Вот такая версия попалась.
ЗЫ Все равно - говно...
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот такая версия попалась.
ЗЫ Все равно - говно...
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Все дарма, Пролісок. Треба СБУ кликати, щоб його, нарешті, спровадили на нари за колаборационізм!
Найогидніше, що керівництво форуму закриває очі на те, що ця гнида працює на ворога.Патріоти Пиночет та Canlyniad у довічному бані, а ця ху.йловська паскуда продовжує розповсюджувати ворожі наративи!
До речі, не знаю, чи помітили Ви, що на це його лайно відреагували лише Ви, Vozar та bia. Ну, і я ще зараз. Жодна з наших горлопанок, які б'ють себе копитами у груди, запевняючи, що вони нев'єб...нні патріотки, НЕ ПРОРЕАГУВАЛА! Ани бур'яніха, ані Галька, ані Електра, ані інші. Це все, що треба знати про їх дутий "патріотизм".
А дехто навіть ПІДТРИМАВ ворожу пропаганду Сміттєвоза - наприклад, Юстас.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 08.07.2022 о 02:16
Боже, який рідкісний ідіот!
Це яким же місцем треба думати, щоб вважати, що МОЖНА побудувати ЯКІСНЕ бомбосховище ЗА ВСІМА ПРАВИЛАМИ (наприклад, як в Ізраїлі) лише за місяць???
Це лише чутки.
Та вже давно можна було звикнути до ахінеє бур'яніхи - це чмо ще жодного разу не написала нічого РОЗУМНОГО.
![]()
Повністю згодна з цим дописом.
Михаил Кожухов
10 ч. ·
Издалека многое не видать, не понять, конечно, но… Есть ощущение, что британцам изменили политическое чутьё, вкус и здравый смысл. Впервые со времён Тэтчер - если не Черчилля - во главе страны стоял человечище. Тревожный звонок для обитателей некогда великого острова, которому, за его вклад в историю, лично я готов простить даже раздельные краны с горячей и холодной водой в умывальнике.
Там какая-то хрень с обходом санкций Германией с помощью... Канады:
Канада готує виняток із санкцій для "Газпрому" всупереч пропозиціям Києва – джерела
Канадський уряд має намір за погодженням з Німеччиною схвалити рішення про виняток з санкційного режиму для постачання турбин для газопроводу Nord Stream, що створить прецедент точкового зняття ембарго на вимогу держави-агресора.
Про це "Європейській правді" повідомили два інформованих джерела.
Як пояснив ЄП один зі співрозмовників, формально це рішення Канада має ухвалити на прохання Німеччини. Формальною причиною для зняття санкцій, якщо рішення у підсумку ухвалять, має стати аргумент про те, що дасть Росії технічну можливість відновити обсяги прокачки газу до ЄС.
Український уряд вже знає про наміри Канади погодитися на таке точкове зняття з Росії санкційних обмежень і вважає це рішення "необгрунтованим та небезпечним для санкційного режиму", підтвердив також співрозмовник ЄвроПравди у Міненерго.
Примітно, що Україна ще раніше зверталася до канадського уряду з технічними поясненням про те, що РФ вже зараз має технічні потужності для здійснення прокачки. "Європейська правда" бачила лист за підписом міністра енергетики України Германа Галущенка на адресу міністра природніх ресурсів Канади Джонатана Вілкінсона, що був відправлений ще 22 червня, невдовзі після того, як Росія розпочала кампанію з шантажу та скоротила постачання газу до Німеччини.
У цьому документі Київ докладно, з описом на дві сторінки, поінформував канадський уряд про те, що РФ моє технічну можливість невідкладно та безоплатно відновити постачання, бо має законтрактовані та оплачені транзитні потужності через українську територію, які зараз не використовуються російською стороною, а вимоги про зняття санкцій потрібні Москві для створення такого прецеденту.
"Ми вважаємо критично важливим діяти спільно, щоби зберігати здатність протидіяти монополітичній поведінці та шантажу з боку Газпрому", - закликав тоді міністр.
Як повідомлялося, у середині червня російська компанія "Газпром" заявила, що скорочує поставки природного газу по газопроводу "Північний потік-1" на 40%. За словами росіян, це відбудеться через "невчасне проведення ремонтних робіт компанією Siemens".
Пізніше в РФ заявили, що проблеми з ремонтом турбін для газопроводу "Північний потік" у Канаді можуть призвести до повної зупинки проєкту та "катастрофи для Німеччини".
Як наслідок, у липні Німеччина офіційно попросила Канаду схвалити зняття санкцій та розблокувати турбіну, через яку нібито була зупинена прокачка нитками "Північного потоку".
....![]()
И вот еще, надо пытаться достучаться до канадских властей, пока не поздно (если что, это тг-канал https://t.me/DDEcW)
И вот после всего этого появляется письмо в Канаду, в котором правительство Германии просит сделать исключение из санкций и вернуть турбину. И что еще смешнее, вернуть турбину Германии, несмотря на то, что она находится в собственности мордора. А ТЕПЕРЬ СЛЕДИМ ЗА РУКАМИ: Германия пролоббировала, чтобы подобное оборудование и обслуживание не попали под санкции ЕС. А вот Канада ввела. И теперь Германия просит Канаду вернуть эту турбину в Германию, понимая, что ничто не помешает ей передать эту турбину мордору. При такой схеме Канада просто закрывает глаза на то, что подсанкционное оборудование через Германию попадает в мордор. Чуваки, в следующем пакете санкций от всех игроков пытаются внести вторичные санкции, чтобы закрыть обход санкций! И тут Германия и Канада строят схему, против которой как раз и должны работать вторичные санкции. Лицемерие и двуличность 80го уровня.
А вот позиция Канады, которая хочет сделать исключение из санкций для этой турбины мне вообще непонятно. Канада была активным и самостоятельным игроком на поле санкций, что их может сподвигнуть пойти на уступки даже не Германии, а мордору? Тем более с такой украинской диаспорой, которая кроме того, что многочисленная, так еще и политически активная делать такие вещи? Не понимаю.
Чтобы помогло в этой ситуации - если все граждане Канады украинского происхождения, да и просто украинцы, напишут каждому из 105 сенаторов, 308 депутатам парламента и всем членам кабинета министров "WTF?", то это может оказать какое-то влияние на процесс. Надо обратить внимание, что исключение в санкции будет вносить Министерство энергетики Канады, а за соблюдением санкционного режима следит Канадский МИД. Таким образом одно министерство подставляет другое или одно закрывает глаза на это под влиянием высшего руководства. И именно на эти два ведомства сейчас надо давать и канадцам и всем остальным неравнодушным. И времени давить ОЧЕНЬ мало, возможно речь о часах, а, возможно уже и поздно.
Сейчас ситуация выглядит так, как будто вопрос решен. Такие письма, как написало правительство Германии в Канаду обычно пишутся для легализации уже принятого решения, а значит только общественное давление может переломить эту ситуацию.
В телеграм канал я положил несколько документов (письма в Европу и Канаду от Украины + аналитическая записка по газовому шантажу)
Кстати у Залужного сегодня день рождения....пожелаем великому полководцу вместе с нашим Президентом быстрее додавить рашисткую и прочую гниду...многие лета воин.....и немедленно же выпил (С)![]()
не знаю, не читал, не осуждаю..))
нам надо всегда держать в голове, что - "нет такого преступления, на которое не пойдет капитал ради прибыли в 300%"
и Украина не пуп земли
и у других могут быть свои проблемы, и решать они их будут исходя из собственных интересов, в первую очередь
а нам сейчас надо беспокоиться об оружии, об его поставках, его количестве, и боеприпасах, в первую очередь
а также не забывать о зиме, тепле и хлебе
ибо некоторые сейчас даже не задумываются, что зима будет
Востаннє редагував Alexs: 08.07.2022 о 09:55
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks