полстраны не являются першою леді
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
полстраны не являются першою леді
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
тем кто думает что с другим президентом было бы сейчас лучше, вспомните просто 2015 год и посмотрите на вот эту картинку, это подписание минск-2
два фашиста, два пособника фашистов и барыга
И ответьте сейчас на вопрос, как бы развивалась сейчас ситуация если бы Порох был президентом?
Подписал бы Минск-3 и торговал бы в Липецке своими конфетами дальше ?
У нас часть бизнеса вывезли своих особенно ценных специалистов в безопасные места и даже за пределы страны,заботясь об их безопасности. Было бы странно не заботится о безопасности первой леди и детей президента,которые в определенных обстоятельствах могут быть рычагами давления на главу государства.
Рашики даже детей руководителей городов выкрадают. .
Первая леди и дети являются хорошим инструментом для шантажа Президента. И в данном случае обязаны подчиняться службе безопасности президентской семьи, военным и , возможно, много кому еще. Дабы не усложнить ситуацию еще и своим пленением, к примеру.
Я уж не развиваю, что первая леди - мама. Поскольку это малосущественно для данного паблика.
а иё муш -- сын![]()
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
безусловно. личное решение. или как скажет служба безопасности.
симптоматично другое: xуйлёныши фальсифицируют информацию, хотя источники легко проверяемые. и поручают подxуйлёнышам разносить это по разным пабликам в своих гнилых клювиках. ибо их raison d'etre - уничтожить Украину, развалить её изнутри.
Якщо ви так вважаєте, що оце тупеньке та ледаче неголене непорозуміння здатне керувати Україною, то в мене для вас дуже погані новини.
По-перше, я так розумію, що мудрий нарід бажає бовтатись у совково-кримінальній багнюці. Тільки-но його намагаються витягти з цієї багнюки, так на наступних виборах він, нарід-рогоносець знову обирає лайно та обіцянки.
По-друге, досить погана комунікація між цим, йобь його, нарідом, армією та політиками.
По-третє, краще закрите небо, ніж асфальт. Бо якщо ви обираєте рослинне життя, то у вас не буде ні свободи, ні асфальту, взагалі меньше, ніж ніхуя. Наріт обрав асфальт, тому тепер кращі гинуть, біосміття чекає "асвабадітєлєй", наріт просто забив на все ***.
А щодо пошуку того, хто винен, що таке лайно трапилось, то знайти його не важко, достатньо глянути у дзеркало. Моя вина лише в тому, що недостатньо жорстко і жорстоко поводився з так званими "мирними мешканцями йухо-вастога України" в 2014-2020 роках. Їх слід було знищувати без жалю і сумнівів конвеєром. Так само було слід більш зрозуміло пояснювати не тільки командуванню, а й звичайним громадянам, чому саме так слід робити, а не як розказують відомі блохери-хуєхєри, журнашлюхи та інші медіа-повії про толерастію, спробу побачити мир в очах х...йла, домовитись посередені. Додомовлялись теперь, *****.
Щодо самої картинки, то її слід розуміти як "іди, зелю, подалі, не влазь у серьозні справи, все, що ти вже накосячив, досить терпіти твої пройоби".
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
а что не хирургов?начала обучение психологов-консультантов![]()
Я Вас почула.
І ми ж не в параші,щоб бачити картинку однаково. Як і те,що коїться у нас в країні. В дечому з Вами згодна. Я теж вважаю,що домовлятися з рашкою щодо Криму і тд,та підписувати мінськи було злочином. Як і дозволяти всьому світові заплющувати очі на існування рашистскої загрози. Та й про недостатність зусиль щодо посилення нашої обороноздатності на протязі останніх 8 років особливо,теж згодна.Але робити це не замість доріг,як вважаєте Ви,а паралельно. Бо прямуючи європейським шляхом нам просто необхідно відходити від совкового бездоріжжя до покращення державної інфраструктури.
Щодо керування країною бачу трошки інше. Ми маємо те,що обрали. І як на мене з шоумена вийшов кращій президент ніж з кондитера. Цей на відміну від попереднього зміг зібрати роботоздатну команду. І те,що в цій команді,так само як і у нас з вами можуть бути різні погляди на вирішення деяких проблем,сподіваюся не завадить кожному робити на своєму місці все для нашої спільної перемоги.
Востаннє редагував Антуриум: 08.07.2022 о 15:03
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks