| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я шото не пойму зачем накидывать на вентилятор с собакой ?
Ну бывает
Тем более обычно после войн цивильные и так будут ненавидеть ветеранов, такой эффект психологический есть, можно и без этих новостей обойтись
толик петушарий занимался раньше дискредитацией атошников вытаскивал какие-то случаи и набрасывал на вентилятор для своей дибильной паствы. Но то по методичке фсб делалось понятное дело
Не не не , тут тонкий сокральный смысл надо понять....днробаба всех пугает этими военными, которые после войны придут и начнут мочить всех "зеленых"...между строк читайте, в пространство смотрите, и думайте, думайте...ну если вы не сосед по палате этой душевнобольной ипанутой чайки...
Косвенно о качественном и численном составе ВСУ
Украина активно перевооружается по стандартам НАТО и уже около миллиона украинцев получают боевой и военный опыт.
Об этом заявил секретарь СНБО Алексей Данилов.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Возаро-Дейнерисам - "нам дали оружия больше, чем просили"
и поэтому
Гайдай - Почти вся территория Луганской области захвачена
"Почти вся территория Луганской области захвачена, но в двух населенных пунктах до сих пор продолжаются бои.
Поэтому они пока не вышли на административные границы Луганской области.
Но они все же пытаются до конца захватить область, ведя обстрелы без остановки."
--
наверное теперь надо просить меньше..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Впевнений, убедиться лично не хо?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
поки що ні
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я йому пропонував вже давно...
тим більше, шо він ахвіцер запасу.
це на словах.
а на практиці - бавовняний кислобздій.
Шановні модератори, а який пункт правил форуму дозволяє дискредитацію мешканців західних областей України та сіяння ворожнечі?Цей кремлівський урод вже НЕВПЕРШЕ ображає мешканців Західної України, а тепер ще й в злочинах їх звинувачує!
Будь ласка, приберіть його з форуму - нехай на Севпомийці відпрацьовує ху.йловський гонорар!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 06.07.2022 о 14:01
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ДНРиха, заткни свою клевету себе между ног, отам де плесенью уже всё покрылась и залезь под шпонку к прусачне, откуда вылезла....жопе слово не давали.
А хіба ця сміттєвозна тварюка чимось іншим колись займається? Подивіться його повідомлення в цьому розділі протягом останніх двох-трьох місяців: він заходить у теми лише за тим, щоб ХАРКНУТИ в когось (Пороха, порохоботів, западенців або в окремих форумчан - в мене, в Пролісок тощо). Якщо людина народилася лайном - вона лише лайно навкруги себе й сіє, - не дивно, що ця гнида фанатіє від орків.
А хіба Сміттєвоз, Жопус, Абдуріум та інші не по ній те ж саме роблять?Но то по методичке фсб делалось понятное дело
Де я писала "мочить", п...дор п'ятисантиметровий? ЦИТАТУ!!!
Шкода, що тобі немає, чим це робити.думайте, думайте![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 06.07.2022 о 14:04
Копировать и хранить цитаты это твоя половая травма, с ней и сгинешь, так что просто обтекай чума болотная![]()
Смітх, а ви особа чоловічої статі чи жіночої?
В вас така дивна ненависть до жінки..... І такі брудні думки.. Фіііі.
Чи може ви ето..... Гєй? Ні, я не проти... Тільки навіщо про це так кричати?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks