| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Походу.
По поводу начавшихся массовых обстрелов мирняка в городах далеко за линией фронта.
Ситуация мне видится такой.
Военные действия после долгих мучительных рашевских усилий медленно добегает какой то отчетной цели- Луганская область захвачена. Марик захвачен. Юг и дорога в Крым - захвачены.
Они везде укрепляются. Готовятся к обороне.
Бои постепенно будут перходить в фазу стояния на месте с перестрелками. И местными тактическими взаимными контратакими.
И начнут появлятся все громче и громче предложение - анада договариваться в конце концов. Потому что вот - все устали\хватит крови\оружиянет\западнасслил бла бла бла.
И - главное - что бы эти все разговоры лучше заходили не только стараниями полезных наших идиотов и проплаченой пятой колоны - предварительно, какое то время русня начнет просто бить по городам\мирняку.
Через непродолжительное время от ужаса народ начнет соглашатся на что угодно лишь бы этот кошмар прекратился.
Просто до омерзения. Но работает.
Будут принуждать к Минску 3
Вот сейчас - похоже на то...
Как то так...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
заметьте, не я о них вспомнила! )))
шо, опять??(с)
https://m.youtube.com/watch?v=FbkyRImEEfQ
а что там такого страшного в писе? нет, действительно интересно.... ладно бы не было ресничек и попки (или жопки... не помню точно)...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Украинские военные уже проходят обучение работе с норвежскими ЗРК NASAMS, утверждает журналист Politico Пол Маклири.
Ожидается, что об их поставках США официально объявят в следующем пакете военной помощи.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
https://ua.korrespondent.net/main/44...ia-dva-vybukhy
...
У Запорізькій області у тимчасово окупованому місті Бердянськ у порту пролунало два гучні вибухи поспіль.
Про це повідомив Telegram-канал Бердянск зараз у вівторок, 28 червня.
...
Дура.
Тоді зрозуміло, чому ти в такому жахливому стані. Але тепер вже й пізно: психіатр тобі вже не допоможе - лише кремація.у меня нет психиатра увы
судя по тому, что ты зарабатываешь в интернете с финансами у тебя проблемы...Це ж які помиї треба мати в голові, щоб вважати, що в інеті НЕМОЖЛИВО заробити??
Я тебе розчарую: можна. І навіть ВЕЛИКІ кошти. Приклад - моя близька подруга-програміст: три роки тому купила 4-кімнатну квартиру під Києвом, зробила євро-ремонт та "нашпіговала" найсучаснішою технікою. В продуктах, одягу та іншому собі не відмовляють, дві машини, мінімум два рази на рік відпочивають за кордоном. І все це при тому, що в неї дитина з аутизмом - на її лікування витрачаються шалені кошти. Але ти, убога, продовжуй вважати, що я та все моє оточення жебраки, - так тобі простіше: у своїх очах будеш здаватися собі олігархинею.
Ти завжди по НОРМАЛЬНИХ людях по собі, жертві аборту, судиш?продолжай продавать душу дьяволу за гроши)).![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
ИМХО:
тут все просто, сначала договариваются политики (мы просим давно тяжелое вооружение и пво...по всем экранам это показывают... нам отказывают по разным причинам), говорят вот можем помочь тем то.... и на основе этого создается заявка из доступного...
Вот об этой заявке и сказал Милли, что все что заказываем - получаем.
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Якщо не помиляюся, якісь НЕ радянські танки нам таки дали. Небагато - кілька штук, але факт залишається фактом. Назву їх забула - я не фахівець у цій області.
Якщо нам не збираються давати літаки, то нащо Штати збираються навчати наших хлопців керувати ними?Как и по самолетам.
Хрюкнув боров.
Ти забула дописати ваше коронне слово: "все". Ваше ж бидло-стадо так полюбляє ЗА ВСІХ розписуватися.При тому, що як мінімум ПОЛОВИНА форумчан (а скоріше, навіть більше) вам таке право НЕ НАДАВАЛА.
Востаннє редагував Дейнерис: 28.06.2022 о 20:46
Пішов нах, пропагандон ху.йловський!Ти українську не розумієш? Так я тебе по-русски повторю: это ОФИЦИАЛЬНОЕ заявление ЗСУ и США!!! Кто тебе, тварь кремлёвская, дал право обвинять ЗСУ и наших партнёров во вранье???
Чтоб тебя разорвало от ху.йловских методичек, которые ты сюда тащишь!
Ні, ще миючий засіб з бур'яном смердять.
Ти чомусь обрала ДРУГИЙ варіант.
Це його робота. Ху.йло саме за це йому платить.
+10000
Дарма сподіваєтеся: він саме КРЕМЛІВСЬКИЙ ПРОПАГАНДОН.Очень надеюсь что товарищ выше просто полезный идиот
+10000 І уклоніст їх ПІДПИШЕ. І у зебидло-стада буде ОРГАЗМ від цієї "перемоги".
Ви думаєте, Залужний ідіот?Для ОБОРОНИ нам зброї вистачає - це кажуть всі військові. Зараз просять для наступу.
Коли я написала "все видят", а потім на питання "кто все?" вибачилася, що не всі, але мене майже заклювали . Зараз "все" має мабуть якесь інше трактування. Хлопчик в трусиках постійно маніпулює цим "все". Тобто опоненту ставлять пред'яви у тому, що самі висловлювань.
Цікаве спостереження))
И тут стало понятно что нужно было вбросить к брожению-"Через непродолжительное время от ужаса народ начнет соглашаться на что угодно лишь бы этот кошмар прекратился"(С)
Изящно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks