Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 654 з 1230 ПершаПерша ... 1545546046446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636647047541154 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 13 061 по 13 080.

Тема: Балаканина - 3

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Natalya З. Переглянути допис
    та вы о чём?? человек вчера через Запорожскую область боялся ехать...
    такое тоже скажете!!)
    может ещё мимо военкомата предложите через улицу пройти???

мне даже сложно представить как вы "отакое" сейчас ценой своей жизни защищаете..(
    так само, як "отакое", як і ти.
    до речі, я хвилювався лише через "законність", а ти, як і любий безмозклий порохобот про любу тему, вивернула все на виворіт виливши гівно.
    хоча я свинству порохоботів вже давно не дивуюсь.

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    Ви - форумчанка?
    не зрозумів.

Дописів
    56 385

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Да, тогда я с детьми был за Майдан, жена - против. В 2019 уже жена с детьми голосовали за Петю, я - нет. Кстати, после начала войны их критика в адрес Зели упала почти до ноля. Этим и отличаются нормальные люди от порошков.
    Вот как хотите,но я не верю,что вот это вот говношобло именуемое себя сторонниками Порошенко ,на самом деле на него работают. Они навредили его репутации больше,чем это можно было даже представить
    Уверенна,что у этого рашапропагандонского шапито совсем другой Карабас Барабас.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Вот как хотите,но я не верю,что вот это вот говношобло именуемое себя сторонниками Порошенко ,на самом деле на него работают. Они навредили его репутации больше,чем это можно было даже представить
    ні, все вірно.
    я ще з три роки назад казав, що порохоботи здерли методичку та усю систему у ольгінців. замінили лише за кого треба топить. принципи залишили.
    тому так сильно й тхне рашопропагандою.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    что ты так подгораешь
    ты на кого работаешь - Самсонка-путинососка?
    Таки кишка в тебе тонка відкрито кинути свої звинувачення в обличчя Залужному. Що й потрібно було довести. Від чоловіка в тебе лише орган між ногами, та й той давно не працює.
    Мабуть я пропустила, Дейнерис.
    Та й добре - нічого приємного немає у читанні такої гидоти.
    За добу бійці Повітряних сил знищили
    Не втомлююся молитися за наших хлопців і дякувати їм за їх подвиги!
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    после начала войны их критика в адрес Зели упала почти до ноля. Этим и отличаются нормальные люди от порошков.
    "Сказочный д...б"(с)
    Р.S.
    после начала войны
    Ще один доказ моїх слів про те, що у зебидло-стада, як і у їх ідола, війна почалася в лютому ЦЬОГО року, а не 2014-го.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    25 879

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Продолжаете задавать вопросы оппоненту и сами за него отвечать? Игнорируя заданные вам вопросы? И заваливая для верности кучей дополнительных вопросов не о том что вас спросили?

Зачем? ))

Так что насчёт моего вопроса?
    если ты про вопрос какое отношение имеют военкоматы к Залужному - то прямое. это складова частина ЗСУ.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 219

Типово

говношобло
    Це найточніша твоя характеристика. Пропоную тобі змінити нік на це слово, щоб усі знали, хто ти є.
    Они навредили его репутации больше,чем это можно было даже представить
    Дура.
    А ім'я вашого Барабаса назвеш?
    Р.S.
    Уверенна
    Це ж як треба було вчитися в школі, щоб навіть таке примітивне слово не навчитися правильно писати?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 500

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    я ще з три роки назад казав, що порохоботи здерли методичку та усю систему у ольгінців. замінили лише за кого треба топить. принципи залишили.
    Так, згоден повністю. Але те, що якось проходило в мирних умовах, під час війни викликає лише відразу. Фактично, зараз своєю пропагандою порошки і порошиці тільки підвищують авторитет влади. Добре, що вони цього не розуміють...
    Востаннє редагував ashim1990: 06.07.2022 о 17:25
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    если ты про вопрос какое отношение имеют военкоматы к Залужному - то прямое. это складова частина ЗСУ.
    Я такое спросил? Или вы сами себя?

Мой вопрос был - какое отношение имеет Залужный и Генштаб к работе с призывниками?

И почему об этом у него спрашивает Зеленский?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 500

Типово

и генеральный штаб его послушался?
    Зеленский заверил, что между ним и Генштабом нет недоразумений. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/07/6/7356663/
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    25 879

Типово

Я такое спросил? Или вы сами себя?...
    Мой вопрос был - какое отношение имеет Залужный и Генштаб к работе с призывниками?...
    прямое - потому что они отвечают за комплектацию ЗСУ личным составом

Дописів
    56 385

Типово

ні, все вірно.
    Ну не знаю...
    Тоді зовсім не зрозуміло навіщо вони так пвдстрають свого нібито фаворита. Хто ж за нього голосуватиме,якщо його електорат,якого не достатньо для перемоги на виборах, так відштовхує від нього його можливих ( гіпотетично) прихильників?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 838

Типово

Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine

"Сьогодні відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.
    На ньому, серед іншого, розглядалося питання, яке набуло широкого суспільного резонансу,
    - про Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку
    у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки,
    на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час.

Підкреслюю, цей документ від початку стосувався винятково внутрішньої роботи ТЦК та СП
    і не створював зобовʼязань, обмежень прав і свобод громадян України.
    Попри це, його поява в мережі спричинила численні маніпуляції, різночитання і навіть незаконні дії із перешкоджання переміщенню громадян,
    що стало підставою для дискредитації Збройних Сил України та військово-політичного керівництва держави.
    Тому Начальником Генерального штабу Збройних Сил України з метою недопущення подальших маніпуляцій
    довкола цього питання прийнято рішення про скасування дії Порядку з відправленням на доопрацювання.
    Оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів,
    які регулюють переміщення громадян в умовах воєнного стану.
    Наявна законодавча база не враховує реалій сьогодення та не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів."

--
    собственно, как и предполагалось озвучен вариант с дискредитацией Залужного и ЗСУ
    так вы там уже определитесь - чей аккаунт, и кто туда инфу постит, прежде чем..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Ну не знаю...
    Тоді зовсім не зрозуміло навіщо вони так пвдстрають свого нібито фаворита. Хто ж за нього голосуватиме,якщо його електорат,якого не достатньо для перемоги на виборах, так відштовхує від нього його можливих ( гіпотетично) прихильників?
    ну вони ж спочатку перекручують факти та додають трохи фейків, і вже після цього додають агресії, мовляв показати вагу своїм словам.
    на рашці це працює.
    але навіщо вони це роблять і у нас, коли у нас менталітет зовсім інший. не знаю.
    як вже вище неодноразово написав - вважаю, у них мозку не вистачає це зрозуміти.

Дописів
    46 288

Типово

прямое - потому что они отвечают за комплектацию ЗСУ личным составом
    Серьезно? А за что тогда отвечает в вашей реальности министр обороны?

Дописів
    56 385

Типово

ну вони ж спочатку перекручують факти та додають трохи фейків, і вже після цього додають агресії, мовляв показати вагу своїм словам.
    на рашці це працює.
    але навіщо вони це роблять і у нас, коли у нас менталітет зовсім інший. не знаю.
    як вже вище неодноразово написав - вважаю, у них мозку не вистачає це зрозуміти.
    То може у нас менталітет інший?
    А в них такий самий совковий,як і в рашці. Бо вже ж неодноразово навіть тут від них лунало завзяте совкове " а що люди скажуть!!!" Починаючи з "ура! Навіть Лукашенко назвав нашого президента дурнем!" і до сьогоднішнього " в рашці нашого президента і так вважають ...."
    Ми з вами б дуже здивувалися,якби в рашці якось інакше ставилися до нашого президента.. А цих людей чомусь дивує що раша погано відгукується про нього.
    Мабуть для них було б краще,щоб рашисти ним захоплювалися,як своїм карликом,або хоч медведчукои.

Дописів
    25 879

Типово

Серьезно? А за что тогда отвечает в вашей реальности министр обороны?
    почитай - я приводил название закона
    может не будешь задавать глупые вопросы

Дописів
    46 288

Типово

почитай - я приводил название закона
    может не будешь задавать глупые вопросы
    Основными задачами Министерства обороны Украины являются:

..........

3. обеспечение функционирования, боевой и мобилизационной готовности, боеспособности и подготовки Вооружённых Сил к выполнению положенных на них функций и задач;

ЗЫ Что в вашей зелёной реальности об этом?

Дописів
    84 377

Типово

А зелёные в судорогах из последних сил - можнападумать ваш Порошенко лучше...болит же как у них ))
    это их последняя скрепа.
    больше у них ничего нет
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    25 879

Типово

Основными задачами Министерства обороны Украины являются:

..........

3. обеспечение функционирования, боевой и мобилизационной готовности, боеспособности и подготовки Вооружённых Сил к выполнению положенных на них функций и задач;

ЗЫ Что в вашей зелёной реальности об этом?
    это у нас по руски описаны задачи МО Украины? интересный документ

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    это их последняя скрепа.
    больше у них ничего нет
    Как нет? А телевизор? ))

В версии Украины - видосики

Сторінка 654 з 1230 ПершаПерша ... 1545546046446456466476486496506516526536546556566576586596606616626636647047541154 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті