якщо єрмак чистий як сльоза немовляти, ніяк не збагну -- кому що загрожує?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
якщо єрмак чистий як сльоза немовляти, ніяк не збагну -- кому що загрожує?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Якщо це до попереднього допису: але ж іноді тим, кого запитують, як кажуть - краще жувати, ніж отето все. Або ввічливо відмовитись від інтерв'ю.
Пояснюють: так у них вибори, це заради виборів. А чому, мовляв, раніше мовчали - так от чому, бо вибори. Питання до політолога: а не тому появилось звернення зараз, що раніше не завалювали Україну десятками мільярдів і ешелонами сучасної техніки, теж не безкоштовної? Це ж усе не появляється з п'ятого виміру, це гроші громадян США, чи їм має бути байдуже? І тут починається невиразне бурмотіння, незграбні спроби поговорити про щось інше, високодуховне... Принаймні, пояснення цієї очевидної обставини ще не чув.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
.Марсі Каптур, співголова групи на підтримку України в Конгресі США, підтримала президента Володимира Зеленського та звинуватила свою колегу Вікторію Спартц у необачній допомозі президенту Росії Путіну.
Михайло Подоляк
@Podolyak_M
"Хочемо перелому у війні?
Три складові…
HIMARS дають змогу високоточно знищувати тилові бази та логістику.
Важка артилерія по лінії фронту дає змогу паритетно відповідати кількістю на кількість.
Бронетехніка для «кулаків прориву»… Більше інструментів – швидше зачистимо росіян."
---
ну так не жуйте тоже сопли - настаивайте, просите, договаривайтесь, требуйте, доставайте, покупайте, любыми возможными и невозможными способами
ибо это сейчас задача №1
и не поштучно, а десяками и сотнями..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
С чего вы решили что американская разведка ничего не знала? Это вам в методичке ОП написали и вы старательно копипастите? Откуда эта инфа которую вы и остальные зелёные таскают по всем пабликам?
ЗЫ Ермак нерукопожатый американцами всегда был - думаете почему? (Еслишо - это подсказка ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks