| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...а тем временем в Белгороде по всем поликлиникам началась массовая эвакуация...ниче не напоминает?...начало февраля, Донецк, массовая эвакуация...
Галю, а ви й правда чи дурна, чи підла.
Я пишу гадості о волонтьорах???????
Нєоднократно????????
І умєрших форумчанах?????
Щоб ви знали, Галя, Карос - це легенда форуму. Бо вона була унікальною! Що у тому, що я зараз написала є ''гадость''?
І про кого ще я писала? Ану давай докази!
Востаннє редагував Angelinn: 04.07.2022 о 15:50
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Походу, про затертую до дыр методичку - Крым сдали патамучто приказа не было. Свежее.
Государственное бюро расследований Украины предъявило бывшему командиру большой подводной лодки U01 "Запорожье" обвинение о подозрении в государственной измене.
По версии ГБР, капитан I ранга из воинской части, дислоцировавшейся в Крыму, сдал единственную украинскую ПЛ без боя и сейчас воюет против Украины в составе российских войск.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Яка ж ти гнида!Зараз ти вкотре ПІДТВЕРДИВ, що ти працюєш НА ВОРОГА!
На жаль, не всі - Галька точно не волонтерить. Впевнена, навіть просто гроші не перераховує.
ППКСТому що зараз кожен, де б ти не був, повинен щось робити для України. Те, що в тебе виходить найкраще.
Я так розумію, ти його бухгалтер?А ТИ скільки накрав?
глядишь и лендлиз не был бы нуженА ти можеш ТВЕРЕЗИМ заходити на форум? Чи слабо?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ДОКАЗИ будуть, лайно смердюче?
Тобто писати гидоти про КОКСЕСА вашому бидло-стаду МОЖНА, а когось з ВАС чіпати ЗАБОРОНЕНО?и даже умерших!!! форумчанахА не писати гидоти - це лише МЕТВИХ стосується? Жбурляти лайном у бік ЖИВИХ і навіть у біх їх РОДИН - це для вашого бидло-стада НОРМАЛЬНО?
Кожен з форумчан - це лише літери на моніторі. І ти, і я, і будь-хто інший. Жодного поганого слова про ЛЮДИНУ "Карос" Анжелінн НЕ СКАЗАЛА (як і про форумчанку). Бо вона її НЕ ЗНАЛА. Твоя сокоритниця Абдуріум чомусь НЕ СОРОМИТЬСЯ писати гидоти про РІДНИХ своїх опонентів, хоча не лише НЕ БАЧИЛА їх ніколи, а навіть на форумі з ними НЕ СПІЛКУВАЛАСЯ.Але їй ти жодного разу у рожу не плюнула за це - ТАКА поведінка тобі ПОДОБАЄТЬСЯ.
![]()
Все те, що писала Карос, і зараз є на форумі - будь-хто може прочитати та скласти свою думку про неї, як про ФОРУМЧАНКУ.
А взагалі як це "мило" - чути від чорноротої, що неможна нічого поганого про померлих казати. З цього можна зробити висновки, що Галька і про Гітлера та Сталіна пише/каже лише ДОБРЕ.
Навзаєм.читать вас тут неприятно
Востаннє редагував Дейнерис: 04.07.2022 о 16:30
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks