| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як же нудить від зебидло-стада, яке бачить лише НАШІ образи!А свої їм не лише не смердять - вони НАСОЛОДЖУЮТЬСЯ їх трупним ароматом!
Про мастектомію їм не сподобалося. А заклики вирізати органи з порохоботів живцем Вам ПО КАЙФУ?
ЖОДЕН з вашого бидло-стада тоді НЕ ОБУРИВСЯ цим мерзенностям Шістдесятого!
Більш того, деякі навіть ПІДТРИМАЛИ його!
Після цього ви, тварюки, втратили будь-яке моральне право відкривати свого смердючого рота на образи будь-кого з порохоботів! Засуньте свої звинувачення в те місце, звідки ви їх висераєте!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А кто-то читал новость,что у таракана пытались подкоп под забором на Польской границе копать?))))))
Вот интересно,чтобы что?
А теперь представьте на сколько надо быть больным человеком, что бы хранить скрины и ссылки на посты за несколько лет и ещё наверное это всё сортировать и периодически просматривать и показывать людям....тут Игрень не поможет, тут сразу....за сарай![]()
Дебіл.
Бо мозку немає лише у них.
+1000
А хто ТИ, якщо всюди тулиш ненависного тобі Пороха?Ти ще більша психопатка, якщо не розумієш, що те, що Україна ще існує і що наша армія так крошить орків, заслуга саме МИНУЛОЇ влади, а не зеленої!
Ти б зараз хробаків у землі собою кормила, а не срала на форумі, як би не Порох!
Як же шкода, що неможливо відправити все ваше бидло-стадо у альтернативну реальність, де клоун президент не зараз, а у 2014-19 роках, - може б, тоді у вас мозок запрацював.
![]()
Українські націоналісти працюють
Слава ЗСУ!
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
https://twitter.com/bryhynets/status...09355984433153Радисти пишуть, що у ростові горить нафто перебий завод
Але вони не говорять, що він забезпечував їхні збройні сили і що завод належить… медведчуку
Дрібниця, але приємна
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
про покращення с бензином, как обещали, придется забыть..
как собственно и с газом..
Вся нефтеперерабатывающая сфера Украины сейчас не работает - "Нафтогаз"
"Из-за массированных обстрелов со стороны российских оккупантов вся нефтеперерабатывающая сфера Украины не работает.
Об этом рассказал председатель правления НАК "Нафтогаз Украины" Юрий Витренко во время пресс-конференции.
"Вся нефтепереработка в Украине сейчас из-за массированных атак агрессора не работает,
и сложно обеспечивать логистику нефтепродуктов на украинский рынок, из-за чего возникает их дефицит", - отметил он.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
У зебидло-стада? І слава Богу! Якби ви ПОВАЖАЛИ Возара, це було б приниженням для нього.
Чия б корова мичала, а ваше стадо мовчало б!Те, які травлі влаштовуєте ВИ, взагалі не піддається ніякому опису!
Не влаштовує форум? Так вали звіздси нах! Ніхто навіть не згадає про тебе через півгодини!форум, уе6ищный, информация снижается к нулю, срач и переход на личности - норма, кому оно нахер надо, читать такое..![]()
Кстати, никто не наблюдает в последние несколько дней эхо далекой канонады(уточню: тяжелой артиллерии) - со стороны юго-востока?
как-то оно участилось, и с утра, и днем, и под вечер
непонятно, то с учений, или уже звуки канонады долетают с зон обстрелов..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Ти ще довго будеш всих за дебілів тримати?где я писал что хочу его расстрелять?
А у ВАШОГО бидло-стада Є дно?Тицьни пальцем в своє повідомлення, в якому ти ЗАСУДИВ заклики циферного алкаша спалювати живцем жінок та дітей або вирізати з них органи без анестезії!
Тицьни пальцем, де ти ЗАСУДИВ його за те, що він називав Відьму "комсомолка с менопаузой" та "выпадающая вагина", а про Возара та його родину писав, що він "тыкал своим МПХ в первую мимопроходящую порохомохнатку. наплодил бесполезный приплод"!
Покажи, де ти плюнув в Сміттєвоза, який НЕОДНОРАЗОВО погрожував моїй дитині смерттю!
НЕ БУЛО тоді твоїх засуджень! І яке тепер ти маєш право відкривати свій смердючий хавальник у наш бік?
![]()
Я ниче не слышу, окна как раз на юго-восток, спальный район, самая окраина города, последний этаж.....тишина...
спасибо, но не рвите сердце. Уверена, что мелкий провокатор, кривляющийся тут как шимпанзе в зоопарке, знает, что и при Яныке люди ходили на работу).
Строили, ремонтировали, и еще даже лечили и учили.
Вся эта дрянь пЫшется им исключительно с целью оскорблений и поднятия срача на новый виток)).
И не только эта.
Но лично я не сержусь. Я как-то посмеялась, что он куй писей называет, вот он и обиделся.
Обидела мышку, написяла в норку)).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks