| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ні, значно сумніше. Країною керували і керують люди, недостойні цієї посади. Які не мають перспективного бачення на багато років, усвідомлення пріоритетів, розуміння засобів досягнення мети.
І якщо вам це здасться занадто радикальним чи безпідставним - спробуйте, просто для себе, згадати, хто з 6 президентів і 18 очільників уряду викликав у вас повну довіру і схвалення, бодай через півроку діяльності. І чи призвела ця діяльність до розвитку держави.
Не враховуючи патологічних випадків на зразок "проффесора" і його фанатів.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Франція, Німеччина та Нідерланди передадуть Україні 12 самохідних артилерійських установок. Від Франції отримаємо ще 6 САУ Caesar (у сумі їх буде 12), а Німеччина та Нідерланди дадуть нам 6 САУ Panzerhaubitze 2000.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Хорошо сказано. Но сложно ))
"Якби Путін був жінкою, я просто не думаю, що він розпочав би таку мачистську війну. Якщо потрібно навести дуже влучний приклад токсичної маскулінності, ми маємо його в його особі", - заявив британський прем'єр Борис Джонсон
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
то Электра, то я?))
знаете, мне глубоко пописюну, что вы думаете о писюнах))),
в конце концов))) - это ваше личное дело...
а вот то, что вы в этой теме постояно пишете хню, гораздо неприятнее;
но и тут у вас слабая и мягко говоря, умом скорбная аудитория))).
почему на приглашаете Мишу из Индонезии?
он вами будет восхищен - наверняка.
но не ищите взаимопонимания у думающих людей, юродивые - ваша ЦА)).
удачи!![]()
я считаю, что это очень хороший тренд - увеличение количества женского пола в управлениии и оборонке особенно.
однако жаль, что цивилизованный мир идет по этому пути, а варвары все равно будут выбирать себе каждый раз закомплексованного психопата небольшого роста или с маленькой писей или и то и то одновременно
вы точно когда то умным были?
цель какая у того перла, ради чего он? сможете ответить честно?, нет, не сможете, поскольку вы или придурок с прыщом на жопе, просто спокойно не сидится, чешется так, шо аж в голове неспокойно или тупо враг, работающий на рф, с целью провокации депрессивных настроений и раскола
Тем более, что проверить высказанное нельзя с позиции читающего обывателя, но зарядить оного негативом, не доверием вы расстарались, как впрочем действует и рф.
Вам никто не скажет что за ракетные программы действуют (этапы) и где чего производится или не производится, как в прочем и до 24.02 ... это СС информация (поверьте, знаю о чем пишу, немножко в прошлом был связан с этим вопросом, думаю, что ничего и сейчас не поменялось), и всегда так было, максимум что вы услышите так это обобщающее победно по каким то итогам и не о бо всем, а так только "для парада", так то было в мирное время
опять же от вас пеперло про нагнетание о минских-3 - мол людей забомбят, и они на все согласны будут, это вы уже в унисон с песковами. Совпадение?
п.с. извините, если обидитесь, но я это еще мягенько, сдержано
Востаннє редагував KpoT: 29.06.2022 о 14:15
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks