| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Таки кишка в тебе тонка відкрито кинути свої звинувачення в обличчя Залужному. Що й потрібно було довести. Від чоловіка в тебе лише орган між ногами, та й той давно не працює.
Та й добре - нічого приємного немає у читанні такої гидоти.
Не втомлююся молитися за наших хлопців і дякувати їм за їх подвиги!
"Сказочный д...б"(с)
Р.S.
Ще один доказ моїх слів про те, що у зебидло-стада, як і у їх ідола, війна почалася в лютому ЦЬОГО року, а не 2014-го.после начала войны![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Це найточніша твоя характеристика. Пропоную тобі змінити нік на це слово, щоб усі знали, хто ти є.
Дура.Они навредили его репутации больше,чем это можно было даже представить
А ім'я вашого Барабаса назвеш?Уверенна,что у этого рашапропагандонского шапито совсем другой Карабас Барабас.
Р.S.
УвереннаЦе ж як треба було вчитися в школі, щоб навіть таке примітивне слово не навчитися правильно писати?
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Востаннє редагував ashim1990: 06.07.2022 о 17:25
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Зеленский заверил, что между ним и Генштабом нет недоразумений. https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/07/6/7356663/
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine
"Сьогодні відбулося засідання Ставки Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.
На ньому, серед іншого, розглядалося питання, яке набуло широкого суспільного резонансу,
- про Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку
у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки,
на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час.
Підкреслюю, цей документ від початку стосувався винятково внутрішньої роботи ТЦК та СП
і не створював зобовʼязань, обмежень прав і свобод громадян України.
Попри це, його поява в мережі спричинила численні маніпуляції, різночитання і навіть незаконні дії із перешкоджання переміщенню громадян,
що стало підставою для дискредитації Збройних Сил України та військово-політичного керівництва держави.
Тому Начальником Генерального штабу Збройних Сил України з метою недопущення подальших маніпуляцій
довкола цього питання прийнято рішення про скасування дії Порядку з відправленням на доопрацювання.
Оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів,
які регулюють переміщення громадян в умовах воєнного стану.
Наявна законодавча база не враховує реалій сьогодення та не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів."
--
собственно, как и предполагалось озвучен вариант с дискредитацией Залужного и ЗСУ
так вы там уже определитесь - чей аккаунт, и кто туда инфу постит, прежде чем..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну вони ж спочатку перекручують факти та додають трохи фейків, і вже після цього додають агресії, мовляв показати вагу своїм словам.
на рашці це працює.
але навіщо вони це роблять і у нас, коли у нас менталітет зовсім інший. не знаю.
як вже вище неодноразово написав - вважаю, у них мозку не вистачає це зрозуміти.
То може у нас менталітет інший?
А в них такий самий совковий,як і в рашці. Бо вже ж неодноразово навіть тут від них лунало завзяте совкове " а що люди скажуть!!!" Починаючи з "ура! Навіть Лукашенко назвав нашого президента дурнем!" і до сьогоднішнього " в рашці нашого президента і так вважають ...."
Ми з вами б дуже здивувалися,якби в рашці якось інакше ставилися до нашого президента.. А цих людей чомусь дивує що раша погано відгукується про нього.
Мабуть для них було б краще,щоб рашисти ним захоплювалися,як своїм карликом,або хоч медведчукои.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks