| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Президент Украины и президент Молдовы публично на камеру между собой говорят по английски. Это все что нужно знать о перспективах русского мира.....
https://t.me/V_Zelenskiy_official/2254
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ЦИТАТУ, де ти ЗАСУДИВ заклики циферного алкаша спалювати живцем УКРАЇНСЬКИХ жінок та дітей та вирізати з них органи без анестезії!Допис від Ustas77
+1000
КОМУ показує? Таким дебілам, як ти, бур'яніха та Витьок? ТО Й ЩО??? Якій НОРМАЛЬНІЙ людині є справа до ваших галюцінацій??
Бо Юрій ЗДОРОВИЙ! А не шизік, як ти.я очень удивился, что человек из всу присоединился к секте
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
пишут в Кременчуге по центру
Вооот
А у меня сейчас страница почти каждый раз подгружается не до конца, уже некоторое время так, я эту информацию в самом низу вообще не вижу
GALAтея, ага) Я сама читала форум так пару месяцев до регистрации
кто здесь?(с)
+1000
Пля, тобі Юрій вже НЕДВОЗНАЧНО дав зрозуміти, що НЕМАЄ там жодної радості, а є лише КОНСТАТАЦІЯ ФАКТА, - ні, ти, як баран, продовжуєш його запевняти, що Є там радість.Може, ти припиниш приписувати СВОЇ галюцінації іншим?
Яка ж ти гнида!Ти ще більша гнида, ніж я собі уявляла!
Дитину дивом не вбило, а ти вже тиждень ВИПРАВДОВУЄШ злочинця!!!
А якби на місті того хлопчика була ТВОЯ дитина чи онук, ти б теж ВИПРАВДОВУВАЛА злочинця, який його покалічив би?
А якби не покалічив, а ВБИВ, ти б продовжувала ВИПРАВДОВУВАТИ???
Мати таку матір/бабку-паскуду навіть ворогу не побажаєш!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 27.06.2022 о 18:33
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
[QUOTE=Alexs;38548273]"Предварительно, в Кременчуге прилёт 2-х ракет по большому скоплению мирных людей.
Начался пожар, сообщает нардеп Гончаренко. Наши источники это подтверждают."[/QUOTE Обьект гражданской инфраструктруры, точнее, ТЦ...Твари..
да, я тоже около полугода).
читала тему "недвижимость", хотела уяснить подводные камни...
там старожилы рассказывали, что невозможно купить и продать вторичку без риэлтора,
я как раз за этот срок самостоятельно и купила и продала!
из чего сделала вывод - кто уверенно рассуждает о чем то,
скорее всего профан на практике))).
Востаннє редагував GALAтея: 27.06.2022 о 16:58
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks