннє редагував Дейнерис: 10.07.2022 о 20:49
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks